Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@SAJ píše:
O čem to je?
sexuální zneužívání ve škole, ředitel kluky
A vlastně zjistil, že se to na školách děje naprosto běžně, i když jen v maličkostech
@SAJ píše:
O čem to je?
reditel langmajer sahal na chlapecky
@matkabagristy píše:
Fuj.
![]()
No je to zase k zamyšlení. To toho Pelána „odsoudí“ za nic? Že mu píšou holky? To je přece úplně normální.
@vokishka píše:
No je to zase k zamyšlení. To toho Pelána „odsoudí“ za nic? Že mu píšou holky? To je přece úplně normální.
je to opet ponekud pritazene za vlasy
@Bábrdl píše:
Tvůj osobní názor jsi tu dost jasně dala najevo. Ukryla jsi se za školní řád, protože to podle tebe jinak nejde. Prostě muslimská dívka musí ustoupit tlaku spolužáků a ty jako učitelka, autorita s tím „nemůžeš“ nic dělat.Ale na dotaz, jestli bys postupovala stejně, i kdyby šátek nosila dívka po chemoterapii, jsi jasně dala najevo, že za takovou dívku by ses postavila a ta by šátek mít mohla.
Tak jestli nevidis ten rozdil, mimo jsi ty.
@mado píše:
Syn měl ve třídě několik let holčičku s chemoterapiemi, když mohla do školy, měla pokrývku hlavy a opravdu nikoho ze spolužáků nenapadlo mít taky ve třídě čepici. Zase z těch dětí nedělejme tuponě. Oni to umí dobře rozlišit.
Ano, deti to umi dobre rozlisit.
Narozdil od nejakych dospelych zde. Nastesti realita neni emimino a lecktera babrdle o nas nerozhoduje.
@Zeoli píše:
Tak jestli nevidis ten rozdil, mimo jsi ty.
Ale jistě, že vidím ten rozdíl.
Je to šátek na hlavě.
Rozdíl je jen v tom, že jsme ochotni povolit ho tomu, kdo je nam sympatický, s kym soucitime. To tvrdím celou dobu.
Tenhle díl se mi líbil. Nejhorší je, že se to může stát v jakékoli škole, kroužku. A nechápu, jak v reálném případu který sloužil jako inspirace, mohl dát soud tak nízký trest a to prase bude moci po pár letech opět pracovat s dětmi.
@Snorlaxik ano, taky vidím problém v tom, že nějaký puberťák to může brát jako nutné zlo… aby prošel, aby měl jedničku, aby se zalíbil… a pak se to děje dlouhé roky.
Jinak za mě fajn díl. Ukázalo se, co vnímám dlouhodobě- v médiích se vždycky zvedne nějaká kauza, ten člověk třeba odstoupí, ale za pár let uz je zase vidět a pohoda. (Někdy za par měsíců, viz Prymula
)
Upřímně mě fakt nepobuřuje to, že nějaký učitel chodí se svou bývalou studentkou. Na škole jsme měli takový pár, když jsem tam byla, ona už byla vystudovala, on tam učil. Teď spolu mají 3 děti, myslím že on je o necelých 10 let starší než ona. Samozřejmě vztahy s takovym věkovým rozdílem bývají o něčem jiném, ale i tak… ani učitel, který lehce flirtuje, není zlo. Ale nesmí nikdy zajít tam, kam vykreslili ředitele. A nechápu jak to někdo může srovnávat.
@matkabagristy píše:
Taková netypická role pro pana Langamjera.
@vokishka píše:
Na učňáku jsme měli učitelku o které se vědělo, že chodí s bývalým žákem. Snad bývala jeho třídní. Asi to nikdo neřešil, učí tam dodnes. Asi jich postupně měla několik, protože jednoho bývalého žáka si vzala a měla s ním dítě. Ale už jsou rozvedení, podle FB je s dítětem sama. Třeba Pelánovi ta bývalá kolegyně záviděla, když to na něj po letech práskla.
@NovápaníA píše:
Na učňáku jsme měli učitelku o které se vědělo, že chodí s bývalým žákem. Snad bývala jeho třídní. Asi to nikdo neřešil, učí tam dodnes. Asi jich postupně měla několik, protože jednoho bývalého žáka si vzala a měla s ním dítě. Ale už jsou rozvedení, podle FB je s dítětem sama. Třeba Pelánovi ta bývalá kolegyně záviděla, když to na něj po letech práskla.
Taky mi přišlo, že ta bývalá ředitelka to nedělala kvůli ochraně těch studentů, ale kvůli kariéře (jedním vržen se zbavila ředitele i zástupce) a pak pomstě vůči Pelánovi (závist, že byl oblíbený?, nebo pomsta za to, že o ní nestál?).
To zneužívání slabších je vlastně podobné i v tom teď probíraném tématu ohledně Cimického… Hlásí se tolik žen… A všechny mlčely
…
@Magical-eyes píše:
To zneužívání slabších je vlastně podobné i v tom teď probíraném tématu ohledně Cimického… Hlásí se tolik žen… A všechny mlčely…
Včera jsem to sledovala ve 168 hodin. Sexuoložka Fifková do kamery řekla, že v devadesátých letech se jí jedna pacientka svěřila. Jestli věděla o koho jde ( pacientka mohla, ale nemusela, jmenovat ) tam neřekli. A jisté náznaky měl i Cimického nadřízený v Bohnicích, jen ho propustil.