Seriál Ochránce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
20.9.21 18:36
@MartinaIrena píše:
Tak upřímně, kdo z učitelů si může dovolit spratkovi říct, že jestli ho bude dál při vyučování sját, tak si ho podá v šatně. :mrgreen: Ale jako rodič bych mu to řekla klidně 8)

Ucitelka je jedna, rodicu je 60, takze kdyby na nej spustli vsichni, mohlo by to zabrat. Nebo par tatinku. Kdo mu to uveri, ldyz bude zalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 18:39
@matkabagristy píše:
no, z toho by rodicum mohl hrozit postih, oni trestne zodpovedni jsou.

I rodic si umi pockat, aby ho nikdo nevidel a neslysel. Kdyby takovy spratek ublizil memu decku, muze na klidnou cestu ze skoly na hodne dlouho zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.9.21 18:40
@jednoslunicko píše:
I rodic si umi pockat, aby ho nikdo nevidel a neslysel. Kdyby takovy spratek ublizil memu decku, muze na klidnou cestu ze skoly na hodne dlouho zapomenout.

U mého dítěte také. Toto dítě by šlo ze ZŠ pryč. A rodiče by měli velké problémy s úřady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
20.9.21 18:42

Ja videla jen první dil zatim, s detma nestíhám a bez nich dohanim jiné resty :mrgreen:. Nicmene, z ceho mam ja treba obavy, aby mi případné ubližovani moje dítě vubec reklo. Odmalička mu to rikame, at za nami s cimkoliv prijde, ale podle jeho chování ve skolce se mi zda, ze mi takovehle „prohry“ prostě zataji. Toho se bojim ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 18:45

@Oli.Lyon To bys na nem poznala. A kdyz se zeptas, tak uz se rozpovida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
20.9.21 18:49

@matkabagristy mně to bylo v tu chvíli úplně jedno…učitelka ač se fakt snažila, tak nic nezmohla a já už jsem toho měla fakt dost…a navíc to pomohlo..od té doby byl klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
20.9.21 18:51
@jednoslunicko píše:
@Oli.Lyon To bys na nem poznala. A kdyz se zeptas, tak uz se rozpovida.

To je fakt moje obava. Je takovej tuntik obcas. Doma machr, ale jam na nej nekdo zadupe… Taky jsem byla taková. A taky si na mě na prvním stupni jedna holka dovolovala. Nikomu jsem to nerekla. Takze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 18:52
@Monchichik píše:
@matkabagristy mně to bylo v tu chvíli úplně jedno…učitelka ač se fakt snažila, tak nic nezmohla a já už jsem toho měla fakt dost…a navíc to pomohlo..od té doby byl klid…

A kdo by nas jako udal? Rodice pripadneho spratka? Ti by se jako prvni bali, ze se rozpovidame nejdriv my a pak cela trida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 18:54

@Oli.Lyon Tak mu to povypravej, jaka jsi byla a co se ti delo. A jak bys to resila ted. Deti tyhle vzpominky bavi. A prijde jim zvlastni, ze i mamka byla mala 😊 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
20.9.21 18:55

@jednoslunicko no tak tahle matka by se fakt nebála…když už toho měly děti dost, sebraly mu před školou kšiltovku a házely si s ní…no to si neviděla to tóčo..že ho chudáka šikanujou…inspekce a všechno kolem…ale že do té doby mlátil zmetek holky pěstí do břicha a kluky mezi nohy, to jí nevadilo…na to neslyšela…krawka…ale já bych í fakt uječela…na moje dítě nebude hrabat ani její spratek ani nikdo jinej… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21727
20.9.21 18:56

@jednoslunicko takoví rodiče se nebojí, ti naopak vidí svého milánka jako nejhodnějšiho a nejlepšího a nesmíš na něj ani škaredě mrknout, takže ti by pak chtěli nahánět tebe a vyřizovat si to s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
20.9.21 18:57
@Monchichik píše:
@matkabagristy mně to bylo v tu chvíli úplně jedno…učitelka ač se fakt snažila, tak nic nezmohla a já už jsem toho měla fakt dost…a navíc to pomohlo..od té doby byl klid…

dyt jo, zvlast u malych to zabrat muze. Jen t toho muze mit rodic prusvih. Ja pracuji na druhem stupni, tam uz by sis kolikrat netroufla. Ucila jsem na skole, kam by se vetsina lidi byla vstoupit, decka byla desne hakliva na spravedlnost, nasili, tvorii smecky, proti ktere bys nemela sanci. Tam jsem se naucila jednat ciste profesinalne a lidsky, protoze jen tak jsem s detmi i rodici mohla vyjit. Cerpam z toho i ted na bezne skole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 18:58
@Monchichik píše:
@jednoslunicko no tak tahle matka by se fakt nebála…když už toho měly děti dost, sebraly mu před školou kšiltovku a házely si s ní…no to si neviděla to tóčo..že ho chudáka šikanujou…inspekce a všechno kolem…ale že do té doby mlátil zmetek holky pěstí do břicha a kluky mezi nohy, to jí nevadilo…na to neslyšela…krawka…ale já bych í fakt uječela…na moje dítě nebude hrabat ani její spratek ani nikdo jinej… :cert:

No ja bych mela cerno pred ocima, to by si vyslechla. Jako co zmuze jedna slepice, kdyz je proti ni cela trida rodicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
20.9.21 18:59
@jednoslunicko píše:
A kdo by nas jako udal? Rodice pripadneho spratka? Ti by se jako prvni bali, ze se rozpovidame nejdriv my a pak cela trida.

to neni pravda. Dite trestne zodpovedne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
20.9.21 19:00
@mado píše:
@jednoslunicko takoví rodiče se nebojí, ti naopak vidí svého milánka jako nejhodnějšiho a nejlepšího a nesmíš na něj ani škaredě mrknout, takže ti by pak chtěli nahánět tebe a vyřizovat si to s tebou.

To by si mohli zkusit. Takove dite ma vsude zapisy, ostatni rodice ze tridy se pridaji a pujde s ostudou brecet domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí