Phil&Teds

549
22.1.08 20:50

Phil&Teds

Drahe maminky, kolikrat jsem uz na ulici omrkavala tento kocar, myslim tim ten sourozenecky a moc se mi libil. Sourozenecke kocary, kde deti sedi vedle sebe mi pripadaji jako obrnene valecne vozy. Jsou strasne monstrozni.
Chtela jsem se zeptat na vase zkusenosti s Phil&Teds. Jedna vec, ktera me trosku zarazi je ten „suplicek“ na novorozene. Je tam opravdu ten malinky zranitelny clovicek bezpecny? A pripada mi taky, ze lezi strasne blizko u zeme, kde musi vdechovat strasne moc sajrajtu, co se viri na chodniku. Taky lezi novorozene tak, ze vubec nevidi na maminku, jestli jsem to spravne pochopila. To mi taky pripada jako velke minus. Jinak je to kocarek pekny. Jak se manevruje a jak jezdi v terenu a po snehu?
Poradi nektera z vas?

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
22.1.08 21:03

Já teda moc zkušeností s kočárky zatím nemám, obrázek jsem nenašla, ale jak to popisuješ, tam se mi to moc nezdá, ty nevýhody, cos popsala by mi teda asi vadily…

Mně se teda osobně moc nelíbí ty kočárky, kde sedí děti za sebou jak ve vlaku - já vím, že ty „vedle sebe“ jsou asi hebla a špatně se s nima jezdí, ale asi by mě štvalo, kdybych byla to dítě, které sedí na „zadním“ sedadle, nevidí pořádně na maminku, na sourozence ani před sebe a když chce sledovat okolí, tak musí mít hlavu pořád vyvrácenou na stranu. To bych se dost vztekala :lol:

Ale nevím, jak říkám, praktické zkušenosti nemám, tak to beru podle sebe, kdybych byla dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.1.08 21:07

Je prima - a ano, má ty nevýhody, co popisuješ, ale pro mě nejsou důležité. Důležité pro mě je to, že je velmi lehký, skladný a hlavně je jak pro jedno, tak pro dvě děti.

L.

PS: Našla jsem a přesunula sem pár starších diskusí o tandemech, tak si je zkus projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.1.08 21:28

Lesino, moc diky za ty starsi diskuse, moc mi to pomohlo a zodpovedelo v podstate vsechny me otazky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
22.1.08 22:50

Ahoj, tady je celkem rozvinutá diskuze i s nějakýma fotkama http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí