Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Někomu pomůže a někomu ho dělají i několikrát a není to k ničemu. Holt musíš čekat, až se bude chtít miminku.
Mě ho udělali aniž bych ho chtěla a akorát to dopadlo tak, že jsem rodila kleštěma, protože nebyla dcera dobře dorotovaná.. za mě už nikdy žádný zásah, těch pár dní navíc to mimčo asi ješte potřebuje..
Hmm to teda nejsou moc dobré vyhlídky.. Tak uvidíme no. Je fakt že se dneska trošku hlen jakoby špinění objevuje. Snad se to rozjede.
Byla jsem 40+6. Sex byl, horka vana taky. A nic.
Rano jsem sla na Hamiltona, odpoledne uplavala 20 bazenu a o pulnoci me vzbudily bolesti.
Me zkusenosti jsou tedy pozitivni.
Nechávala jsem si dělat ve 41tt, páč jinak chtěli zavádět tabletu. Už při odjezdu jsem měla takovej pocit, jako když se má rozjet ms. Ten jsem měla tak nějak celý den, později večer hlen s krví, v jednu ráno mě probudili bolesti jako při MS, vleže se při tom nedalo spát. Ráno při chůzi to bylo téměř neznatelné. Dopoledne už jsem to musela rozcházet, tak jsme jeli. Nález byl nádherný, ale držela to voda, tak jsem si ji nechala píchnout a za hodinu byl malý venku
. Hodně štěstí přeji…
PS: zkoušela jsem běhat do schodů, mýt okna, sex, horké sprchy, skořicí, pálivé, ale nic nezabiralo až pak tohle.
Mě ho dělali den před termínem, nesměla jsem přenášet, druhý den dopoledne mi praskla voda
@2468 mě minulé tehu taky muselo píchnout vodu právě, tak si myslím že ani teď se bez toho neobejdeme…
V den termínu mi ho dr udělal v rámci prohlídky. Už mi pak bylo celý den na nic, byla jsem unavená a druhý den v 5 ráno jsem se vzbudila s prasklou vodou… ale jestli za to mohl ten hmat, to netuším…
Měla jsem ho dvakrát, jednou se malej narodil do osmi hodin po druhé jsem dojela domů, vyzvedla balík a valila to rychlou zpět za 50 minut byla mladá venku ![]()
Nejsi náhodou teprve ve 39. Týdnu? Nepsala jsi tento týden už?
Ženský tak včera Hamilton večer, pak sex a furt nic… Synator se ve mé drží zuby nehty a já už fakt nemůžu. Nefunguje sex, víno, svařák, vana, dřepy jsem zkoušela, skákání na míči, dokonce jsem zkoušela i laktulozu na rozhejbani strev ve víře že třeba to trošku pomůže a nic… jaké máte s hamiltonem zkušenosti prosím?