ABC Design - tandem ZOOM

TP
2782
12.1.08 22:49

ABC Design - tandem ZOOM

Ahoj holky,
moc se mi líbí tandem od ABC Design - Zoom - chtěla bych se zeptat, zda s ním máte některá zkušenost?

děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
31.1.08 12:29

Taky mě hodně zaujal, akorát jsem nikde nenašla - jdou dát ty sedačky do lehu???
Díky Iva

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
25.7.09 21:56

Ahoj, vyhlídla jsem si abc design zoom, ale ráda bych znala názory těch, které ho mají nebo měly. Nemůžu ho sehnat v žádném kamenném obchodě, abych se na něj mohla podívat v reálu. Věkový rozdíl dětí bude 1,5 roku.
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.7.09 22:06

Ahoj, ABC Design máme, klidně se ptej, co tě zajímá. U nás spokojenost veliká. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
25.7.09 23:29

Fragola , ahoj, tak rychlou reakci jsem nečekala :D Zajímá mě spousta věcí, jaká jsou kola, jestli plastová nebo gumová, taky jestli jsou sportovní sedačky dost prostorné, připadají mi na fotkách dost úzké, jaké mají polohování (mám quinny speedy a ten má popruh, který se utahuje a fixuje takovým klipsem, ale je to nešikovné a nestabilní), kam se kočár vejde, kam ne (dveře, výtahy) a tak, prostě zkušenost, jaké má klady nebo naopak mouchy…
Díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
25.7.09 23:33

A teda koukám, ty máš dětí 8O To je hezký :D Hodláte ještě pokračovat? :lol: Neumím si to představit, mít tolik mrňat doma. To určitě využíváš i nějaká nosítka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.7.09 00:07

Ještě mě napadla další otázka, jestli jde sportovní sedačka sklopit do lehu, když mám připevněnou korbu?
http://www.darababy.cz/…nahled-7.jpg /> Právě se mi zdá, že je tam málo místa na sklopení. No snažím se o tom přemýšlet ze všech stran, protože syn je lenivý, narodil se dřív a ještě ani neleze a nesedí, takže kočárek budu využívat asi dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.7.09 13:29

Ahoj Kury, no já byla včera zrovna na emiminu a zahlídla jsem tvůj dotaz. Jinak bych si toho ani nevšimla :wink:

Kola jsou gumová, vzadu festovní velká, škoda, že výrobce nevymyslel větší i vepředu, ale nestěžuju si.
Sportovní sedačky jsou prostorné, v lednu jsem v ní vozila i Ondru, bylo mu 8 měsíců, vážil 10kg a vydal se tam krásně i v tom velkém fusaku od Emitexu. Starší se tam vydá taky nádherně. Polohování u sport. sedačky je vyřešeno takovou „packou“ (nevím, jak to popsat :oops: ), je to jednoduché, stabilní. Vím, co máš na mysli tím klipsem, tohle je jednodušší :wink:
Zatím jsme projeli všude, dveře, pokladny v obchoďácích… Jen s výtahem neporadím… Jestli máš na mysli výtah v paneláku, tak to nevím, nevím…
K tomu sklápění, když otočíš tu sportovní sedačku opačně, než je na fotce, tedy starší dítě bude vlastně koukat na tu hlubokou korbu, půjde sedačka sklopit, ale bacha, nejde sklopit do úplné roviny, je tam zhruba tak 40st. Víc to nejde. Polohovací je sedačka i nožičky u sedačky.

Jinak klady a zápory? Kočárek je těžký, ale prostorný, pokud budeš mít korbu+sedačku sestavenou tak, jako na fotce, je nejlepší přístup do nákupního košíku. Při jiném sestavení už je to pak horší.

A k dětem. Jestli odláme pokračovat, na to se mě ptej v lednu po porodu :lol: Máme strop 5-7 dětí, uvidíme, těch 7 nemusí být za kadou cenu,že :wink: Mám jenom babyvak od Pechů. Super věc na uřvané mimčo :lol: K šátku jsem se zatím nedopracovala. Třeba Ondru po narození jsem ve vaku nosila hodně, Míša byl úplný opak, v náručí se škvrnil a spokojený byl v postýlce. Záleží na prckovi.

Tak doufám, že jsem odpověděla na všechno, pokud by tě ještě něco zajímalo, napiš. Měj se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.7.09 13:44

Ahoj Fragolo , tak to je vyčerpávající, díky moc. Ty pokladny mě nenapadly, vidíš, další plus, protože bez nakupování s kočárem si to neumím představit. A s tím sklopením jsem to moc nepochopila, že to nejde do lehu, těch 40 st. zbývá do lehu? Takže to jde sklopit cca o 140 st.? Nemáš třeba fotku, kde máš tu sedačku sklopenou? Nikde na netu jsem ji právě neviděla.
5-7 dětí, to smekám před tebou i manželem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.7.09 15:18

Kury , jo pochopila jsi to správně, těch 40st. zbývá do lehu, možná je to i míň :wink: Prostě prcek nespí úplně na rovině jako třeba v hluboké korbě nebo postýlce… Ale i na to spaní mi to přijde pohodlné. Fotku neposkytnu, zrovna takovou nemám a neumím vložit :oops:

Kdyby tě něco napadlo, třeba i po delší době, klidně se ozvi, třeba i SZ, protože to včera byla fakt náhoda, že jsem si všimla :wink: Měj se krásně, přeju pohodové těhotenství, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
26.7.09 20:10

Fragolo , ok, kdyžtak se ozvu SZ, jsi hodná, moc díky za informace. Ale jsem v podstatě rozhodnutá :wink:
Tobě přeju taky pohodové těhotenství, jestli to vůbec jde se čtyřma čertama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
8.12.09 22:47

Ahoj, tady to moc nežije :mrgreen:
Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi zoomem 2009 a 2010? :mrgreen: Kromě barev teda :-D Jak mají vyřešené polohování zad a nožiček?
Už se mi to krátí, tak to brzo budu muset objednat. A Vincent se teda k chození vůbec nemá, lenoch jeden :-P :-P Takže využívat budu dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
17.12.09 12:08

Ahoj Kury, ja myslim ze ziadny rozdiel neni, len tie farby.Videla som tu novu kolekciu nazivo, ta orandzova je hodne hodne kriklava..Inak som si zoom odskusala aj osobne, prisiel mi moc fajn.Ja som ale nakoniec kupila bebe confort twin club,lebo ztoho ide urobit aj jednokocar a este ma navyse aj stupatko.ale to len preto ze moj starsi sa vozit moc nechce a casto kocik vyuzivam len s hlbokou korbou.tiez mame rozdiel 1,5 roku.inak ten zoom nazivo uvidis v Kika, brno.ale neviem odkial si.tak prajem stastny vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
19.12.09 21:23

Keliska ahoj, díky moc za info, ještě se podívám, jak vypadá ten co sis nakonec vybrala. Můj syn právě nechodí, je to lenoch pohodlný, takže spíš potřebuju komfort pro 2 děti, jinak mám ještě quinny speedi a golfky, takže kočár pro jedno dítko je k dispozici. Do Brna jedu zrovna v úterý, tak díky za tip :palec: Ani nevím, že je tam nějaká baby prodejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
21.12.09 13:16

Kury no tu v Brne ich je hodne tych predajni:).abc design zoom urcite najdes v predajni Babystar, ulica Hňevkovského, maju aj stranky babystar.cz. alebo v Kika, tam maju aj nabytok(teda hlavne nabytok)a Kika je hned vedla Olympie- velkeho nakupneho centra.Podla mna je ten kocik dost dobry, len skoda tych malinkych koleciek vpredu, neviem jak sa s nim bude jazdit napr.v snehu.Ale vyhodu vidim aj v tom ze tam ta sedacka sporotva ide aj ked je tam hlboka korba hodne do lahu tak si aj pospinka starsi.uplny lah to urcite teda neni, ale u mojho kocika to ide naklonit urcite menej, no to je zas na ukor toho ze je aj kratsi.tento zoom je skutocne taky vlacik, ale mne sa paci:).tak potom daj vedet jak sa ti pozdaval.ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí