Hans Zimmer O2 arena

26
20.4.22 17:59

Hans Zimmer O2 arena

Ahoj holky! 😀 Dnes jdeme do O2 arény na koncert Hanse Zimmera, myslíte, ze je jedno co si vezmu na sebe? 😄 Říkám si, že kdyby to bylo v Rudolfínu nebo někde, tak bych si vzala něco slušného, ale do O2 Arény se mi to nějak nehodí.. Co myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12591
20.4.22 18:05

Ježiiiiš :srdce: to si krásně užijte!! Já tam na něm byla před 3 lety. Oblečení určitě nějaký hezký. Neříkám, že róbu, ale ta hudba si zaslouží něco slavnostnejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.4.22 18:06

@bjetuschka Děkujeme, užijeme! :srdce: Já právě přemýšlím co si vzít, abych tam nebyla buď za burana nebo naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
20.4.22 18:09
@Mixa123 píše:
@bjetuschka Děkujeme, užijeme! :srdce: Já právě přemýšlím co si vzít, abych tam nebyla buď za burana nebo naopak :D

Nemusíš být přehnaná, ale sukni nebo šaty by to chtělo. Já si teda nepamatuji, co jsem měla přesně já. Ale džíny a triko bych nebrala. Vzala bych něco jako když jdeš do divadla.
Oni ti muzikanti byli tehdá hodně slavnostně oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
20.4.22 18:20

Vždycky je příležitost se hezky oblíknout. Nešla bych ve velký večerní, ale nějakou sukni bych si vzala. Závidím a užijte si to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
20.4.22 18:22

Vzala bych si normální oblečení, ne úplně domácí ale zas ne velkou vecerni…
tiše závidím..my měli jet ale nemůžeme :( :,(…koupila jsem lístky manželovi k narozeninám už před rokem a půl…ale tím jak se měnily termíny a je to ve všední den… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76426
20.4.22 18:46
@Mixa123 píše:
Ahoj holky! 😀 Dnes jdeme do O2 arény na koncert Hanse Zimmera, myslíte, ze je jedno co si vezmu na sebe? 😄 Říkám si, že kdyby to bylo v Rudolfínu nebo někde, tak bych si vzala něco slušného, ale do O2 Arény se mi to nějak nehodí.. Co myslíte? :think:

jestli máš nějaké pletené, vlněné šaty, jak se teď nosí, šedé, černé - to by byl dobrý kompromis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí