Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuju rychle poradit. Když vytvořím prezentaci v PowerPoint 2010, půjde otevřít i ve starších typech MS-Office?
Nejspíš ne. Dej Uložit jako a vyber verze 2003-… tušim to je.
Ano, ale při ukládání dej: uložit jako typ "PowerPoint 97-2003.
Co to přesně hlásí? většinou to jen upozorňuje, že uložením ve starší verzi se mohou ztratit některá formátování.
Ano. Zahlásí to toto, já odkliknu, že chci uložit a pak to hlásí… moment…
pokud bude mít uložený soubor příponu .pps (předvádění Power Point) nebo .ppt (prezentace), tak ano. Ukládala bych nikoliv přes příkaz Uložit, ale Uložit jako, nabízené přípony by měly být vidět
Já to ještě zkusím, jsem úplně vystresovaná. Mám totiž uložené přednášky v powerpointu 2003, kamarád mi aktivně změnil office na 2010 a já to teď neotevřu. Tak musím udělat nové, ale stresuju, že zítra v tom kompu, který budu mít k dispozici ty 2010 nemusí být… Ježiši!!!
Mám tlak tak 200 teď.
Moment, soubor vytvořený v 2003 jde otevřít v 2010. Nejde otevřít soubor z 2010 v programu 2003.
Takže jsem to udělala takto: udělala jsem prezentaci v 2010, uložila jako 97-2003. Když na to kliknu, nejde to otevřít. Takže zítra, na starším kompu se staršími office by to jít mělo, i když mi to teď nejde? Jako… pro jistotu udělám obě verze - jak 2010, tak 2003 a ještě k tou podklady ve Wordu. Pakárna.
Pokud jsi to uložila jako 2003, tak to v 2010 musí jít otevřít. Co to píše při pokusu o otevření?
ŽE JE NUTRNÉ POUŽÍT COMPATIBILITY OACK PRO VERZI 2007
omlouvám se za caps