Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky! 😀 Dnes jdeme do O2 arény na koncert Hanse Zimmera, myslíte, ze je jedno co si vezmu na sebe? 😄 Říkám si, že kdyby to bylo v Rudolfínu nebo někde, tak bych si vzala něco slušného, ale do O2 Arény se mi to nějak nehodí.. Co myslíte? ![]()
Ježiiiiš
to si krásně užijte!! Já tam na něm byla před 3 lety. Oblečení určitě nějaký hezký. Neříkám, že róbu, ale ta hudba si zaslouží něco slavnostnejsiho.
@bjetuschka Děkujeme, užijeme!
Já právě přemýšlím co si vzít, abych tam nebyla buď za burana nebo naopak ![]()
@Mixa123 píše:
@bjetuschka Děkujeme, užijeme!Já právě přemýšlím co si vzít, abych tam nebyla buď za burana nebo naopak
Nemusíš být přehnaná, ale sukni nebo šaty by to chtělo. Já si teda nepamatuji, co jsem měla přesně já. Ale džíny a triko bych nebrala. Vzala bych něco jako když jdeš do divadla.
Oni ti muzikanti byli tehdá hodně slavnostně oblečení.
Vždycky je příležitost se hezky oblíknout. Nešla bych ve velký večerní, ale nějakou sukni bych si vzala. Závidím a užijte si to ![]()
Vzala bych si normální oblečení, ne úplně domácí ale zas ne velkou vecerni…
tiše závidím..my měli jet ale nemůžeme
…koupila jsem lístky manželovi k narozeninám už před rokem a půl…ale tím jak se měnily termíny a je to ve všední den…
![]()
@Mixa123 píše:
Ahoj holky! 😀 Dnes jdeme do O2 arény na koncert Hanse Zimmera, myslíte, ze je jedno co si vezmu na sebe? 😄 Říkám si, že kdyby to bylo v Rudolfínu nebo někde, tak bych si vzala něco slušného, ale do O2 Arény se mi to nějak nehodí.. Co myslíte?
jestli máš nějaké pletené, vlněné šaty, jak se teď nosí, šedé, černé - to by byl dobrý kompromis