Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
nechali jsme připustit naši fenu na doporučení veterináře (v minulém cyklu se objevila hormonální porucha). Mysleli jsme, že tím končí cyklus feny. Jenže fena opět začala krvácet. Nutno říci, že opravdu hodně (jako přibližně první týden hárání) a je to velmi tmavá krev. Je to běžné? Nemá fena po oplození (pokud bylo úspěšné) přestat hárat? Uvažujeme, zda jet za veterinářem. Ovšem nechceme, aby brala nějaké prášky (aby to neovlivnilo případná štěňata). Myslíte, že i přes hárání může být březí? Nebo se spíše jedná opět o příznaky hormonální poruchy? Děkuji
Omlouvám se - netušila jsem
Příspěvek upraven 16.01.15 v 21:14
Vždyt fena hárá jendou za půl roku ne? A štěňata nosí 64-68dní. To už by se narodili do druhého hárání. Jestli krvácí a nemá hárat jela bych okamžitě na veterinu.
@Malinovkaa píše:
Jsem tady nová ale co má toto společného s emiminem? Pokud se mýlím tak mne opravte.
Mrkni na diskuzi a uvidis, ze je normalni tady resit tchyni, morcata, kytky, domacnost atd…
@Malinovkaa Jsi tady sice nová ale to přeci neznamená že když je to web e mimino tak se tu neřeší i jiné normální věci. Nebuď zlá nebo se ti to tu rychle vrátí ![]()
Příspěvek upraven 12.01.15 v 14:25
@Irmuška píše:
Dobrý den,nechali jsme připustit naši fenu na doporučení veterináře (v minulém cyklu se objevila hormonální porucha). Mysleli jsme, že tím končí cyklus feny. Jenže fena opět začala krvácet. Nutno říci, že opravdu hodně (jako přibližně první týden hárání) a je to velmi tmavá krev. Je to běžné? Nemá fena po oplození (pokud bylo úspěšné) přestat hárat? Uvažujeme, zda jet za veterinářem. Ovšem nechceme, aby brala nějaké prášky (aby to neovlivnilo případná štěňata). Myslíte, že i přes hárání může být březí? Nebo se spíše jedná opět o příznaky hormonální poruchy? Děkuji
Mohla by jsi napsat konkretne datumy, tydny atd…?
@Ivčis píše:
@Malinovkaa Jsi tady sice nová ale to přeci neznamená že když je to web e mimino tak se tu neřeší i jiné normální věci. Nebuď zlá nebo se ti to tu rychle vrátíPříspěvek upraven 12.01.15 v 14:25
Zrovna jsem si rikala, ze tech rejpalek je cim dal tim vic ![]()
@Irmuška jela bych k veterináři. Fena jakmile se dostane do fáze, kdy je ochotná se nechat oplodnit, tak už by neměla krvácet, max špinit. Takže to vypadá na nějaký problém.
A u feny se oplodnění dle hárání nepozná. Probíhá navenek stejně ať je oplodněná nebo ne.
@Malinovkaa sice emimino, ale řešit se tu může vše možné, proto je tu taky hejno kategorií. A jako jedno z pravidel by mělo fungovat, nemám-li nic k tématu mám mlčet, zkus se ním příště řídit.
@Aspera píše:
@Malinovkaa sice emimino, ale řešit se tu může vše možné, proto je tu taky hejno kategorií. A jako jedno z pravidel by mělo fungovat, nemám-li nic k tématu mám mlčet, zkus se ním příště řídit.
rozhodně mi nebudeš říkat co mám dělat
jen jsem se zeptala, vy čekáte až tady někdo rýpne abyste mohly útočit, viď ![]()
@crazy0 Paní/slečna si přečetla asi pár diskusí a řídí se heslem „kdo je víc urýpaný, vyhrává“ ![]()
@crazy0 píše:
Mrkni na diskuzi a uvidis, ze je normalni tady resit tchyni, morcata, kytky, domacnost atd…
ok ![]()
@Ivčis píše:
@crazy0 Paní/slečna si přečetla asi pár diskusí a řídí se heslem „kdo je víc urýpaný, vyhrává“
pry jsme cekaly, az tu nekdo rypne, aby jsme si ryply
no ja nevim, kdo tady rypal a kdo se snazil zakladatelce poradit ![]()