Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Omlouvám se, že téma není moc hluboké. Dnes jsem našla clanek, že Agáta Hanychová má opět noveho partnera:
https://www.super.cz/…y-vztah.html#…. sznhp. box&dop_req_id=6SVTxuhainW-202109080639&dop_id=776109&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Není to jenom o to, že bych odsuzovala, jak rychle střídá partnery, ale jak se panebože dokáže tak rychle za sebou seznamovat?? Ona je s jedním pár tydnů a týden po rozchodu nová láska. Takhle to je pořád dokola, snad už několik let. Navíc má ještě dítě, s ním se ženám těžko seznamuje. Já prostě jenom nechápu, jak to stíhá ![]()
Asi nesedí doma v koutě a nečeká až ji tam někdo najde… Ty máš starosti…
@Karolína13210 píše:
Omlouvám se, že téma není moc hluboké. Dnes jsem našla clanek, že Agáta Hanychová má opět noveho partnera:
https://www.super.cz/…y-vztah.html#…. sznhp. box&dop_req_id=6SVTxuhainW-202109080639&dop_id=776109&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czNení to jenom o to, že bych odsuzovala, jak rychle střídá partnery, ale jak se panebože dokáže tak rychle za sebou seznamovat?? Ona je s jedním pár tydnů a týden po rozchodu nová láska. Takhle to je pořád dokola, snad už několik let. Navíc má ještě dítě, s ním se ženám těžko seznamuje. Já prostě jenom nechápu, jak to stíhá
Není o co stát.
@Karolína13210 děti má dvě, ale myslím že je to její život. Že je zkrátka dost rychle:)
Myslím, že netráví čas na pískovišti a večery vařením, koupáním a uspavanim. Jde do společnosti a děti prostě hlídá chůva.
Ty vztahy ji ale nevychází, takže úspěšná mic není.
Taky bych si asi dokázala najít každý měsíc chlapa pochybné kvality, kdybych chtěla.
@Santa Juana píše:
Myslím, že netráví čas na pískovišti a večery vařením, koupáním a uspavanim. Jde do společnosti a děti prostě hlídá chůva.
Tak píší že s tímhle se seznámila při sportu. Ale má střídavku takže toho času má více než jiné maminy. A tento článek byl zřejmě víceméně na objednávku, je ráda když se o ní píše. Ale co, pokud je takhle spokojená…
Je to pěkná sebevědomá ženská, tak na ni chlapi letí, no.
Navíc děti má celkem velký, tak už třeba bez ní vydrží déle a ona může někde nabalovat, no ![]()
Je mi úplně jedno, kolik partnerů má Hanychová. Je to její život, ať si dělá, co chce.
Taky si myslím že se na jejím jméně pěkně zviditelní. Jako truhlář Adam
Laska tam asi moc neni.
Tomuhle poslednímu se zrovna její jméno bude hodit na jeho wakeparku v Chomutově ![]()
@Karolína13210 Předpokládám, že jako veřejně známá osobnost - žena, pro mnohé přitažlivá, bude mít nápadníků stále nadbytek. Nicméně že by ji to dovedlo ke štěstí se říci asi nedá, protože kombinace,,je hezká a známá" může do značné míry přitahovat jedince, kteří nemusí být to pravé na dlouhodobé vztahy.
@Karolína13210 píše:
https://www.super.cz/…y-vztah.html#…. sznhp. box&dop_req_id=6SVTxuhainW-202109080639&dop_id=776109&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czNení to jenom o to, že bych odsuzovala, jak rychle střídá partnery, ale jak se panebože dokáže tak rychle za sebou seznamovat?? Ona je s jedním pár tydnů a týden po rozchodu nová láska. Takhle to je pořád dokola, snad už několik let. Navíc má ještě dítě, s ním se ženám těžko seznamuje. Já prostě jenom nechápu, jak to stíhá
Nepracuje od do…jinak, Bože, nějaká Agáta