Hartan pro dvojčátka

1418
13.3.08 12:23

Hartan pro dvojčátka

Ahojky všem,
jsem v 30tt a čekám naše dvě první dětičky - holčičky. Takže nemám vůbec žádné zkušenosti z ničím. Od jedné maminky jsem si koupila dvojčátkový kočárek Hartan a až teď jsem si uvědomila, že bych u něj chtěla mít i tašku na různý věci. Můžete mi, vy kdo jste tenhle kočárek měli, poradit jakou tašku si mám koupit: Originál tašky nemají, jen batůšky a nevím jestli ty univerzální nebudou třeba malý a nebo špatně sedět. Jaký máte zkušenosti? Moc děkuji za odpověď. MartinaČíst odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7461
13.3.08 12:40

Ahoj, my tento kocarek stale pouzivame. Koupila jsem si k nemu normalni tasku na monokocarek, tusim Babypoint, ve stejne barve, jako je kocarek (tmave modra). Jen musis dat pozor, aby tam bylo dostatecne siroke to ucho, proto jsem koupila tasku, kde jsou na konci kovove krouzky a ucho se da odepnout, navlekla jsem tam jeste jeden krouzek a ucho se tak prodlouzilo, aby slo dat na rukojet kocarku. :wink: S taskou jsem spokojena, je i dost velka a co se mi neveslo do ni, slo dolu do kosiku a nebo do kapsy, ktera je zezadu na boude a je dost velka. Mimochodem, s kocarkem jsem moc spokojena! Na leto jsem teda mela a stale mam Peg Perego Aria Twin, je skladnejsi na cesty autem. :wink:
Tady je ta taska:
 http://www.babypoint.eu/…_vyrobek.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí