Seriál Ochránce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
2.4.22 09:11

Já si počkám na průběh vyšetřování.
A podle mě je v tom víc, že kluk měl zkrat a zabil učitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
2.4.22 09:22
@Magical-eyes píše:
@malákráličice no mě zaráží, že se to zase prezentuje jako černobílé a tomu nějak nevěřím :think:

Tak mi ta prezentace přijde moc černobílá. A tedy co se mi celkem nelíbí je to, že učí někdo, kdo už má být deset let v důchodu. Pak to školství nemá vypadat tak jak vypadá. Nějak si nedovedu představit, jak důchodce zaujme, bude mít přirozený respekt a dokáže adekvátně učit puberťáky na učňáku.

• Citovat
  • Upravit
3998
2.4.22 09:31
@Pitaya1 píše:
Tak mi ta prezentace přijde moc černobílá. A tedy co se mi celkem nelíbí je to, že učí někdo, kdo už má být deset let v důchodu. Pak to školství nemá vypadat tak jak vypadá. Nějak si nedovedu představit, jak důchodce zaujme, bude mít přirozený respekt a dokáže adekvátně učit puberťáky na učňáku.

To já si dovedu zas představit velmi dobře. Mě na střední škole taky učili odborné předměty externisti důchodci. A většinou skvěle, půlka třídy z toho žila ještě na VŠ na farmacii. Problém byl jen s jedním popletou :D, který se ztrácel po škole, tak ho vždycky zástupkyně ředitele do laborky dovedla :mrgreen:. Ale jak se dostal k výkladu neměl konkurenci a uznávali ho naprosto všichni a lidi z oboru se s ním chodili radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
2.4.22 09:32
@Pitaya1 píše:
:mrgreen: Tak jiste pred skolou stoji dlouha fronta mladych nadsencu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
2.4.22 09:33
@matkabagristy píše: :mrgreen: Tak jiste pred skolou stoji dlouha fronta mladych nadsencu.

presne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.4.22 09:35
@matkabagristy píše: :mrgreen: Tak jiste pred skolou stoji dlouha fronta mladych nadsencu.

Mladí nadšenci nejsou a ne všichni učitelé důchodci jsou strašní. Na střední mě učil učitel důchodce a byl velmi dobrý a oblíbený mezi studenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
2.4.22 09:42

Ono se taky musi vzit v potaz, v jakem veku se odchazelo do duchodu. Mam kolegyni, ktera presluhuje 8 let. Ja v jejim veku jeste narok na duchod mit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí