Po třech císařích? Sem!

Anonymní
17.1.12 11:01

3císařovny sem!

Zdravím všechny maminky co jsou po dvou císařích opět těhotné, nebo čerstvě po 3 císařském řezu. Ráda bych shromáždila všechny info. Pište např. průběh 3 těhu, průběh porodu, co Vy a sterilizace, co na to Vaše břísko(vzhled jizvy)…co Vás k tématu napadne. Mě by osobně třeba zajímalo jak se řeší ty původní jizvy po předchozích porodech, myslím ty vnitřní…nechávají je tam, nebo při porodu odstraní a udělají jednu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
17.1.12 11:32

ja mam za sebou dva, ale deti tri :) vnitrni jizvy mi nechali, ale rezali to zase na jinem miste, jizvu v podbrisku mi vyrizli a nahradila ji nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.1.12 11:53

Mám přes třicet let starou informaci :D - mojí mamce dělali 3× císaře (malá vnitřní pánev pro spont. porod). Mezi prvním a druhým odstup 1,5 r a mezi druhým a třetím 5,5 r. Vždycky dělali řez na děloze na novém místě a řez na kůži vedli předchozí jizvou a po zašití byla zase jen jedna. Takže stejné, jako u Jizvíkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.1.12 13:10

mám za sebou 4 a jak píše jizviková, vnitřní ponechané vnější odstraněná a udělaná nová, která se pokaždé nádherně zahojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 13:35

Ptám se proto, že já mám v podbřišku sice vnější jizvu jednu, ale nad ní asi půl cm pod kůží jizvu z předchozího CŘ a dělá mi to tam takový nehezký dolík…neumím si tedy představit jak to vypadá po více císařích :think: Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
9096
18.1.12 22:43

Ahoj
Mám za sebou 3 císaře.
Průběh třetího těhotenství byl bez problémů.
Průběh při císaři nic moc.Zase mi bylo špatně a zvracela jsem.Taky jsem víc cítila hejbání s břichem.
Sterilizaci jsem si nechala udělat.
Vzhled břicha nic moc,což ale není následek císaře.Jizvu mám celkem pěknou.Mám jen jednu.
O stavech vnitřních jizev nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 13:52

Ahoj, taky se připojuji se svou troškou „do mlýna“. Mám za sebou dva císaře:92a 01. Teď jsem ve 21týdnu. Zatím se cítím výborně, dokonce chodím dvakrát týdně cvičit aerobic. :D Jizvy mám dvě, těsně pod sebou. Narkozu jsem při obou dětech měla plnou, u prvního mi jinou nenabídli a u druhého asi jiná nešla, protože jsem měla rupturu dělohy. Teď uvažuju o epiduralu, ale trošku se bojím. Sterilizaci taky zvažuju, ale ještě jsem se nerozhodla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 16:51

Ahojky, tak jsem ráda za příspěvek VerunkyBerunky, do teď jsem si přišla jako blázen, když mi všechny maminy po císaři tvrdily, že mají jizvu jen jednu a já jediná 2 :lol:

• Citovat
  • Upravit
4444
23.1.12 20:28

ahojky, mám zatím po 2 císařích, a za chvíli mě po roce a půl nejspíš čeká další, jinak všechna těhotenství v pohodě, žádné problémy, u obou dětí jsem měla spinál, první byl kp, u druhého mi i vyvolávali porod, ale malá nepostupovala, tak nakonec sekce…ted jsem ještě v porodce na kontrole nebyla, ale předpokládám, že mě přirozeně asi rodit nenechají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
24.1.12 12:58
terka007 píše:
ahojky, mám zatím po 2 císařích, a za chvíli mě po roce a půl nejspíš čeká další, jinak všechna těhotenství v pohodě, žádné problémy, u obou dětí jsem měla spinál, první byl kp, u druhého mi i vyvolávali porod, ale malá nepostupovala, tak nakonec sekce…ted jsem ještě v porodce na kontrole nebyla, ale předpokládám, že mě přirozeně asi rodit nenechají :(

to asi ne, ikdyž je pár případů, kdy mamina rodila přirozeně, ale většinou třetí a další dělají tak čtrnáct dnů před termínem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
24.1.12 19:54

evi: no oni mě v podolí objednali poprvé do ambulance právě těch 14dní před termínem, tak jsem zvědavá, kdy mi to jako naplánují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí