Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
obávám se, že toto není možné, maximum bude, že si můžeš nechávat zasílat podrobný výpis odchozích hovorů
Texty smsek ti nikdo zasílat nebude, tedy pochybuju o tom, ale můžeš si nechat posílat podrobný výpis, kde budou telefonní čísla. Pamatuj ale, že i dítě má právo na soukromí, spíš než ho špěhovat bys ho měla poučit o tom, co už může být špatně, a hlavně by mělo vědět, že se nemusí bát se na tebe s čímkoliv obrátit.
Jinak pokud je to malé dítě, tak pro ně se prodávají telefony, na kterém si nastavíš pouze ta čísla, na která má dovoleno volat, určitě se dá nastavit i příjem hovorů jen ze seznamu, že by nemohlo brát neznámá čísla.
@Raduš.ka44 píše:
Jinak pokud je to malé dítě, tak pro ně se prodávají telefony, na kterém si nastavíš pouze ta čísla, na která má dovoleno volat, určitě se dá nastavit i příjem hovorů jen ze seznamu, že by nemohlo brát neznámá čísla.
jj,zablokujes mu to,budou mo moct volat jen ty se seznamu…
Duo sim existují, ale nic neřeší. Do sítě nemůžou být přihlášené obě zároveň, vždy buď jedna nebo adruhá. Pokud ty doma zapneš telefon s duplicitní, odhlásíš tím ze sítě telefon dítěte. Tím pádem i veškeré hovory a sms jsou buď na jednom, nebo druhém.
Neviem ako u operatorov v cr ale na slovensku bolo mozne spravit podrobny vypis s cislami odkial prisli a kam sli hovory a tak isto aj sms ale bez textu sms … ![]()
Třeba u vodafonu, pokud by byl paušál, je podrobný výpis i s čísly a délkou volání přímo v samoobsluze u jednotlivých vyúčtování. samozřejmě bez textu
Jdou dvě sim karty stejného čísla, ale vždy může být aktivní jen jedna. Takže sms kdyby došla tobě, nedojde dítěti, prostě když ty aktivuješ sim, bude jí mít dítě neaktivní ![]()
Pokud bys měla vodafone, tak na park.vodafone.cz lze po registraci, jednak mj. odesílat sms do jakékoli sítě, druhak se tam ukládají odchozí i příchozí sms. Hovory pak ve výpisu v případě paušálu.
U ostatních operátorů netuším, ale ty ukládané sms na netu jsou docela vychytávka. Kolikrát si něco smažu a tady si to dohledám. Pro kontrolu dítka taky dobrý.
@nepřihl. hana20:00 píše:
Pokud bys měla vodafone, tak na park.vodafone.cz lze po registraci, jednak mj. odesílat sms do jakékoli sítě, druhak se tam ukládají odchozí i příchozí sms. Hovory pak ve výpisu v případě paušálu.
U ostatních operátorů netuším, ale ty ukládané sms na netu jsou docela vychytávka. Kolikrát si něco smažu a tady si to dohledám. Pro kontrolu dítka taky dobrý.
Děkuji, to je ideální ![]()
@Angel666 píše:
To bude spis na sledování manžela ne na dite![]()
@Gingerka Jsem asi divná, ale já bych třeba nemohla.. i kdyby byla šílená zvědavost. Prostě asi strach, že co tam uvidím, by mi to nedovolil. A nějaká SIM, co by mi šmírovala chlapa? Néééé, zavřeli by mě dřív na psychiatrii, než bych něco stihla vůbec zjistit ![]()
Ahoj holky, mám dotaz, existují v současné době možnost duplicitních simkaret? Myslím tím, že malé dítě dostane telefon a vy si pro jistotu chcete nechat zasílat echo kdo a co mu píše, kdo mu volá? Aby třeba nenatrefilo na nějakého pedofila atd… Opatrnosti není nikdy dost. Neraďte mi prosím, že malé dítě by nemělo mít tel, jen věcné info, děkuji