Hárání fenky - poprvé

9805
11.6.24 09:56

Hárání fenky - poprvé

Ahoj, snažila jsem se obnovit diskuzi, ale někde se zteatila, tak zkusím založit novou..Mame fenku retrivra (23. ji bude rok) a poprve hara.Dnes je to tyden. Prvni 3 dny mela prujem, to uz je ok, ale co me trapi je, ze prestala zrat.Uz 4.den sni max.50 g granuli za den :,( je to normalni, ze prestanou zrat? Kdy k veterinari? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9285
11.6.24 10:18

Naše jedla úplně normálně. Žádná změna :nevim: možná by stačilo nejdříve jen zavolat na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.6.24 11:07

@kavenka s veterinou jiz v kontaktu jsem..jen me zajimalo jestli se s tim setkal i nekdo jiny, nic vic nic min..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.6.24 11:08

Nejsem pejskařka, ale jestli jí je stejně blbě, jako bývalo mně zamlada při MS, tak se jí ani nedivím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.6.24 11:09

@Fee-bee :mrgreen: to je trefne :mrgreen: jen my mely pokoj za par dni a ony trpi 3 tydny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.6.24 11:11

@gargamelinka Já umírala jen první dva dny, tak třeba bude po týdnu taky cajk. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.6.24 12:13

@Fee-bee doufam,ze se to bude lepsit..moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
11.6.24 12:34

@gargamelinka každá fena je jiná, průjem je častý, nechutenství, zvracení někdy taky. většinou po 3-4 hárání se to uklidní. Hlavně nikde nenechávat volně a bez dozoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
11.6.24 12:38

Naše při prvním hárání blila. Už neblije, páč jsme ji pak nechali vykastrovat a zlatě svatě bez tady těch radostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.6.24 13:23

@Markéta80 tak uvidime, prujem presel po 3 dny a prislo nechutenstvi..ona tomu jidlu neda moc normalne, natoz ted @Tarjei take budeme urcite kastrovat..ne teda kvuli harani, ale vsechny nase feny mely zanety delohy, jedna zemrela, takze preventivne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.6.24 10:25

Moje fena žere tak týden dva před jak tank, letos sežrala tak dvakrát tolik granulí než co žere normálně. Normálně mám pytel na dva měsíce a teď za měsíc bylo po něm. Pak přestane žrát úplně, sežere úplně minimum. Než odhárá a pak už je to v poho. Nevím proč to tak má, ale má to tak skoro vždycky.

Ona hlady neumře, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný