Porod zítra pátek 13.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
13.1.12 21:48

také děkujem :-)dala bych sem foto aby jste viděli jakej je jí kousek ale nevím jak :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.1.12 21:52

:-) tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
13.1.12 22:18

moc gratuluji ke krasne holcicce, preji ji hodne zdravicka a stesticka v zivote :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.1.12 22:23

Lucinko,krásná holčička :kytka: A je jí teda kousek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.1.12 23:02

je jak pani starostová :D akorát mi to teď dává pěkně vyžrat :( místo toho abych přes den spala když byla hodná tak sem čumákovala nešlo to a teď mi padaj oči bolí hlava a malá je nešťastná + pořád blinká plodovku :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
13.1.12 23:41

moc gratuluji, nádherná holčička. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.1.12 23:52
LucinkaPraha píše:
je jak pani starostová :D akorát mi to teď dává pěkně vyžrat :( místo toho abych přes den spala když byla hodná tak sem čumákovala nešlo to a teď mi padaj oči bolí hlava a malá je nešťastná + pořád blinká plodovku :((

Já mám zkušenost, že velké děti mají brzo hlad, že jim ty jejich zásoby či mlezivo nestačí. Druhý syn se mohl úplně zbláznit, pořád by sál! Bradavku jsem mu dlouho nechat nechtěla, dudlík jsem měla strach vytáhnout, prst jsem měla za chvilku úplně ohlodanej… a jak neměl co na sání, tak řval jak tur. Vyřešila to až glukoza. :nevim: Napil se a spal zase jako dudek. :andel: Naštěstí se mi za 2 dny spustilo mraky mlíka… :lol:

A gratulace k paní starostové! Je jí kousek a je krásná! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
14.1.12 09:00

Moc gratuluji ke krásné holčičce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.1.12 10:41

Gratuluju k holčičce, je krásná a má krásné jméno.....

• Citovat
  • Upravit
115
14.1.12 11:51

no mě se právě mlíko ještě furt nespustilo :( doktor řekl že se kdyžtak večer domluvíme na čem to netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.1.12 11:56
LucinkaPraha píše:
no mě se právě mlíko ještě furt nespustilo :( doktor řekl že se kdyžtak večer domluvíme na čem to netuším

Asi na tom příkrmu. Může to být MM od jiné maminky (ale to by správně mělo být z „banky“), UM nebo ta glukoza…

Já si vybrala glukozu, ta se dává stříkačkou do pusinky. Ani jsem nemusela tlačit na ten píst (vstřikovat) on to utáhnul sám jak byl vyžíznivělej! Prostě neskutečnej savec s mega silným sacím reflexem, rozhodně jsem se nebála „pokazení kojení“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
14.1.12 18:27
LucinkaPraha píše:
tak už to mámm za sebou :-) večer po tabletě pořád nic jen kontrakce ale ve 3 ráno jsem myslela že okoušu zeď :-( asistentka mě vzala na monitor a pak poslala spát s tím že jsou kontrakce slabé,šla jsem tedy zpět a ejhle ve 4 mě tam měla s hlavičkou mezi nohama ani klistýr se nestihl nic :-/ měla jsem tak dost že jsem na ní na chuděru zařvala ať už je to venku 3 jsem zatlačila a Nikol je tu :-) 4290g a 52cm :-D holka jedna veliká malinká :D

veliká gratulace :kytka: hodně zdraví oběma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
14.1.12 19:58

Lucinko, nám v porodnici říkali, že se mlíčko spouští tak 2 - 3. den po porodu, ze začátku teče jen trošku to mlezivo. Říkali nám, že máme přikládat, ale tak z každého prsa tak na deset minut, aby nám je bobci nerozkousali dřív, než se nám mlíčko vytvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.1.12 16:04

já jsem pořád bez mlíka :( malá má střídavě dokrm a glukozu :( ale tak snad jí to zatim stačí docela zhubla a nenabrala tak nevim :(( mlezivo mám(měla jsem ho už cca měsíc před porodem)a přikládáme pořád ale pořád nic.Ještě se chci zeptat těch kdo rodil v Brandýse v poro jak je to s placením nevíte? prý je 100kč za den ale mam v tom zmatek ve čt odpoledne mě přítel přivezl a zítra odpo pokud přibere malá nás pustěj tak kolik budu platit? nebyl u porodu a jsem na normálním pokoji počítám to správně že 400kč? a je mi to trapné ale musim se ještě zeptat zda to jde zaplatit nějak zpětně třeba složenkou protože jsem ještě nestihla na poště vybrat mateřskou a jsem na 0 :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.1.12 16:33

Buď v klidu! Zítra už mlíko mít budeš, uvidíš. Během pondělka se ti to bude pomalu rozjíždět a na konci týdne budeš mít prsa jak balony..! :jazyk: ;) Hlavně klid, žádný stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí