Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, snažila jsem se obnovit diskuzi, ale někde se zteatila, tak zkusím založit novou..Mame fenku retrivra (23. ji bude rok) a poprve hara.Dnes je to tyden. Prvni 3 dny mela prujem, to uz je ok, ale co me trapi je, ze prestala zrat.Uz 4.den sni max.50 g granuli za den
je to normalni, ze prestanou zrat? Kdy k veterinari? dekuji
Naše jedla úplně normálně. Žádná změna
možná by stačilo nejdříve jen zavolat na veterinu.
@kavenka s veterinou jiz v kontaktu jsem..jen me zajimalo jestli se s tim setkal i nekdo jiny, nic vic nic min..
Nejsem pejskařka, ale jestli jí je stejně blbě, jako bývalo mně zamlada při MS, tak se jí ani nedivím. ![]()
@Fee-bee
to je trefne
jen my mely pokoj za par dni a ony trpi 3 tydny..
@gargamelinka Já umírala jen první dva dny, tak třeba bude po týdnu taky cajk. ![]()
@gargamelinka každá fena je jiná, průjem je častý, nechutenství, zvracení někdy taky. většinou po 3-4 hárání se to uklidní. Hlavně nikde nenechávat volně a bez dozoru ![]()
Naše při prvním hárání blila. Už neblije, páč jsme ji pak nechali vykastrovat a zlatě svatě bez tady těch radostí.
@Markéta80 tak uvidime, prujem presel po 3 dny a prislo nechutenstvi..ona tomu jidlu neda moc normalne, natoz ted @Tarjei take budeme urcite kastrovat..ne teda kvuli harani, ale vsechny nase feny mely zanety delohy, jedna zemrela, takze preventivne
Moje fena žere tak týden dva před jak tank, letos sežrala tak dvakrát tolik granulí než co žere normálně. Normálně mám pytel na dva měsíce a teď za měsíc bylo po něm. Pak přestane žrát úplně, sežere úplně minimum. Než odhárá a pak už je to v poho. Nevím proč to tak má, ale má to tak skoro vždycky.
Ona hlady neumře, neboj.