Hárání fenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1089
12.3.17 16:02

@Markéta80 tak štěně bych taky nekastrovala. Ta naše fena byla kastrovaná ve třech letech, po jednom císaři. Teď mám dvě nekastrovane ( jednu chovnou a jednu velkou kříženku) takže hlídám a v okolí naštěstí nehlídané erotomany nemáme. Ale v minulém bydlišti, tam to bylo napresdrzku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
12.3.17 16:11

@Tichopredbouri on to měl jako slušný kšeft, v čekárně celkem slušný počte majitelů fen po kastraci :jazyk:. Starší má 2kg takže hárání je v klidu, venku na dálku vidím kde je jaký pestakže se to dá, faleškou netrpí tak nevidím důvod ke kastraci. ptala jsem se veta co srst a prý se může zhoršit, no ted má srst krásnou, údržba celkem snadná což i tohle pro mě byl důvod do toho nejít. nepřesvědčil mě, furt jen jaké výhody to budou pro mě ale výhody pro fenu? uvidíme co mladší ale i ta bude menší pes tak nepředpokládám horší průběh, snad falešky mít nebude, tam už by to bylo na zvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
12.3.17 16:18

@Fjodorka No to sice je, ale hadat se nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.3.17 19:02
@epsice píše:
Ahoj. Mam ted taky harajici fenecku. Kalhotky jsem davala jen na dobu nezbytne nutnou a jeste volne aby se mohla cistit. Nastesti je to fenecka hodna takze ji kalhotky nejak nevadily. Ale hned jak se to krvaceni zmirnili tak jsem ji nechala na volno. Cisti se takze najdu jen sem tam kapicku na linu

Můžu se zeptat jaké kalhotky dáváte? Normálně dámské a nebo dětské(podle vel. plemene), nebo přímo pro fenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
12.3.17 19:38

@Lucy 21 davame primo haraci kalhotky pro fenky ale prisla mi vic happy v mych kalhotkach z bavlny. Udelala jsem ji uzlicky po bocich a vypadala celkem spokojene. Jinak se soustredit na to aby byly volne na pipce aby se mohla cistit a pravidelne menit vlozku. Ja mam teda fenecku krizence civavky takze mi staci intimky jen ze zacatku, neparfemovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.3.17 08:23
@epsice

No myslím si, že klasické bavlněné jsou určitě příjemnější, jen mám strach, že když ji dám volné, tak si tu vložku vytáhne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
13.3.17 09:03

@Lucy 21 ty máš fenu poprvé viď :lol: :lol:. když jsme měli kavalírku tak kalhotky jí vydržely jednu noc, ráno je sice na sobě měla ale totálně rozkousané :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.3.17 09:10
@Markéta80

Já ji stejně budu nejspíš kastrovat, ale je pravda, že to vůbec neznám, tak snad to nebude tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
13.3.17 13:09

@Lucy 21 se poptej chovatelky. Ze starší jde fakt pár kapek, u kavalírky toho bylo víc ale taky žádná katastrofa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.3.17 18:01
@Markéta80

Jo už jsme se o tom bavily, prostě otrava no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
13.3.17 18:44

@Lucy 21 :mrgreen: :mrgreen: starší to má ok a většinou to poznam že se hodně čistí jinak bych to ani nepoznala, mladší bude přece jenom větší ale pořád bude patřit mezi malá plemena tak nečekám nějakou katastrofu. spíš otravné že venku musim neustále koukat jestli někde neni nějaký pes :mrgreen: ale ona je hrozná a moc času venku neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.3.17 15:52

Naše fenka taky nikdy nesnesla kalhotky, vložku si vyndala. Na konec jsme to vzdaly a nechali po ruce mop ale je fakt, že naše fenka harala jen po kapkách to krvacení jak mi popisuješ jsem nazažila :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný