Seriál Ochránce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
20.9.21 16:25
@matkabagristy píše:
Co ma skolsky zakon spolecneho s agresivitou ditete, nebo kradezemi, o kterych jsem psala svuj prispevek, ktery jsi citovala? Co s tim maji co delat odbory?
A furt cekam, jak bys takovou situaci resila ty.S zakem na bezne skole. Zatim jen placas.Příspěvek upraven 20.09.21 v 16:20

Ty jsi tady psala, že 3 z chování je podle zákona…nebo čeho

Ty neumíš číst? Už jsem napsala. A ptám se tebe stejnou otázkou, jak bys to řešila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
20.9.21 16:28
@matkabagristy píše:
Dojima me, za si nekdo mysli, ze odbornici pohybujici se ve skolstvi jen tak neco placaji. Kolem problematickych deti je strasna prace navic. V dobe, kdy jsem ucila v socialne vyloucene lokalite jsem furt dokola psala zpravy pro policii, ospod, soudy, kolikrat marne cekala na vychovne komisi, jestli se dostavi rodice. Pak dorazilo neco jako tady daniela, otevrela si drzku, jak jsme vsichni neschopni… Jeji decko ma vse v poradku, dite v aktovce jen pytlik od chipsu…

Jak si tuto situaci vyřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 16:29
@DanielaD píše:
horší společnost, která podporuje rozdávání soc. dávek. Singl živitelé, kteří nezvládají ani vlastní život, natož výchovu dítěte. Špatné školství, které nepřipravuje děti na budoucí život, učí je zbytečné věci, podstatné uniká.

Nevím, z jakého důvodu by měl mít samoživitel problémové dítě a úplná rodina ne. Já jsem byla samoživitelka celou ZŠ mých dětí a známky i chování by jim mohly závidět leckteré děcka z úplných rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13117
20.9.21 16:33
@matkabagristy píše:
ale plivnes si rada, na to cas mas ;)
… A znalosti :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
20.9.21 16:34
@matkabagristy píše:
ale plivnes si rada, na to cas mas ;)

o můj čas se nestarej

odbíháš od tématu, já ti napsala, jak bych řešila a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
20.9.21 16:37
@DanielaD píše:
o můj čas se nestarejodbíháš od tématu, já ti napsala, jak bych řešila a ty?

my to resime casto, spolupraci s rodici, ospodem. Tobe je to malo, pry je to neschopnost. Rada bych videla schopnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
20.9.21 16:40
@matkabagristy píše:
my to resime casto, spolupraci s rodici, ospodem. Tobe je to malo, pry je to neschopnost. Rada bych videla schopnost.

jaký je výsledek? Úspěšnost vyřešení?

neptám se jak to řešíte VY, ale máš stejnou otázku, jakou si dala ty mě..Jak bys řešila ty,sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
20.9.21 16:45

Me se to nastesti netyka. Ve vedlejsi tride problem, sikana. Probihaji pohovory s zakem-tridni ucitel, metodik prevence. V tydnu probehne vychovna komise se zakonnym zastupcem, v pritomnosti vychovneho poradce, preventistou, ospodem. Bratr dotycneho se dopoustel podobnych prohresku, nekolik tydnu stravil v diagnostickem ustavu, ze ktereho se vratil napraveny. S umistenim musi souhlasit zakonny zastupce, pokud tam dite nechce byt, nelze ho nutit. V tomto pripade to na nejakou dobu zabralo, po prazdninach zase prusvihy. Skola resi, co muze, nejhorsi postih je ta 3 z chovani. Vic delat nemuze. Nebo dle daniely asi muze, ale ona mi nechce otevrit oci a napsat mi co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
20.9.21 16:46
@DanielaD píše:
jaký je výsledek? Úspěšnost vyřešení?neptám se jak to řešíte VY, ale máš stejnou otázku, jakou si dala ty mě..Jak bys řešila ty,sama

popsala jsem nize aktualni pripad. Jsi na rade, fakt jsem hodne zvedava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
20.9.21 16:46
@matkabagristy píše:
Me se to nastesti netyka. Ve vedlejsi tride problem, sikana. Probihaji pohovory s zakem-tridni ucitel, metodik prevence. V tydnu probehne vychovna komise se zakonnym zastupcem, v pritomnosti vychovneho poradce, preventistou, ospodem. Bratr dotycneho se dopoustel podobnych prohresku, nekolik tydnu stravil v diagnostickem ustavu, ze ktereho se vratil napraveny. S umistenim musi souhlasit zakonny zastupce, pokud tam dite nechce byt, nelze ho nutit. V tomto pripade to na nejakou dobu zabralo, po prazdninach zase prusvihy. Skola resi, co muze, nejhorsi postih je ta 3 z chovani. Vic delat nemuze. Nebo dle daniely asi muze, ale ona mi nechce otevrit oci a napsat mi co.

já ti to napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
20.9.21 16:48
@DanielaD píše:
já ti to napsala

nenapsala. Psala jsi, ze bys otevrela skolu pro deti s problemovym chovanim. To neni reseni pro deti na beznych skolach. Co bys delala s takovym ditetem na bezne skole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.9.21 16:49
@matkabagristy píše:
Me se to nastesti netyka. Ve vedlejsi tride problem, sikana. Probihaji pohovory s zakem-tridni ucitel, metodik prevence. V tydnu probehne vychovna komise se zakonnym zastupcem, v pritomnosti vychovneho poradce, preventistou, ospodem. Bratr dotycneho se dopoustel podobnych prohresku, nekolik tydnu stravil v diagnostickem ustavu, ze ktereho se vratil napraveny. S umistenim musi souhlasit zakonny zastupce, pokud tam dite nechce byt, nelze ho nutit. V tomto pripade to na nejakou dobu zabralo, po prazdninach zase prusvihy. Skola resi, co muze, nejhorsi postih je ta 3 z chovani. Vic delat nemuze. Nebo dle daniely asi muze, ale ona mi nechce otevrit oci a napsat mi co.

Bohužel máte svázané ruce. Vím co některé děti dokáží, byla jsem svědkem jejich excesů.

Chyba je v systému. Vláda bohužel toto řešit nechce. Bojí se EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.9.21 16:51
@matkabagristy píše:

Ale kolikrát rodiče spolupracovat nechtějí. Neschopnost vidí jen v učitelích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.9.21 16:57

Naprosto zdravé některé děti si ani neumí zavázet tkaničky, zapnout bundu a utřít pozadí. Děti přijdou do první třídy a rodiče požadují, ať jim učitelé či asistentky zavazovaly tkaničky, zapínaly bundu a i utíraly zadek. Říkala mi to jedna paní učitelka, rodičům řekla, že není od toho, aby prováděla tyto činnosti. Prý to mají umět z domova. Rodiče si šli stěžovat k paní ředitelce, naštěstí u paní ředitelky rodiče nepochodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
20.9.21 16:57
@matkabagristy píše:
nenapsala. Psala jsi, ze bys otevrela skolu pro deti s problemovym chovanim. To neni reseni pro deti na beznych skolach. Co bys delala s takovym ditetem na bezne skole?

Dala bych mu mužský vzor, který mu chyběl
Dala bych mu lásku, vlídné slovo, které mu chybělo
Dala bych mu více prostoru na diskuzi Šla bych do rodiny
Neshazovala bych ho, hledala bych příčinu, proč se tak chová, proč na sebe tolik upozorňuje. Člověk, který kolem sebe kope, volá o pomoc.

Nelze šmahem odsoudit člověka, který se chová jinak, než se předpokládá.

Já bych si k tomu ještě otevřela problematickou školu, mám ráda výzvy, překážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky