Prošťournutí - Hamiltnův hmat?

112
12.1.12 15:53

Prošťournutí - hamiltnův hmat?

Ahoj děvčata, opět s další otázkou. Dnes jsem byla na kontrole a pan doktor,že mě teda prohlídne, a řekl že to bude trochu nepříjemné jako při každé kontrole a když ze mě vytáhl prsty, tak je měl od krve, prej tam tomu trochu pomohl, jedná se tedy o Hamiltnův hmat? říkal,že budu trochu špinit,ale nejdříve nic a ted mám bolesti v podbříšku a občas takové bodavé a není to červené jako krev,ale spíš do hněda a je to dost nepříjemné, je to normální? Břicho se mi zavlní a ztvrdne zhruba po 15 až 20 minutách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
12.1.12 15:55

Tak přesně to mi Dr provedla, a o půlnoci mi to začalo, druhý den jsem měla prcka na světě. Já jsem rádá, že mi to udělala, řekla jsem si o to, nebolelo mě to a ani krev netekla a hned jsem vlastně cítila, že se něco děje.Za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.1.12 15:56

jo je to Hamiltonův hmat, já teda doktorku zarazila hned, jak se o to pokusila, ale stejně jsem po tom krvácela a dva dny špinila a bolelo mě břicho. Přitom mám ještě do termínu čas. Jo a odešla mi po tom hlenová zátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.1.12 15:57

No na hamiltona to vypadá, s prvním mi dělali tři. Bez efektu… No ale je to každopádně zákrok, který ti musí vysvětlit a ty ho musíš odsouhlasit. pokud ti to udělal takhle na tajňáka, tak je prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
12.1.12 15:58

Doktor Te mel informovat a zeptat se zda souhlasis :cert: hov..

• Citovat
  • Upravit
1760
12.1.12 15:59

Nevím, jestli se tomu říká hamiltonův hmat, ale mě doktor udělal něco podobného s tím, že „tomu trochu pomůže“. Bylo to dost nepříjemné, nicméně toto bylo v neděli kolem oběda a v noci na pondělí okolo jedné hodiny mi začaly stahy. Odpoledne už byl prcek na světě ;) Pokud cítíš nějaké tvrdnutí nebo netypickou bolest, a odchází možná děložní zátka (nebo tak nějak), zpozorněla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.1.12 15:59

Mě teda ham. bolel jako krá.va, fakt, a šly ze mě přesně ty nahnědlý šlemy :mrgreen: :mrgreen: Zakl. ty pocity v břiše jsou buď poslíčky, nebo to začíná. Dej si hodně teplou sprchu a pokud to poleví, je ještě čas. Říká se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.1.12 16:00

Taky bych řekla, že to byl Hamilton. Mně ho dělali 2× a nepomohlo to. Akorát mi po tom odešla zátka.
Jinak bych řekla, že je bohužel běžné, že o tom neřeknou. Já to vyčetla až z papíru, co mi dr. dala do průkazky.

• Citovat
  • Upravit
5429
12.1.12 16:02

Určitě by to měl Dr.s Tebou napřed konzultovat.
Někde jsem tu četla,že se to správně oficiálně ani dělat nesmí. :nevim:
Fakt nemám ráda doktory co si dělají co chtěj,nic Ti nevysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.1.12 16:07

Je to zřejmě Hamilton. Mě ho taky dělali, jak ze mě vyndala doktorka ruku, tak jsem cítila jak něco teče, doma se mi rozjeli poslíčci a začala jsem špinit tmavě hnědou krev. To ale bylo všechno, porodu to nepomohlo. Pokud máš ale porodní cesty připravené, tak je možné, že ti to pomůže a rozrodíš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
12.1.12 16:12

ahoj, mě Hamiltona dělali a 2× a pokáždé mi řekli, jestli tomu můžou pomoc, tak jsem řekla, že určitě. Poprvé mi to udělali kolem 10 hod. ranní a večer v 19 hod. jsem měla už porodní bolesti-rodila jsem až druhý den odpoledne.Od večera jsem měla bolesti,které popisuješ a ty se mě drželi celou noc,až sem pak porodila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
12.1.12 16:13
Sunnny píše:
Určitě by to měl Dr.s Tebou napřed konzultovat.
Někde jsem tu četla,že se to správně oficiálně ani dělat nesmí. :nevim:
Fakt nemám ráda doktory co si dělají co chtěj,nic Ti nevysvětlí.

Vůbec jsem netušila, že se to dělat nesmí. Doktoři si asi říkají, že lepší než dlouhosáhlé vysvětlování je udělat to a hotovo :think:hm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.1.12 16:16

Při prvním mi ho nedělali. U druhého se mě mudr. zeptala, jestli tomu má trochu pomoct. Já jsem souhlasila, udělala ho 2× a druhý den večer jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.12 16:53

Urcite to byl Hamilton.Me ho dr. udelala na mou zadost v patek dopoledne a taky jsem po nem spinila. Tesne po pulnoci mi zacaly kontrakce a v pul seste rano byl prcek na svete ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
12.1.12 17:00

Ahoj, to byl urcite Hamiltonuv hmat. Me ho udelal jeden doktor pri prijmu do porodnice U Apolinare - aniz by se zeptal nebo me upozornil :cert: :cert: Bolelo to tak, ze jsem brecela jeste pri oblekani. Tvrdil, ze me jen vysetroval…Sice se mi do rana rozjel porod, ale nastvana jsem jeste ted - za tu bezmoc a drzost delat neco s mym telem bez meho souhlasu!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí