Seriál Ochránce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30308
12.10.21 19:58
@vokishka píše: Úplně mi není jasné, jak to myslel s tím asistentem. Kluk asistenta má. To chce tu paní propustit a za větší peníze vzít chlapa?

Našla jsem diskuzi až dneska, tak si ji pročítám.
Ono by to mohlo pomoc. Měli jsme podobného kluka ve škole a hodně pomohlo, když ho dostal na starost chlap místo ženské. Z ženských si nic nedělal, ale když na něj křikl chlap, tak se uklidnil. A vědělo se, že by v případě amoku, mohl aspoň něco udělat, ženská s poloviční váhou by toho moc neudělala.

@Magical-eyes píše:
Psali že v ČR chodí do škol 18000 dětí s vývojovými poruchami chování a že se jejich počet za posledních 5 let zdvojnásobil. To moc nechápu :think:… Lepší/ jiná diagnostika?Ale 5 let mi je zdvojnásobení přijde málo :think:

Dřív by se řeklo, že je nevychovaný, dostal by trest a hromada z nich by si své chování rozmyslelo. Ono je ADHD a ADHD. Jsou děti roztěkané, hůř zabavitelné atd a jsou děti, co jsou nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.10.21 20:33
@neumisa píše:
jak jsem koupila, tak prodávám. já do financování škol nevidím. Hele, nevím, co víc bych jako řadový učitel měla udělat.

asi tak, kazdy den mi v mailu pristane i nekolik nabidek skoleni, ani jedna neni o prvni pomoci, jdu na formativni hodnoceni, to je ted priorita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.10.21 20:34
@SAJ píše:
Asi jsem vztahovačná, ale ten podtext, že za situaci vlastně můžeme my, tam stále cítím. :roll:

nekricime, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
12.10.21 20:36
@matkabagristy píše:
asi tak, kazdy den mi v mailu pristane i nekolik nabidek skoleni, ani jedna neni o prvni pomoci, jdu na formativni hodnoceni, to je ted priorita

já dostala nařízené Vyhoření… jsem celá happy. A dobrovolně jsem si zapsala Organizaci outdoorových akcí, byť se s touhle třídou nechystám dál než na náměstí. Využiju pro klub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.10.21 20:48
@neumisa píše:
já dostala nařízené Vyhoření… jsem celá happy. A dobrovolně jsem si zapsala Organizaci outdoorových akcí, byť se s touhle třídou nechystám dál než na náměstí. Využiju pro klub.

pecka, ja dobrovolne jedu po vzdelavani cizincu, skoleni casto zadara, pomahaji. A ji, patrim k vyvolenym, kterym sveruji problematicke tridy, adaptak byl zahul /u vody, nastesti kosa/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
12.10.21 20:49
@matkabagristy píše:
K vode s deckama nejdu, klidne budu za upjatou cuzu
Já ani k vodě, ani na kolo. Nemáme kolem jedinou cyklostezku. Stačí mi jedna noha neustále v kriminále, nemíním tam strkat obě.
@NovápaníA píše:
Dobrý den, a teď si vemte že ve skutečnosti se to stalo ve vykachlíkovaném koupališti, kde je prakticky vidět na dno, a učitelky na to přišly až za víc jak půl hodiny. Až když školní výlet došel na autobusák 8o
Kluk byl skutečně také Filip a zemřel asi deset let po tom.

To byli Jižní Čechy že? Nějaká malá vesnice. Na B myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.10.21 21:03
@matkabagristy píše:

A nezapomeň na syndrom vyhoření, ten je taky in. V našem případě se bude konat v době prázdnin. :mrgreen: Jo, a už nám bylo oznámeno, že si nemáme právo ty dny vybrat dovolenou. :mrgreen: :mrgreen:

Tomu říkám parádní prevence před vyhořením. :potlesk: :potlesk: :potlesk: A jestli nás budou zase školit studentky psychologie, tak se asi neudržím. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.10.21 21:04
@neumisa píše:
já dostala nařízené Vyhoření… jsem celá happy. A dobrovolně jsem si zapsala Organizaci outdoorových akcí, byť se s touhle třídou nechystám dál než na náměstí. Využiju pro klub.

