Hartan Topline S

Máte zkušenost s Hartan Topline S?

Přidejte zkušenost s Hartan Topline S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
19.1.14 15:07

@Alickaaa Ano, miminko budu muset vozit vepředu. Ve skořepině se vzadu vozit nesmí, ne? Až potom v autosedačce. Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.14 11:08

Ve skořepině-vajíčku-prostě autosedačce do 13kg miminko vozíš budˇvpředu ale musíš mít vypnuté airbagy nebo vzadu protisměru, nejlépe za řidičem. ;) Z hlediska bezpečnosti je to ale jistější za řidičem. Chcešli na něj vidět, pořiď si zrcátko, které je pro tyto účely vyrobeno. Máme ho a nemůžu si ho vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.14 11:11

Ahoj, jak jsi dopadla s nákupem tašky a adaptérů? Já jsem si kupovala tašku od emitexu z bazaru za pár kaček. Přišlo mi to zbytečně drahé ty jejich tašky. A jak se ti jezdí s kočárkem? My měli Hartan Racer S, prodala jsem ho, ale teď na druhé bych ho chtěla zase, akorát nevím, jaký typ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
25.1.14 14:57

@petronelaa ahoj, jak adapter, tak tasku jsme koupili originaly nove. Tadku teda donesl jezisek ;) :lol: dneska jsme se vratily z porodnice domu, takze kocarek vyzkousime az za nejakou dobu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.14 21:58

Jejda, ja myslela, ze uz mate miminko davno doma! To vam moc gratuluju! At jste zdravi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
10.7.18 10:45

Zdravím, prosím Vás, nevíte zda jdou dát kola quad systém na starší modely? (2013? ) :nevim: topline ¨S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
26.8.19 12:20

Dobrý den, poradily byste prosím vložku do Hartanu sporťáku, která sedí na jeho rozměry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí