Duplicitní SIM karta - rodičovská kontrola

Mrkvetka
31.5.12 11:25

Duplicitní simkarta - rodičovská kontrola

Ahoj holky, mám dotaz, existují v současné době možnost duplicitních simkaret? Myslím tím, že malé dítě dostane telefon a vy si pro jistotu chcete nechat zasílat echo kdo a co mu píše, kdo mu volá? Aby třeba nenatrefilo na nějakého pedofila atd… Opatrnosti není nikdy dost. Neraďte mi prosím, že malé dítě by nemělo mít tel, jen věcné info, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
683
31.5.12 11:30

obávám se, že toto není možné, maximum bude, že si můžeš nechávat zasílat podrobný výpis odchozích hovorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.5.12 11:32

Texty smsek ti nikdo zasílat nebude, tedy pochybuju o tom, ale můžeš si nechat posílat podrobný výpis, kde budou telefonní čísla. Pamatuj ale, že i dítě má právo na soukromí, spíš než ho špěhovat bys ho měla poučit o tom, co už může být špatně, a hlavně by mělo vědět, že se nemusí bát se na tebe s čímkoliv obrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.5.12 11:34

Jinak pokud je to malé dítě, tak pro ně se prodávají telefony, na kterém si nastavíš pouze ta čísla, na která má dovoleno volat, určitě se dá nastavit i příjem hovorů jen ze seznamu, že by nemohlo brát neznámá čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.5.12 11:42
@Raduš.ka44 píše:
Jinak pokud je to malé dítě, tak pro ně se prodávají telefony, na kterém si nastavíš pouze ta čísla, na která má dovoleno volat, určitě se dá nastavit i příjem hovorů jen ze seznamu, že by nemohlo brát neznámá čísla.

jj,zablokujes mu to,budou mo moct volat jen ty se seznamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
31.5.12 12:13

Duo sim existují, ale nic neřeší. Do sítě nemůžou být přihlášené obě zároveň, vždy buď jedna nebo adruhá. Pokud ty doma zapneš telefon s duplicitní, odhlásíš tím ze sítě telefon dítěte. Tím pádem i veškeré hovory a sms jsou buď na jednom, nebo druhém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
31.5.12 12:31

Neviem ako u operatorov v cr ale na slovensku bolo mozne spravit podrobny vypis s cislami odkial prisli a kam sli hovory a tak isto aj sms ale bez textu sms … ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
31.5.12 13:25

Třeba u vodafonu, pokud by byl paušál, je podrobný výpis i s čísly a délkou volání přímo v samoobsluze u jednotlivých vyúčtování. samozřejmě bez textu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.5.12 13:41

Jdou dvě sim karty stejného čísla, ale vždy může být aktivní jen jedna. Takže sms kdyby došla tobě, nedojde dítěti, prostě když ty aktivuješ sim, bude jí mít dítě neaktivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
31.5.12 14:04

Pokud bys měla vodafone, tak na park.vodafone.cz lze po registraci, jednak mj. odesílat sms do jakékoli sítě, druhak se tam ukládají odchozí i příchozí sms. Hovory pak ve výpisu v případě paušálu.
U ostatních operátorů netuším, ale ty ukládané sms na netu jsou docela vychytávka. Kolikrát si něco smažu a tady si to dohledám. Pro kontrolu dítka taky dobrý.

• Citovat
  • Upravit
Mrkvetka
31.5.12 14:08
@nepřihl. hana20:00 píše:
Pokud bys měla vodafone, tak na park.vodafone.cz lze po registraci, jednak mj. odesílat sms do jakékoli sítě, druhak se tam ukládají odchozí i příchozí sms. Hovory pak ve výpisu v případě paušálu.
U ostatních operátorů netuším, ale ty ukládané sms na netu jsou docela vychytávka. Kolikrát si něco smažu a tady si to dohledám. Pro kontrolu dítka taky dobrý.

Děkuji, to je ideální :)

• Citovat
  • Upravit
Angel666
21.6.13 23:58

To bude spis na sledování manžela ne na dite ;) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
743
22.6.13 01:04
@Angel666 píše:
To bude spis na sledování manžela ne na dite ;) :potlesk:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.6.13 02:21

@Gingerka Jsem asi divná, ale já bych třeba nemohla.. i kdyby byla šílená zvědavost. Prostě asi strach, že co tam uvidím, by mi to nedovolil. A nějaká SIM, co by mi šmírovala chlapa? Néééé, zavřeli by mě dřív na psychiatrii, než bych něco stihla vůbec zjistit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová