Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě se to líbilo, určitě je potřeba o šikaně mluvit. Ale vadilo mi, že tam o paní učitelce prohlašují, že byla alkoholička. Samozřejmě si to každý spojí se známou reálnou kauzou a asi to pro rodinu není lehké na to koukat.
@Magical-eyes píše:
Ahoj, sledovali jste?
Jak se vám to líbilo?
Ano, vzhledem ke kvalitě současné produkce, to považuju za hodně zdařilé. Potěšilo mě to. Tedy to, že se to povedlo. Případ šílený…
Nedívala a nejspíš asi ani nepodívám, ale na diskusi se těším.
Háčkuju se.
Docela zajímavé. Uvidime, co další díly.
Reálnou kauzu si tedy nevybavuji.
@Svistice píše:
Jo, je reálná. Ani to není zas tak dlouho. Tuším, že 2016.
Příspěvek upraven 05.09.21 v 22:06
@Svistice píše:
Já bohužel jo…
Libilo se. Mam zkusenost s podobnou kolegyni. Uz pri primacim pohovoru bylo jasne, ze bude problem. Ukazalo, ze ano, nejen s detmi, ale i v kolektivu. Otazkou je, nakolik chranit lidi, kteri se nehodi pro tak narocnou profesi a jak uz pred vzdelavanim vyradit ty, co to proste nezvladnou. Jeste nedavno byl o profesi ucitele tak nizky zajem, ze na vysku brali kazdeho, kdo dosel, a dodnes jsou skoly, kde berou kazdeho, kdo dosel. Na to se upozornuje nekolik desitek let. Sklizime, co jsme zaseli.
Příspěvek upraven 05.09.21 v 22:08
@Svistice píše:
Fakt ne? Docela to probehlo medii, i kdyz potom byl soud. Mam dojem, ze ty kluky nejprve osvobodili a az na odvolani uznali vinnymi. Ale to si nejsem jista,.
@Psylocke Pokud to tak bylo nechápu proč by měla být vykreslená jinak
.
Jinak od ČT docela povedený počin ![]()
@g.sandova píše:
Ja samozřejmě vůbec nestíhala, tak zkusím zjistit reprízu
Je to ČT, budou to mit nejmin tyden v archivu
@SAJ píše:
Já bohužel jo…https://www.idnes.cz/…26_krimi_cen
Dík, už se mi to vybavilo.