Harmonogram pro děti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4328
1.6.12 15:41

Harmonogram pro děti

Ahoj maminky,je tady někdo kdo má doma na ledničce nebo někde viditelně nalepenej Denní harmonogram pro děti? Myslím opravdu od raního vstanutí do večerního usínání.
Funguje to a jak?
Chtěla bych to zkusit s mými dětmi jednomu je 8let a druhému 3roky. Osmiletému bych vytvořila klasický ať si ho čte a malému třeba s obrázky :-)
Jen nevím kde se chytit na netu jsem hledala aspoň nějákej vzor aby to bylo fakt správně hlavně k věku,ale nic jsem nenašla :( znáte nějáké odkazy?
Děkuji za rady,zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
1.6.12 15:45

my mame takovehle zalaminovane karticky, ale na Tomika to bohuzel nefunguje. Petileta Emca beha po byte s kartickou a kontroluje si, co uz ma splneno…, ale trilety Tomik je porad uplne mimo a musim mu kazdou vec pripominat zvlast a pomahat, jinak se k bodu pohadka nedostane a hrozne se divi a pak breci. Tak nevim, jestli je to moc dobra inspirace :-( https://plus.google.com/…639260606546?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
1.6.12 15:51

@Handulinka díky mrknu na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
1.6.12 16:30

máme chodím do práce na 5.30, manž. má jeden týden ranní-druhý odpol., takže když máme oba ranní, tak Eli vstává sama. Má tam napsáno vše, přesně s časem, aby to měla jako „berličku“. Od Dubna ji přibylo ještě ranní venčení Kessinky. Kluci (nyní už dospěláci 25,24 a 22.let) to měli taky tak vypsáno, sousedka se sice tomu smála, ale nám se to vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.6.12 20:44

@Anulka @Handulinka holky,to slyším poprvé :D Od kolika to děláte dětem?bych taky zkusila.Funguje to?Řídí se tím? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
1.6.12 20:58

@Anulka Myslím,že to je dobrá věc a přesně v tomhle smyslu jí chci zavézt :-) U školáka je to v pohodě u toho mladšího nevím no,ale budu se snažit :-) Už jsem něco vytvořila,ale nevím jak tady vložit dokument to asi nejde,tak to zkusím jinak a hodím to sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
1.6.12 21:56

mám ho to někde v PC, zítra najdu a vložím, někomu to přijde k smíchu, ale je to pro mě 100× lepší než říkat „už máš snídat“, „už si máš mýt zuby“-hodiny pozná a má to jako „berličku“, aby věděla, jak je na tom časově, teď sice Eli lajdá, neboť mám nemocenskou, ale jinak dodržuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
1.6.12 23:29

@Anulka :palec: :palec: :palec: nevím co je na tom směšného,ale každého věc já si dokonce myslím,že tohle je pro dítě moc důležité a opravdu mu to pomáhá jak si psala berlička a taková z které má samotné radost a cití se duležitě,že něco zvládá sám bez doprovodu přesně projevů je čas běž a udělej to a tamto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
1.6.12 23:36
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
4.6.12 09:30

tak už jsem našla-podobný měla Eli už vloni, letos od března ji tam přibyla Kessinka (sama si na ni našetřila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová