Seriál Ochránce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
1.11.21 16:52
@Bábrdl píše:
Tomu sama nevěříš. :lol: Student v šatech by vzbudil jistě větší rozruch než ten, co si nesundá kšiltovku.

Samozřejmě, že věřím. Nebo ty jsi ještě neviděla na ulici kluka v sukni, šatech nebo silonkách? Já tedy ano. V dnešní době - žádný skandál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.21 17:01
@hanka.br. píše:
Samozřejmě, že věřím. Nebo ty jsi ještě neviděla na ulici kluka v sukni, šatech nebo silonkách? Já tedy ano. V dnešní době - žádný skandál.

Ne, neviděla jsem nikdy ve škole kluka v šatech a silonkách.
Ale je leagrační, jak zarputile jsou někteří lidé schopní zapírat, o co ve skutečnosti jde. Tak ať si klidně chodí kluci v jehlách a šatech, jen když nebudou mít kšiltovku. :lol:

Škola si umí udělat pořádek v jiných věcech, udělala by si ho i v tomhle. Kdyby chtěla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
1.11.21 17:09
@Bábrdl píše:
Tomu sama nevěříš. :lol: Student v šatech by vzbudil jistě větší rozruch než ten, co si nesundá kšiltovku.

jenze by se to neresilo na urovni pedagogu. Pedagogove nemohou vyzadovat to, co neni ve skolnim radu.
My treba mame, ze nemohou nosit obleceni propagujici rasismus, navykove latky… Jakykoli jiny obrazek je fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
1.11.21 17:10
@Bábrdl píše:
Ale je leagrační, jak zarputile jsou někteří lidé schopní zapírat, o co ve skutečnosti jde. Tak ať si klidně chodí kluci v jehlách a šatech, jen když nebudou mít kšiltovku. :lol:Škola si umí udělat pořádek v jiných věcech, udělala by si ho i v tomhle. Kdyby chtěla. :nevim:

jehly nee, legendarni diskuze o prezuvkach uz tu je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.21 17:15
@matkabagristy píše:
jenze by se to neresilo na urovni pedagogu. Pedagogove nemohou vyzadovat to, co neni ve skolnim radu.
My treba mame, ze nemohou nosit obleceni propagujici rasismus, navykove latky… Jakykoli jiny obrazek je fuk

A jak by se to řešilo? Ty mi přeci nebudeš tvrdit, že by nikdo neřešil, kdyby vám kluci chodili do školy v šatech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
1.11.21 17:18
@Bábrdl píše:
Ale je leagrační, jak zarputile jsou někteří lidé schopní zapírat, o co ve skutečnosti jde. Tak ať si klidně chodí kluci v jehlách a šatech, jen když nebudou mít kšiltovku. :lol:Škola si umí udělat pořádek v jiných věcech, udělala by si ho i v tomhle. Kdyby chtěla. :nevim:
Škola si pořádek udělala. Prostě pokrývku hlavy ve výuce bez výjimky zakázala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.21 17:24
@hanka.br. píše: Škola si pořádek udělala. Prostě pokrývku hlavy ve výuce bez výjimky zakázala.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
1.11.21 17:25
@hanka.br. píše: Škola si pořádek udělala. Prostě pokrývku hlavy ve výuce bez výjimky zakázala.

Otázka je, jestli to může zakázat školní řád. V reálu dal Nejvyšší soud za pravdu muslimce, že šátek nemusí sundavat při teoretické výuce.

• Citovat
  • Upravit
32081
1.11.21 17:26

@hanka.br. a dobře udělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
1.11.21 17:26
@Bábrdl píše:
A jak by se to řešilo? Ty mi přeci nebudeš tvrdit, že by nikdo neřešil, kdyby vám kluci chodili do školy v šatech. :lol:

to neni nas problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.21 17:28

Ředitelka Kohoutová naopak z celé kauzy těžila. Zmínila například její vyznamenání k 28. říjnu 2018, kdy od prezidenta Miloše Zemana převzala medaili Za zásluhy I. stupně díky „boji s netolerantní ideologií“.

„Využila projednávanou věc jako hlavní pilíř předvolební kampaně své kandidatury do Senátu v roce 2020,“ cituje dále verdikt advokátku Korbelovou Dohnalovou. Kohoutová kandidovala na Kolínsku jako bezpartijní za Trikolóru. Z jedenácti uchazečů skončila na devátém místě.

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.21 17:29
@matkabagristy píše:
to neni nas problem

A kdyby měl někdo papír od lékaře, že musí mít přikrytý exém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21772
1.11.21 17:32

@Bábrdl tak je to zdravotní pomůcka. Znáš písničku Řiditel autobusu. Blbec je blbec a blbcem zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
1.11.21 17:33
@Bábrdl píše:
A kdyby měl někdo papír od lékaře, že musí mít přikrytý exém?
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
1.11.21 17:34
@Bábrdl píše:
A kdyby měl někdo papír od lékaře, že musí mít přikrytý exém?

Stačilo by, aby holka měla vypadaný vlasy po chemoterapii. Podle zdejší teorie by ve škole taky nesměla mít holou hlavu zakrytou šátkem :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak