Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@matkabagristy píše:
to mas nejake pomotane a nesouvisi to s tematem
souvisí, ale když to nevidíš, je to tvoje věc.
@DanielaD píše:
@matkabagristyve svém „volném“ čase pracuji se slabozrakými, které učím na počítači, není to jednoduché, ale mě to baví. Začátky jsou vždy těžké, nedůvěra, že to nebudou umět, nezvládnou, ap. Chodím k nim i domů, když si nevěří, když propadají beznaději. Mám z toho dobrý pocit, že dělám něco, co má smysl, ty ten pocit znáš také, když někoho něco naučíš, je jedno jestli na 1 nebo 4. Je to tak?
Jsou mezi nimi i děti, které mají právo prskat na celý svět, ale oni to nedělají. Jsou tam i ti, kteří neposedí, vím, že tam přišli dobrovolně a chtějí to umět, jen potřebují více času.
Jenze ty predpokladas, ze ten dotyčný o tvou sluzbu stoji. A na tom ti to celé padá.
@DanielaD píše:
neútočím, ptám se.. Pokud nemáš ráda jiný názor, je to tvůj problém
zjevně máme každá jinou představu. Osobně, chci-li se na něco zeptat, nezačínám diskuzí tím, že dotyčného označím za neschopného.
Tímto bych debatu s tebou ukončila, nemám zájem s tebou diskutovat o čemkoliv.
@DanielaD píše:
souvisí, ale když to nevidíš, je to tvoje věc.
zjisti si fakta, ta ucitelka umisteni do rodiny nezaridila. Takze tezko neco videt. Taky koncim diskuzi. Jde ti jen o to ucitele shazovat, argumenty nemas.
@DanielaD píše:
@matkabagristyve svém „volném“ čase pracuji se slabozrakými, které učím na počítači, není to jednoduché, ale mě to baví. Začátky jsou vždy těžké, nedůvěra, že to nebudou umět, nezvládnou, ap. Chodím k nim i domů, když si nevěří, když propadají beznaději. Mám z toho dobrý pocit, že dělám něco, co má smysl, ty ten pocit znáš také, když někoho něco naučíš, je jedno jestli na 1 nebo 4. Je to tak?
Jsou mezi nimi i děti, které mají právo prskat na celý svět, ale oni to nedělají. Jsou tam i ti, kteří neposedí, vím, že tam přišli dobrovolně a chtějí to umět, jen potřebují více času.
@DanielaD píše: že jsem to sem psala, co si dělám ve volném čase…nic o tom nevíš, nechodí dobrovolně, není to zájmový kroužek
problémové znám, jak ze života, tak ze svého okolí, jo naivní jsem dostatečně, vždy věřím v lepší věci
nechodí tam jen děti, ale to je jedno, to neřeš
Podívej, já taky. Ale někdy je lepší řešení odstranění dítěte ze třídy, protože rodinu nepredelas. Ač bychom určitě obě chtěly věřit v to, že všichni se mohou polepšit, že všichni cílí k většímu dobru, není to pravda. A tam to končí.
@matkabagristy píše:
zjisti si fakta, ta ucitelka umisteni do rodiny nezaridila. Takze tezko neco videt. Taky koncim diskuzi. Jde ti jen o to ucitele shazovat, argumenty nemas.
Já ty učitele lituji, co musí učit za některé děti. A samozřejmě i děti, které mají ve třídě problémového spolužáka s poruchou chování, s nějakou psychiatrickou poruchou. Jak bylo napsáno v jiné diskuzi. Dítě například vydává všelijaké zvuky, tluče hlavou do zdi, leze po zemi. Vždyť toto musí velmi narušit výuku.
@topazio Tak tohle si užil syn na základce…osmička a devítka…nevychovaná holka, která věděla, že jí všechno projde…celou hodinu hulákala, byla sprostá, nebyla chvíli potichu…žádná diagnóza, prostě spratek…děti se měly učit na přijímačky a tahle hvězda neustále vyrušovala…občas usnula, tak byl klid…přišla už z několikáté základky, odkud se jim jí podařilo dostat, protože matinka si stěžovala, že jsou na ní zlí…no to bys odpadla…pak už trávila den u sekretářky, protože se to nedalo…kde je jí konec netuším, povinnou docházku má…buď se uklidnila nebo se válí doma a venku s nepřizpůsobivými, se kterými se kamarádila…ale výuku to teda narušovalo hrozně…okřikovali jí i spolužáci, nedalo se vůbec učit…
@Monchichik píše:
@topazio Tak tohle si užil syn na základce…osmička a devítka…nevychovaná holka, která věděla, že jí všechno projde…celou hodinu hulákala, byla sprostá, nebyla chvíli potichu…žádná diagnóza, prostě spratek…děti se měly učit na přijímačky a tahle hvězda neustále vyrušovala…občas usnula, tak byl klid…přišla už z několikáté základky, odkud se jim jí podařilo dostat, protože matinka si stěžovala, že jsou na ní zlí…no to bys odpadla…pak už trávila den u sekretářky, protože se to nedalo…kde je jí konec netuším, povinnou docházku má…buď se uklidnila nebo se válí doma a venku s nepřizpůsobivými, se kterými se kamarádila…ale výuku to teda narušovalo hrozně…okřikovali jí i spolužáci, nedalo se vůbec učit…
dle mistni odbornice stacilo si s ni promluvit ![]()
@matkabagristy píše:Žákyně by jí poslala do určitých míst.
dle mistni odbornice stacilo si s ni promluvit
@matkabagristy no to ti nějak nevím
kvůli ní dokonce odešla i učitelka z předešlé školy, ta to chudák už nevydržela…fakt bezmoc…v mezích zákona neuděláš vůbec nic…s rodiči též žádná domluva…slušná rodina…máma dokonce učí na " zvláštní " škole…to fakt nepochopíš…
@matkabagristy píše:
dle mistni odbornice stacilo si s ni promluvit
nerýpej, uklidni se, pokud nezvládneš jiný názor, je to tvůj problém, který bys mohla začít řešit
@DanielaD píše:
nerýpej, uklidni se, pokud nezvládneš jiný názor, je to tvůj problém, který bys mohla začít řešit
nazor nepodlozeny argumenty je k nicemu.
@matkabagristy píše:
to vis, ze jo. Na tobe je videt, ze dane problematice rozumis. Skola se musi pohybovat v ramci zakonu, prestiz s tim nijak nesouvisi.
Kdyz jsi tak znala pomeru, popis, jak bys takovou situaci resila ty tak, aby sis sama nesla sednout.
Tak upřímně, kdo z učitelů si může dovolit spratkovi říct, že jestli ho bude dál při vyučování sját, tak si ho podá v šatně.
Ale jako rodič bych mu to řekla klidně ![]()
@matkabagristy píše:
nazor nepodlozeny argumenty je k nicemu.
sama jsi k řešení nenapsala vůbec nic ![]()
@MartinaIrena píše:
Tak upřímně, kdo z učitelů si může dovolit spratkovi říct, že jestli ho bude dál při vyučování sját, tak si ho podá v šatně.Ale jako rodič bych mu to řekla klidně
no, z toho by rodicum mohl hrozit postih, oni trestne zodpovedni jsou.