Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Magical-eyes píše:Že bych v diagnosťáku nedělala ani za zlatý prase. Bych tam musela chodit s bouchačkou za pasem.
Co říkáte na dnešní díl?
Za prve vazim si toho, ze jsem uca na bezne zakladce. Za druhe chceme kvalitni lidi, musime je zaplatit. Za treti cim mene toho vim o patologickem prostredi, ve kterem deti vyrustaji, tim mene trpi moje psychika.
Libilo se, ani jsem se nehla.
@matkabagristy píše:
Za prve vazim si toho, ze jsem uca na bezne zakladce. Za druhe chceme kvalitni lidi, musime je zaplatit. Za treti cim mene toho vim o patologickem prostredi, ve kterem deti vyrustaji, tim mene trpi moje psychika.
Libilo se, ani jsem se nehla.
K tomu asi není moc co dodat. ![]()
@Magical-eyes píše:
Co říkáte na dnešní díl?
Potvrdilo se mi, že pořád ještě umíme, když chceme. Případ zase šílený. A co se daného prostředí týče, je skutečnost vždy horší, než lze natočit. Pracovat tam, to je každodenní hrdinský čin.
Padla mi sanice. Ten seriál je neskutečný, první díl jsem viděla včera, byl o škole na kterou chodil manzel (roky předtím, ale to tam probíhala šikana jiného učitele). A tenhle díl, uf, temnota sama. Asi se k tomu nedá nic moc říct. Pochopitelné jsou snad všechny motivy, v těchto ústavech bývá všechno špatně. V mém rodném městě byl taky, jednou nějací kluci utekli a pobodali paní. Bylo jim 12.
Trochu mi tam nesedí ta politická část, ale spíš proto, že to doplňuje tu temnou atmosféru. Chybí mi tam něco pozitivního, opet - asi nemá cenu hledat něco pozitivního na tomhle tématu.
Minulý díl byl prý dokonalá rekonstrukce. Dokonce jsem se na jiné diskuzi dočetla, že šikanována učitelka skutečně popíjela. Do jaké míry byl pravdivý tento příběh, skutečně tam personál kryl znásilnění?
@NovápaníA píše:
Minulý díl byl prý dokonalá rekonstrukce. Dokonce jsem se na jiné diskuzi dočetla, že šikanována učitelka skutečně popíjela. Do jaké míry byl pravdivý tento příběh, skutečně tam personál kryl znásilnění?
@NovápaníA píše:
Báli se jich.
@Popeladym píše:
Báli se jich.
Tomu bych věřila. Ale zase jsme u toho, že to buď nikdo nehlásil nadřízenému orgánu nebo orgán nekonal. Jako v minulém díle. Jsem zvědavá na příští díl. Na ZŠ jsme krátce měli učitele, o kterém se říkalo že na naši školu byl přeřazen za trest. Použil fyzický trest na nějakého učně. Bylo to asi ve školním roce 1997-1998.
@NovápaníA příště má být napadení žáka žákem co jsem se dívala?
Jinak já jsem z gymplu a i tam jsme měli učitelku, které jsme dělali naschvaly. A to jsme byli fajn třída, ale tuhle můru jsme měli na 3 předměty, vůbec nás nic nenaucila a nás to fakt štvalo a nebavilo. Takže jsme ji prostě ignorovali. Ten chybějící ročník nám pak delal problémy až k maturitě. Nebo minimálně mne jo ![]()
@Lily-of-the-valley Omlouvám se, to bude až v tom dalším díle.
@Magical-eyes píše:
Dneska takový díl z běžného života… Trošku moje noční můra
jo, v podstatě to nemá řešení