Skate za kocarek

1
23.1.08 21:01

Skate za kocarek

Skate za kocarek ICOO

Preji pekny vecer. Pro sve prve dite jsem si poridila kocarek ICOO Peak, ted trochu neplanovane cekam druhe. Protoze dceri budou teprve 2roky, kdyz se mimi narodi, chtela bych si poridit skate za kocarek. Zatim marne ale hledam typ skatu, ktery by na Peak sedel. Neresili jste nekdo nahodou podobny problem? Moc dekuji Michaela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
24.1.08 12:33

ahoj, nejlepší bude, když si na netu najdeš obchod, kde prodávají ten tvůj kočárek a zároveň i skejty, tam ti poradí, který pasuje.
Anebo napiš výrobci vašeho kočáru, ten by ti měl odpovědět také, třeba dělají i spešl značkový skejt.
já mám babyskate, je docela univerzální.
na www.detskydum.cz je velice ochotná paní, která rychle na emaily odpovídá.Řešila to se mnou, dle fotky mého kočáru (zrovna ten můj typ oni neprodávají) vytipovala, který by mohl pasovat, poslala mi ho s tím, že ho můžu vrátit, když pasovat nebude-a pasoval:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.1.08 12:41

Ahoj, já bych rozhodně skate přes net nekupovala - pokud by nešlo o značku stejnou jako máš kočár. Nám dalo docela práci sehnat ten, který pasoval a museli jsme vždycky s hlubokým kočárem ozkoušet. Nikdy nevíš, jestli ti nebude překážet brzda, spodní koš atd. To se podle mě z fotky nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí