Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím o radu. Mám vybraný kočárek Hartan Topline S, ceny tady jsou ale trochu šílené, neobjednávala jste některá kočárek z eshopů přímo z Německa? Dívala jsem se na stránky http://pingpong-online.de/ a celkově to vychází o 5000 tis. méně, jen chtějí platbu předem. Nemáte někdo zkušenost s tímto shopem nebo s nějakým jiným?
@Macijasek s tímhle ne, myslím že jsme objednávali z babyonline.de (jestli to píšu správně) a byli jsme spokojení. Ušetřili jsme taky cca. 5000, doručila to DPD, bylo to už v r. 2011 a kočár slouží doteď (už na druhé dítě), taky Topline S. Platilo se tam předem kartou, oni si to jakoby blokli, ale nestrhli je dokud neodeslali do fabriky požadavek na výrobu, takže i fér jednání. Nebála bych se toho. Je samozřejmě vždy riziko že bude potřeba reklamace a pak by to bylo podstatně těžší než u kočáru koupeného v ČR, na druhou stranu tahle značka je opravdu kvalitní a prakticky se nereklamuje (nám potvrdil prodavač u nás), takže jsme to riskli…a my teda vyhráli.
Ja objednavala na www.babyonlineshop.de. Zijeme teda v Nemecku a spokojenost, kocarek misto za 5 tydnu dorazil uz za 14 dni. Myslim, ze posilaji zbozi i do zahranici a mrkni na ruzne akce, co maji na strankach, my meli kocarek slevneny a jeste byla akce 5% sleva na nakup. Ale mame jinou znacku.
Příspěvek upraven 21.11.14 v 14:05
@Macijasek jo a platili jsme taky predem.
@elanaa s tim Tvym obchodem nemam vubec dobrou zkusenost (prvni a posledni nakup pred mesicem).
@blumen píše:
@Macijasek jo a platili jsme taky predem.@elanaa s tim Tvym obchodem nemam vubec dobrou zkusenost (prvni a posledni nakup pred mesicem).
aha, pardon. Já kupovala z toho, co Ty, spletla jsem to, teď koukám do emailů. Takže dobrý, tento můžu i já doporučit.
@elanaa píše:
aha, pardon. Já kupovala z toho, co Ty, spletla jsem to, teď koukám do emailů. Takže dobrý, tento můžu i já doporučit.
Ja si to myslela
![]()
Děkuji za info, zkoušela jsem právě objednat z www.babyonlineshop.de., ale nějak tam nemají nabídku (výběr země kam zaslat) českou Republiku. Jinak ta cena tam vychází fakt luxusní s ruční brzdou a korbou a náhradníma kolečkama, no fakt wau. Můžu se ještě zeptat, kdy jste tam kočárek objednávali?
A jakou máte špatnou zkušenost s tím http://pingpong-online.de/ .
moc děkuji
@Macijasek v tom prvnim obchode jsem objednavala ted v rijnu a ten druhy obchod vubec neznam…
Dorucuji i do CR /Tschechien/ ![]()