Seriál Ochránce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13122
8.11.21 17:55
@NovápaníA píše:
Včera jsem to sledovala ve 168 hodin. Sexuoložka Fifková do kamery řekla, že v devadesátých letech se jí jedna pacientka svěřila. Jestli věděla o koho jde ( pacientka mohla, ale nemusela, jmenovat ) tam neřekli. A jisté náznaky měl i Cimického nadřízený v Bohnicích, jen ho propustil.

Takže nakonec to vědělo i dost lidí kolem a mlčelo… :think:… Nevím co je horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.11.21 17:59

Rozhodně nechci šířit drby, ale o Cimickem jsem slyšela různé věci. Ke známé se choval nevhodně. Jako blbý kecy. Myslím, že spolupráci ukončila..já věřím, že se choval jako predátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
8.11.21 18:05
@g.sandova píše:
Rozhodně nechci šířit drby, ale o Cimickem jsem slyšela různé věci. Ke známé se choval nevhodně. Jako blbý kecy. Myslím, že spolupráci ukončila..já věřím, že se choval jako predátor.

pomalu tomu začínám věřit, dávám odkaz na Blesk, protože je to nejrychlejší
 https://www.blesk.cz/…minalka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.11.21 18:15

@vokishka no, nepřekvapuje mě to a strasnej hnus, jak lékař může takhle zneužívat svého postavení. Každopádně to na mě působí jako chování porouchanyho jedince. Fuj.
Q ženský se prostě boje a stydej to říct. Vůbec se jim nedivím. Ono je to strašně nepříjemny. Ten pocit hnusu a odporu je fakt neprenositelnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
8.11.21 18:20
@g.sandova píše:
@vokishka no, nepřekvapuje mě to a strasnej hnus, jak lékař může takhle zneužívat svého postavení. Každopádně to na mě působí jako chování porouchanyho jedince. Fuj.
Q ženský se prostě boje a stydej to říct. Vůbec se jim nedivím. Ono je to strašně nepříjemny. Ten pocit hnusu a odporu je fakt neprenositelnej

Navíc, kdo by v minulosti uvěřil ženě, co chodí k psychiatrovi. Už jen to, že potřebovaly jeho péči, je v očích mnoha lidí snižovala (snad už je správně minulý čas) a hned by na ni koukaly jak na blázna.

• Citovat
  • Upravit
19388
8.11.21 18:25

@Snorlaxik no je to tak. Ještě jak ji vyhrožoval téma elektrosokama. Včera v 168

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.11.21 18:29

@Magical-eyes @vokishka @g.sandova Vyjádření údajné sousedky JC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
8.11.21 18:43

@NovápaníA jako to je fakt síla. A nehorázně, že se ještě zviditelnuje, medializuje. Chorej neborozbitej člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.11.21 18:48
@vokishka píše:
pomalu tomu začínám věřit, dávám odkaz na Blesk, protože je to nejrychlejší
https://www.blesk.cz/…minalka.html

No já tomu věřím hned od začátku. Navíc kombinace generace+pohlavi+profese je zaručená garance minimálně bohorovné arogance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.11.21 20:09

@g.sandova tady je více o té paní, které vyhrožoval: https://www.seznamzpravy.cz/…ckeho-179819

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.11.21 20:25

Já myslím že tihle borci mají pocit, že to, co dělají je taknak skoro v pohodě a smí si to dovolit. Uzel co řekne, že plácá sestřičky po zadku, tenhle prasák, nebo Cyril Svoboda, kterej si myslí že se ty ženy chtějí jen zviditelnit.
Ale abych nekřivdil jen chlapům, ženských co jiný řeknou něco jako " no bože, někdo tě osahával, nezblázni se z toho a příště se neoblíkej jako coura."… je taky pořád dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.11.21 20:47

@Diagnoza2 přesně, však i v té diskuzi kde přispěla ta sousedka je několik komentářů typu zviditelnění. Jeden člověk tam dokonce psal něco jako, že nějak muž ženu sbalit musí. Já jsem jednou v nějakém příspěvku, který byl o MeeTo, psala o chování doktora z filmu Vesničko má středisková-jak chce kuchařce sahat na pánev. Slovně mě ukamenovali. Ano nic se nemá hnát to extrému, ale kdyby reálná žena byla submisivní, může se cítit ponížená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21253
8.11.21 21:00

@NovápaníA to same bylo i s Ferim. Kolik lidi psalo, ze se ty zeny chcou zviditelnit. Takova kauza to byla a ted je ticho po pesine.
Diskutujici na novinkach jsou zvlastni skupinka lidi a desi me, ze takovi lide ziji mezi nami. Je to jeste horsi nez na facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.11.21 22:00
@malákráličice píše:
@NovápaníA to same bylo i s Ferim. Kolik lidi psalo, ze se ty zeny chcou zviditelnit. Takova kauza to byla a ted je ticho po pesine.
Diskutujici na novinkach jsou zvlastni skupinka lidi a desi me, ze takovi lide ziji mezi nami. Je to jeste horsi nez na facebooku.

Občas si ty diskuze přečtu a jeden by zvracel. Hlavně muži píší úplné hnusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.11.21 22:04

@malákráličice tak feri je asi v šetření policie, to asi není úplně jednoduchý vyslechnout 70 nebo kolik poškozených, svědky, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí