Seriál Ochránce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66800
10.10.21 20:18

Brecim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13124
10.10.21 20:32

Když dítě vážně onemocní je to hrozné… Ale když se ráno rozloučíte než odjede se školou na výlet a ono skončí na JIPu nebo mrtvé… To musí být pro rodiče šílené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
10.10.21 20:40

K vode s deckama nejdu, klidne budu za upjatou cuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65035
10.10.21 20:43
@matkabagristy píše:

já to taky nesnáším. Ale překvapilo mě, že se ptal, proč nenechala skákat jen jednoho. Vždyť jich může být nejméně pět na jednoho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13124
10.10.21 20:43
@matkabagristy píše:

Naprosto souhlasím! Tohle si vezme na triko jen masochista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
10.10.21 20:45
@vokishka píše:
já to taky nesnáším. Ale překvapilo mě, že se ptal, proč nenechala skákat jen jednoho. Vždyť jich může být nejméně pět na jednoho, ne?

me se neptej, ja ziju dlouha leta v tom, ze s deckama k vode ne. Naposledy jako nactileta na tabore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
10.10.21 20:59
@vokishka píše:
já to taky nesnáším. Ale překvapilo mě, že se ptal, proč nenechala skákat jen jednoho. Vždyť jich může být nejméně pět na jednoho, ne?

ano, ofiko může být ve vodě 5 dětí na jednoho dospělého. Mě k vodě s dětmi nikdo nedostane, tuhle slast ať si provozují s rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
10.10.21 21:03
@neumisa píše:
ano, ofiko může být ve vodě 5 dětí na jednoho dospělého. Mě k vodě s dětmi nikdo nedostane, tuhle slast ať si provozují s rodiči.

my mame jednoho exota. Strasne fajn clovek, ale decka by klidne nahnal pod splav. Desne se divi tomu, proc na miste, kde je krizek za 3 mrtve, za nim nikdo nesel. I kdyby se dneska dival, nazor nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
10.10.21 21:15

Strašný
Taky bych s dětmi už dnes k vodě nešla
Ale když to neštěstí se prostě může stát kdekoliv
Stále hlídám, počítám, sleduju a jsem jak na trní, když někam jdeme.
I jsem přestala jezdit na tábory, jako vedoucí. Nestoji mi to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32064
10.10.21 21:16

@matkabagristy Já bych svoje dítě takhle asi ani nepustila…letos jsme viděli na dovolené u moře děti na táboře…bylo jich fakt hodně a skákaly do moře jeden přes druhého…mně bylo úplně špatně, to nemohli ohlídat ani náhodou…a fakt bych jako učitelka děti k vodě nikdy nevzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
10.10.21 21:19
@Monchichik píše:
@matkabagristy Já bych svoje dítě takhle asi ani nepustila…letos jsme viděli na dovolené u moře děti na táboře…bylo jich fakt hodně a skákaly do moře jeden přes druhého…mně bylo úplně špatně, to nemohli ohlídat ani náhodou…a fakt bych jako učitelka děti k vodě nikdy nevzala…

to neohlidas ani jako rodic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32064
11.10.21 07:05

@matkabagristy no neohlídáš…ale pořád hlídáš svoje dítě…mít zodpovědnost za cizí mi přijde ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.10.21 08:16
@matkabagristy píše:
my mame jednoho exota. Strasne fajn clovek, ale decka by klidne nahnal pod splav. Desne se divi tomu, proc na miste, kde je krizek za 3 mrtve, za nim nikdo nesel. I kdyby se dneska dival, nazor nezmeni.

Dobrý den, a teď si vemte že ve skutečnosti se to stalo ve vykachlíkovaném koupališti, kde je prakticky vidět na dno, a učitelky na to přišly až za víc jak půl hodiny. Až když školní výlet došel na autobusák 8o
Kluk byl skutečně také Filip a zemřel asi deset let po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
11.10.21 10:12
@NovápaníA píše:
Dobrý den, a teď si vemte že ve skutečnosti se to stalo ve vykachlíkovaném koupališti, kde je prakticky vidět na dno, a učitelky na to přišly až za víc jak půl hodiny. Až když školní výlet došel na autobusák 8o
Kluk byl skutečně také Filip a zemřel asi deset let po tom.

pripad jsem zaregistrovala. Kazdou mimoskolni akci jsme jednou nohou v kriminalu. Nelze ohlidat vse, zvlast, kdyz sverenci nerespektuji pokyny. Furt papirujeme, piseme a podepisujeme dokola pouceni (zrovna jsem vyplnila opetovne pouceni bozp po skolnim urazu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
11.10.21 11:03
@Monchichik píše:
@matkabagristy no neohlídáš…ale pořád hlídáš svoje dítě…mít zodpovědnost za cizí mi přijde ještě horší…

Jasně, že jo. Když je moje,,, utopim,, ho sobě, tu hrůzu taky sobě způsobím. Mít vinu na tragédii jiných, musí být ještě strašnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí