Seriál Ochránce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
5.9.21 22:22

Já koukala a vydržela u toho, což je co říct. Reálnou kauzu si nevybavuji. Každopádně každý učitel by měl mít autoritu, jinak si haranti budou dovolovat. Ovšem jestli učitelka byla alkoholička nebo nemocná, za to jí nikdo nemohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64969
5.9.21 22:26
@Hiavnaan píše:
Já koukala a vydržela u toho, což je co říct. Reálnou kauzu si nevybavuji. Každopádně každý učitel by měl mít autoritu, jinak si haranti budou dovolovat. Ovšem jestli učitelka byla alkoholička nebo nemocná, za to jí nikdo nemohl

Ani to nedava nikomu pravo ji sikanovat tak, jak to delali. Oni ji treba nechteli pustit ven ze tridy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
5.9.21 22:31

Dívala jsem se a zaujalo mě to, obsazení, téma i zpracování. Doufám, že i zbylé díly budou minimálně takto povedené. Ač tedy téma je to neveselé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
5.9.21 22:32
@vokishka píše:
Ani to nedava nikomu pravo ji sikanovat tak, jak to delali. Oni ji treba nechteli pustit ven ze tridy atd.

Přesně tak. Kam jsme se to dostali, aby děcka uštvala k smrti, byť špatného, učitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
5.9.21 22:33
@baracudas píše:
@Psylocke Pokud to tak bylo nechápu proč by měla být vykreslená jinak :nevim:.
Jinak od ČT docela povedený počin :potlesk:

Třeba proto, že je mrtvá a nemůže k tomu nic říct, bránit se. A ta nechutná šikana, kterou zažívala 100% její odchod uspíšila tak či tak.

• Citovat
  • Upravit
806
5.9.21 22:37
@vokishka píše:
Ani to nedava nikomu pravo ji sikanovat tak, jak to delali. Oni ji treba nechteli pustit ven ze tridy atd.

To jsem si přečetla až teď, to ve filmu nebylo. Samozřejmě že to nedává nikomu právo, spratky bych soudila jako dospělý. A to si nikdo v celé škole ničeho nevšiml???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64969
5.9.21 22:39
@Hiavnaan píše:
To jsem si přečetla až teď, to ve filmu nebylo. Samozřejmě že to nedává nikomu právo, spratky bych soudila jako dospělý. A to si nikdo v celé škole ničeho nevšiml???

No zrejme to bylo jako v tom fikmu. Prostě vedeni strkalo hlavu do pisku. Vzdyt toho reditele potom taky hned odvolali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.9.21 22:39
@Popeladym píše:
Přesně tak. Kam jsme se to dostali, aby děcka uštvala k smrti, byť špatného, učitele.
Špatná výchova, vše je vina rodičů
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
5.9.21 22:48
@Hiavnaan píše: Špatná výchova, vše je vina rodičů

Já bych řekla vína rodičů ale i celé společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
5.9.21 22:52
@janickaIII píše:

Tak tak. Studenti byli sice spratci, ale kolegům tam taky asi bylo jedno, že mají mezi sebou minimálně „zvlástne se chovající“ kolegyni a ředitel neresil, že má zaměstnankyni, která evidentně nezvládá svou práci.

Nevim, jestli mi něco neuniklo, ale to u vedení neintervenoval nikdo z rodicu, že se ve třídě neučí a děje se tam takový bugr? Určitě se některé dítě, byt nepřímo, muselo někde doma zmínit. :think:

Příspěvek upraven 05.09.21 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
5.9.21 22:53
@Magical-eyes píše:
Ahoj, sledovali jste?
Jak se vám to líbilo?

Super, Vaculikovi site na miru..jsem zvedava na dalsi dily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
5.9.21 22:56
@vokishka píše:

Hodne silny pribeh, jenom nevim, proc ta neschopna, nemocna ucitelka se na to nevykaslala sama..asi bych radeji zmenila profesi nez se takhle trapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
5.9.21 22:58
@janickaIII píše:

Ano, přesně tak. Vliv rodičů časem slábne a výchova není všemocná. Dnes je nějak víc toho, co jí dokáže převálcovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
5.9.21 23:04
@lilith1 píše:
Hodne silny pribeh, jenom nevim, proc ta neschopna, nemocna ucitelka se na to nevykaslala sama..asi bych radeji zmenila profesi nez se takhle trapit.

Tvl proč, pardon. Protože byla samozivotelka, měla podobně starou dceru, jako byli ti sigri. A celý život učila. Ona se práce těžko mění, když máš nervy v kýblu, musíš život dítě a vlastně nic jiného než učit neumíš.
Ve vší úctě k její dceři. Přijde mi dost hloupé tady řešit co měla udělat atd. Je mi její dcery líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
5.9.21 23:28

Ani jsem nedýchala A to já jinak televizi sleduju, tak, že u toho koukám do počítače. Ještě, když si člověk uvědomí, že scénář není jen, tak z bujné fantazie. Navíc Lukáš Vaculík… :potlesk: Líbí se mi jak hraje i jeho hlas. Myslím, že tentokrát bude Česká televize bodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí