Seriál Ochránce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.9.21 14:15

Docela mě to zaujalo. Kauzu neznam, tak mi to přišlo celkem drsný a po přečtení článku na idnesu to vlastně dost kopírovalo skutečnost.
Vybavuju si svojí chemikářku na střední. Tam sice o šikanu nešlo, ale dovedu si představit, jak to vzniká. Asi každá třída má pár potížistů a některý se rád chopil svojí šance, když ucítí oběť. Naše chemikářka právě byla taková neslaná, nemastná, nedokázala si získat pozornost. Ale bylo nás tam asi 5, co nás její výklad zajímal a chtěli jsme to slyšeť. Jenže ty ostatní to nezajímalo, nejdřív si dělali svoje, pak dělali bugr, později různé srandičky, úprava pomůcek v učebně, při hodině lítaly věci. Časem tam byl takový rámus, že nebylo slyšet slova. Úča je nedokázala okřiknout, zjednat si pořádek. Při písemkách všichni prolezli, kdyžtak přišel domluvit vlivný rodič. My, kteří jsme výklad chtěli slyšet, jsme je nedokázali umravnit, řvalo jich tam víc, než bylo nás. Někdo by asi fakt učit neměl a bylo by mu líp někdejší klid v laborce.

• Citovat
  • Upravit
849
6.9.21 20:50
@lilith1 píše:
Hodne silny pribeh, jenom nevim, proc ta neschopna, nemocna ucitelka se na to nevykaslala sama..asi bych radeji zmenila profesi nez se takhle trapit.
Živila sama sedmnáctiletou dceru a starou nemohouci maminku. Nechtěla přijít o práci, proto ani nikomu nic neřekla - bála se, že přijde o místo, když se zjistí, že práci nezvládá (nezvládala, na druhou stranu, takové spratky zvládnou asi jen silné natury). Ale osobně bych radši šla pipat do Kaufu než toto :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 21:35

Kauzu znám zprostředkovaně od jednoho studenta, který v té době do té školy chodil, ale do jiného ročníku. Ta třída byla opravdu problémová a nikdo to neřešil. Vedení vše přecházelo. O učitelce věděl celý učitelský sbor i žáci. Nikdo nic neudělal! Nemám sílu se na tento díl dívat. :,(

• Citovat
  • Upravit
5653
6.9.21 21:40
@Anonymní píše:
Kauzu znám zprostředkovaně od jednoho studenta, který v té době do té školy chodil, ale do jiného ročníku. Ta třída byla opravdu problémová a nikdo to neřešil. Vedení vše přecházelo. O učitelce věděl celý učitelský sbor i žáci. Nikdo nic neudělal! Nemám sílu se na tento díl dívat. :,(

Ano, je to tam i takto podáno. Smutný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
6.9.21 21:41

A neví někdo, jak dopadli ti hajzlové? Myslim, že to byli synáčci nějakých bohatých rodičů.

• Citovat
  • Upravit
5653
6.9.21 21:43
@Mialina píše: Živila sama sedmnáctiletou dceru a starou nemohouci maminku. Nechtěla přijít o práci, proto ani nikomu nic neřekla - bála se, že přijde o místo, když se zjistí, že práci nezvládá (nezvládala, na druhou stranu, takové spratky zvládnou asi jen silné natury). Ale osobně bych radši šla pipat do Kaufu než toto :zed:

Ona už zřejmě neměla odvahu, k jakékoli změně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 21:44
@Popeladym píše:
Ano, je to tam i takto podáno. Smutný příběh.

Nevím co v tom filmu je. Ale věř, že v té době to na škole bylo šílené. Ostatní studenti se pomalu báli říct, kam chodí na školu. Učitelé jako takoví nebyli špatní, naučili. Ale tohle nezvládl nikdo z dospělých. Myslím, že bychom se měli všichni nad sebou a svou lhostejností k ostatním zamyslet.

• Citovat
  • Upravit
12552
6.9.21 22:09
@Mialina píše: Živila sama sedmnáctiletou dceru a starou nemohouci maminku. Nechtěla přijít o práci, proto ani nikomu nic neřekla - bála se, že přijde o místo, když se zjistí, že práci nezvládá (nezvládala, na druhou stranu, takové spratky zvládnou asi jen silné natury). Ale osobně bych radši šla pipat do Kaufu než toto :zed:

Ja taky, radeji byt u pokladny nez takove kazdodenni psycho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
6.9.21 22:15

byla doba, kdy jsem i tom uvazovala. Ale ucitelstvi je specificka profese s vs vzdelanim, ze jinde proste nemam sanci, urcite ne v supermarketu. Stejne jako tam nezamestnaji vs vzdelanou zdravotni sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 22:15

Nesuď, ve stejných botách jsi nechodila.

• Citovat
  • Upravit
4789
6.9.21 22:16

Koukala jsem, libilo moc a Vaculika miluju uz asi 60 let, takze za mne 1* :oops:. Po Kukackach dalsi zdareny serial v tomto roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
7.9.21 06:54

@Psylocke 2 z nich byli vyloučeni ze školy…směšné…
https://zeny.iprima.cz/…u-sikanovali
byl soud, ale to se nedozvíme…určitě stejně jen maximálně podmínka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
7.9.21 09:13
@jednoslunicko píše:
Koukala jsem, libilo moc a Vaculika miluju uz asi 60 let, takze za mne 1* :oops:. Po Kukackach dalsi zdareny serial v tomto roce.

Vaculík je dobrý herec! Profík už od kluka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
7.9.21 18:01
@lilith1 píše:
Ja taky, radeji byt u pokladny nez takove kazdodenni psycho..

Vzdyt já vůbec nesoudim, je mi té ženy líto, musela to mít moc těžké. Jen říkám, že než se nechat tyrat takovymi ha*zly, radši bych šla dělat za pokladnu, horší by to tam podle mě bývala neměla…
Pardon, to mělo být pro anonyma výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13115
12.9.21 21:18

Co říkáte na dnešní díl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...