Hamiltonův hmat - zkušenosti

220
2.2.15 18:37

Hamiltonův hmat, zkušenosti.

Ahojky holky, zajímá mě úspěšnost hamiltonova hmatu.Ve středu mi ho chce dr. udělat, pokud by mi to mělo pomoct, tak do toho jdu.Na poslední prohlídce jsem byla otevřená na jeden prst a hlavička naléhá. Nestrašte mě prosím tím jak je to bolestivý atd..zajímá mě pouze, jestli vám to pomohlo. Díky všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
2.2.15 18:39
@Anonymní píše:
Ahojky holky, zajímá mě úspěšnost hamiltonova hmatu.Ve středu mi ho chce dr. udělat, pokud by mi to mělo pomoct, tak do toho jdu.Na poslední prohlídce jsem byla otevřená na jeden prst a hlavička naléhá. Nestrašte mě prosím tím jak je to bolestivý atd..zajímá mě pouze, jestli vám to pomohlo. Díky všem :-)

Pomohlo i ne, rozjelo mi to nepravidelne kontrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.2.15 18:43

Dávám odkaz k tomuto tématu v jiné diskuzi, nějaký zkušenosti maminek tam najdeš :

https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.2.15 18:43

Mě kdysi u syna hamiltona udělali v pátek kolem poledne, v sobotu v 9 h ráno mi praskla voda a začal porod, který nakonec skončil v neděli v 7 ráno akutním císařem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7977
2.2.15 18:46
@Anonymní píše:
Ahojky holky, zajímá mě úspěšnost hamiltonova hmatu.Ve středu mi ho chce dr. udělat, pokud by mi to mělo pomoct, tak do toho jdu.Na poslední prohlídce jsem byla otevřená na jeden prst a hlavička naléhá. Nestrašte mě prosím tím jak je to bolestivý atd..zajímá mě pouze, jestli vám to pomohlo. Díky všem :-)

ahoj, mě ho dr. udělala když jsem byla 38+0, už jsem jí říkala, že mě to s tím břichem nebaví :) Porodní cesty už jsem měla připravené (doktorka už týden předtím říkala, že budu brzo rodit). Hmat bolestivý nebyl, jen trochu nepříjemný. Jestli to rozjelo porod nevím, celou noc potom jsem měla poslíčky (nikdy jindy jsem je neměla), pak 2 dny nic a další den jsem porodila. Pokud máš porodní cesty připravené tak to zkusit můžeš, pokud ne tak bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.2.15 19:01

Neni nad prirozenost bez zasahu, vse ma svuj cas..dite vyda signal…

• Citovat
  • Upravit
644
2.2.15 19:13

Tak pořád lepší zkusit (v termínu a s pokročilým nálezem) trošku pomoct = Hamilton, sex, dlouhá chůze, horká vana ev. výřivka :palec: než vyvolávaný porod.
U prvního dítěte mi Hamilton dělali, když mi postupně už dva dny odtékala plodová voda, dítě vysoko, nález nulový, porodní cesty nepřipravený a nepomohlo to. Až kapačka oxitocinu po x tabletách brrr.
U druhého dítěte mi Hamilton v 40+4tt s nálezem 1cm otevřená a 0,5 cm čípek spolu s výše uvedenými „babskými radami“ pomohl k rychlému přirozenému porodu. Hamilton 30 hodin před porodem, který od první kontrakce trval 2,5 hodny.
Takže správně načasován může pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.15 19:13

Holky díky :-) pro mě je to poslední možnost před vyvoláním, který je teda podle mě horší. Ale zase do sebe nechci nechat šťourat zbytečně, proto dělám průzkum, jak moc je to úspěšné. Mám prý úzkou pánev a mimi má odhad ke 4kg, tak mě dr. nechce nechat přenášet.

• Citovat
  • Upravit
13837
2.2.15 19:15

Nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
2.2.15 19:42

Mě po něm praskla voda, porod to nerozjelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
2.2.15 19:45

Mne to porod rozjelo hned. Vysetreni je mozna neprijemne, ale da se to zvladnout, ja jsem se u toho zapotila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.2.15 19:45

Dělali mi ho 2× - pokaždé bez dovolení a upozornění. Nepomohlo. Jen to bolelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
2.2.15 19:47
@Blešík píše:
Mě po něm praskla voda, porod to nerozjelo

I tak zacina porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.2.15 19:49
@Anonymní píše:

350 tá diskuse na jedno a to samé téma. Je tak složité tento název zadat do toho modrého okýnka napravo nahoře a číst? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.2.15 19:56

Mne ho delal dr 3× na moji zadost.vzdy jsem byla pripravena, uz se otvirala, hlavicka nalehala, uz jsem s tim nemohla chodit…poprve jsem uz po tom sla z ordinace s bolestmi po peti min…rodila jsrm v devet vecer. podruhe se to rozjelo po peti hodinach od hmatu- rodila jsrm v sedum vecer. potreti se to rozjelo po pul hodine a rodila jsem taky v sedum vecer.jsem rada ze mi to dr udelal!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí