Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Magical-eyes píše:
Koukáte?
jo, hnus, uca pica, realita-jak s malovanymi vejci, ani neofouknout
No úča je příšerná… Dneska mi nějak nesedí ani ten Vaculík… ![]()
@Magical-eyes píše:
No úča je příšerná… Dneska mi nějak nesedí ani ten Vaculík…
jo, ta ředitelka mě fakt rozčiluje, nechápu, že to museli pojmout zrovna takhle.
@vokishka píše:
jo, ta ředitelka mě fakt rozčiluje, nechápu, že to museli pojmout zrovna takhle.
asi proto, že tenhle typ ředitelek se bohužel ještě často vyskytuje…
na zamyšlení zajímavé, jsou děti, pro které běžná škola prostě není nejlepší řešení.
@Lucy75 píše:
asi proto, že tenhle typ ředitelek se bohužel ještě často vyskytuje…
na zamyšlení zajímavé, jsou děti, pro které běžná škola prostě není nejlepší řešení.
rodice se neboji volat do skoly, podavat podnety na csi… takove jednani s zaky je postihovano. Mam za sebou roky, kdy o mne prokazatelne lhali, byla jsem ta slabsi, co se musela branit.
@SAJ píše:
Oč šlo tentokrát?
nestadardni dite a picu ucitelku/reditelku. Faktograficky /ucivo 6, tridy čj, m az o rok vyse/ mimo, zduvodneni vyuky mimo. Vime, kdo psal scenar, mohl se ucitelu zeptat, nez je ztrapnil. Ale uz nekolik let programove ztrapnuje
@matkabagristy píše:
nestadardni dite a picu ucitelku/reditelku. Faktograficky /ucivo 6, tridy čj, m az o roi vyse/ mimo, zduvodneni vyuky mimo. Vime, kdo psal scenar, mohl se ucitelu zeptat, nez je ztrapnil. Ale uz nekolik let programove ztrapnuje
Feřtek je jeden z důvodů, proč to nedávám.
@SAJ píše:
Feřtek je jeden z důvodů, proč to nedávám.
tenhle dil se mu nepovedl
@matkabagristy mám pocit, že seriál má sestupnou tendenci, první díl byl bezva a pak to jde jen dolů. Už jen to, že ombudsman má být spíš úředník, který pomůže a poradí. Tady je hned detektiv, chodí na výslechy, do nemocnic, řidič obtěžuje sousedy apod. Nic z toho by nebylo reálné možné.
@mado mam z toho stejny pocit. Moc by toho neudelal, kdyz jeden pripad osobne vysetruje tyden. Mel to byt spis „asistent ochrance“. Tomu bych verila vic.
Tento díl byl zajímavý, ale v něčem pokulhával. Nelíbilo se mi jak vykreslili chod farmy. Ten zemřelý otec, ředitel, byl vlastníkem nebo jen zaměstnanec. Proč nové vedení stále trvalo na tom aby Anežka, dle slov matky, otročila. To tam nikdo dospělý nebyl, jen otec a jeho milenka??? Proč musela obskakovat veterináře, když měla být ve škole… Ano, byla tvrdohlavá, zvyklá že tam s otcem tráví veškerý čas. Ale i když se jí škola nelíbila, podle telefonátu chtěla alespoň nějak ustoupit a do školy jít. Proč dítěti veterinář volal do školy, kdyby volal někomu dospělému udělá snad líp. Nejsem proti alternativnímu vzdělávání, ať si klidně počítá vemena. Ale číst a psát snad musí už jen z důvodu aby pro farmu mohla vyřídit něco na úřadech. Zpět k otci, pokud on neměl rozum, mělo ho mít nové vedení. Proč by tam nemohla Anežka pomáhat, ale na úkor školy? A ombudsmana asi chytla druhá míza, stejně jako toho Anežčina otce.