Už to píšu dole. :mrgreen: Moc se na to těším. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
12.10.21 21:06
  • Formativní hodnocení, 8h
  • Aktivizace žáků, 8h
  • Prevence syndromu vyhoření, 8h
  • Řešení konfliktů, 8h

Vše v době školních prázdnin. :palec: Ve škole. :palec: A dle předchozích zkušeností vše na lejno - ovšem, kéž bych se mýlila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.10.21 21:10
@SAJ píše:
A nezapomeň na syndrom vyhoření, ten je taky in. V našem případě se bude konat v době prázdnin. :mrgreen: Jo, a už nám bylo oznámeno, že si nemáme právo ty dny vybrat dovolenou. :mrgreen: :mrgreen:Tomu říkám parádní prevence před vyhořením. :potlesk: :potlesk: :potlesk: A jestli nás budou zase školit studentky psychologie, tak se asi neudržím. :think: :think: :think:

pico, my meli povinne skoleni s psycholozkou, vedeni jen nakouklo a pochopilo, ze tudy cesta nevede. Asi pusobime nevyhorene, ja teda urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
12.10.21 21:11
@SAJ píše:
  • Aktivizace žáků, 8h
  • Řešení konfliktů, 8h
Vše v době školních prázdnin. :palec: Ve škole. :palec: A dle předchozích zkušeností vše na lejno - ovšem, kéž bych se mýlila…

mě stejně pořád hlava nebere, jak to, že vás učitele nikdo neposlouchá? Teď opravdu bez urážky - ale buď je to tím, že křičíte málo nebo na špatných místech nebo prostě (omlouvám se) ječíte jak hysterky a proto vás nikdo nebere vážně a nebo jsou na místech, kde se o tom rozhoduje neadekvátní lidi. Nevěřím, že na školení nejsou peníze, opravdu ne. Tohle opravdu neber jako nadávání na učitele. Osobně se před VŠEMI učiteli a učitelkami napříč všemi stupni hluboce klaním. Jen prostě nechápu, kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.10.21 21:19
@SAJ píše:
  • Aktivizace žáků, 8h
  • Řešení konfliktů, 8h

co si vybiram, klidne jedu odpoledne/vecer. Povinna mam pres tyden, mam povinnost nachystat suplujicimu pripravu. S nekterymi skolenimi lezu vedeni do zadku, zcela vedome. Je jim uplne u pudelky, ze jsem odbornik na vzdelavani cizincu, nejsme skola takto zamerena, jen je nahodne mame.
A chtela bych videt odbornika, ktery by me poucil o tom, jak resit konflikty, urcite stravil nekolik let ve skole ve vyloucene lokalite. Smankote, jak ja jsem vdecna za to, ze jsem tuto „kalvarii“ absolvovala. Bez odborniku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.10.21 21:22
@janickaIII píše:
mě stejně pořád hlava nebere, jak to, že vás učitele nikdo neposlouchá? Teď opravdu bez urážky - ale buď je to tím, že křičíte málo nebo na špatných místech nebo prostě (omlouvám se) ječíte jak hysterkya proto vás nikdo nebere vážně a nebo jsou na místech, kde se o tom rozhoduje neadekvátní lidi. Nevěřím, že na školení nejsou peníze, opravdu ne. Tohle opravdu neber jako nadávání na učitele. Osobně se před VŠEMI učiteli a učitelkami napříč všemi stupni hluboce klaním. Jen prostě nechápu, kde je problém.

to jen tva smyslenka, ucitele nekrici, nehysterci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
12.10.21 21:24
@matkabagristy píše:
co si vybiram, klidne jedu odpoledne/vecer. Povinna mam pres tyden, mam povinnost nachystat suplujicimu pripravu. S nekterymi skolenimi lezu vedeni do zadku, zcela vedome. Je jim uplne u pudelky, ze jsem odbornik na vzdelavani cizincu, nejsme skola takto zamerena, jen je nahodne mame.
A chtela bych videt odbornika, ktery by me poucil o tom, jak resit konflikty, urcite stravil nekolik let ve skole ve vyloucene lokalite. Smankote, jak ja jsem vdecna za to, ze jsem tuto „kalvarii“ absolvovala. Bez odborniku,

hele, já si taky říkám, že těch prvních 8 let v Orlové bylo k nezaplacení. Je jen málo věcí, které by mě ještě překvapily, to byla dost drsná škola života hned po vysoké. Jako fakt bych chtěla vidět odborníka, který by přišel s něčím novým převratným a hlavně použitelným tak, aby to bylo ku prospěchu a akceptovatelné všemi stranami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
12.10.21 21:26
@matkabagristy píše:
to jen tva smyslenka, ucitele nekrici, nehysterci.

vidíš, Tvoje odpověď ale trochu naznačuje způsob toho, jak dokážete diskutovat. Ono pokud si každý nevhodně napsaný příspěvek berete osobně, pak se diskutuje špatně. Ale nechejme toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí