Přenáším dlouho?

Anonymní
11.1.12 00:14

přenáším dlouho?

ahoj termí jsem měla 31.12. ale nic se nedělo nejsem nikde zaregistrovaná od 1.1 bydlíme v praze a já do teď nikde nebyla,cítím se super snad nejlíp za celé těhotenství,pohyby vše v pohodě.bude to moje druhé mimi a první jsem přenášela týden co mam dělat?mam zítra jet do nejbližší porodnice?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
11.1.12 00:26

A kde chceš rodit? Myslím, že zatím je to dobrý, ale někde by tě sledovat asi měli a v pražských porodnicích nevím, jestli tě vezmou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
11.1.12 00:27
Anonymní píše:
ahoj termí jsem měla 31.12. ale nic se nedělo nejsem nikde zaregistrovaná od 1.1 bydlíme v praze a já do teď nikde nebyla,cítím se super snad nejlíp za celé těhotenství,pohyby vše v pohodě.bude to moje druhé mimi a první jsem přenášela týden co mam dělat?mam zítra jet do nejbližší porodnice?

A co tvuj gynekolog?On ti nerekl co mas delat,kdyz jsi se odstehovala? 8o

• Citovat
  • Upravit
10052
11.1.12 00:34

no já nevim ale máš to jen tak tak na vyvolání ne, já bych do porodky jela

mě vyvolávaly 41+4 a to prý byl nezašší termín, ale co kraj to jiný mrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.1.12 00:34

moje doktorka mi řekla když jsem u ní byla naposled že mam jet do porodnice rozrozená že mě vezmou,nevím kde chci rodit nejblíž mám vinohrady ale o těch jsem četla špatné zkušenosti tak nevím :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
11.1.12 00:36

ahojík pokud si se odstěhovala a nemáš teď ginekologa tak by sis ho měla hned zařídit jinak určitě obvolej dnes porodnice protože už přenášíš a pokud neporodíš do 2 týdnů od termínu tak budou vyvolávat… já malou přenášela a musela jsem od 41tt jezdit na každodení natáčení ozev… je to sice uz pomalu 5let ale lepší být pod dohledem než něco zanedbat… Hlavně problém bude sehnat porosnici v Praze která tě vezme tak snad se ti to podaří a držím palečky ale snaž se to vyřešit co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
11.1.12 00:39
lolka píše:
moje doktorka mi řekla když jsem u ní byla naposled že mam jet do porodnice rozrozená že mě vezmou,nevím kde chci rodit nejblíž mám vinohrady ale o těch jsem četla špatné zkušenosti tak nevím :/

je sice pravda že rozrozenou tě vemou ale co když nezačneš rodit a budou muset vyvolávat co pak? dnes se většinou vyvolává ve 42tt( 41+něco) víc by jsi přenášet neměla a pokud máš těh cukrovku nebo tak něco tak ani by jsi přenášet neměla a měla by jsi rodit na termín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klara1234
11.1.12 00:48

Taky bych to nevidela jako uplnou pohodu,ze je ti sice fajn,ale nikam nechodis na kontrolu.Miminko by se koncem tehotenstvi melo sledovat alespon 1× tydne.To,ze by se mohlo neco stat,tak ta pravdepodobnost je vetsi.Koukej s tim neco udelat a nekam zajit.Nevim,jak moc si budes moc vybirat,kdyz se v Praze stale registruje do porodnic.

• Citovat
  • Upravit
686
11.1.12 01:08

Teda to mi hlava moc nebere :-( mě by přítel hnal,nemit pred porodem doktora. Kdo tebe a miminko hlídá? Opravdu nechápu,stát se může cokoliv a proc to nechávat náhodě?? Nezlob se,ale napadá mě jen jedno slovo..nezodpovednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.1.12 07:33

Tak u nás nechávají přenášet max.7 dní,víc ani ránu.Takže si obvolej porodnice.Teda neumím si představit,že bych nechodila nikam na kontroly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.1.12 08:07

a doktorka neřekla, co dělat, když se sama od sebe nerozrodíš? 8o každopádně lepší Vinohrady než nic :nevim: nebo zkus ještě zavolat do Krče, vím, že i když se tam registruje brzo, přijímají i později, ale připrav se na to, že nikde nebudou zrovna nadšení…

• Citovat
  • Upravit
2451
11.1.12 08:48

no já osobně teda tvůj klid absolutně nechápu 8o :roll: začni s tím rychle něco dělat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.1.12 08:58

není to zas nějaký vtip?Pokud ne tak tvoje nezotpovědnost je do nebe volající :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.1.12 08:59

Ale podle mě to je zas vymyšlená diskuze.Nepochopitelné téma a ještě od anonyma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.1.12 20:50

Tak tohle nechápu, já od 36 tuším chodila každý týden na kontrolu, musí tě přece sledovat jestli je vše ok… přenášela jsem 14dní, pak vyvolávali … Být tebou okamžitě si lékaře seženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí