Hauck miami 2013

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
6.4.13 08:25

Hauck miami 2013

Co říkáte na tento kočárek http://www.hauck.cz/…2013--hauck/, nebude moc malý? Dost se mi líbí vzhledově v té světlé barvě (nechci na léto černý), ale nemá nánožník ani pláštěnku plus je to trojkolka. Máte někdo? Jak je stabilní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elis_an3
1.5.13 09:04

@Joppinka nevím, zda to bude ještě k něčemu, ale Hauck miami 2013 jsme si nedávno pořídili jako záložní sporťák a hned po odzkoušení jsem u něj zůstali a druhý kočár jsme dali pryč, máme černý, u toho světlého jsem četla kritiku na barvu, že neodpovídá, ale kočárek je snadno ovladatelný, taky jsem měla obavy z trojkolky, ale super, jde dát naležato, takže v něm vozíme dceru i když ještě nesedí a je v něm maximálně spokojená!!! Kvůli nízké ceně jsem měla strach, že to bude nějaký šunt, ale vůbec, je úžasný :-)

• Citovat
  • Upravit
5868
9.7.15 21:15

@elis_an3 mohu se zeptat jak kočárek hodnotíte po 2 letech? šla byste do něj znovu? hrkaly kolečka? vzhledově se mi líbí, tak sháním info.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
13.7.15 09:56

@beruska03 jsem maximálně spokojená, je to jediná větší věc, co jsme nechali pro další případné děti, jde dát úplně do lehu, opravu narovno, je skladný, vleze se do našeho mini auta, což je zázrak a ještě tam dáme cestovní tašku a můžem vyrazit, odjezdil si opravdu hodně, ještě nědávno v něm dcera jezdila při nemoci (2,5r a 14kg) a super, jako nenapadá mě nevýhoda, možná, že se nedostanu do košíku, jak je kočár v lehu (ale to je asi u většiny) každopádně ho zbožňuju, pár korun oproti jiným a udělá parádu a je fakt praktický, kamarádka měla ten jiný model, jak měl vepředu dvě otočná kola a byla taky spokojená :)

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
13.7.15 10:04

Přikládám fota, jak je tam tak veliká, tak to už je teď tři měsíce zpět, dokonce se v něm stále vyspí :D

• Citovat
  • Upravit
5868
13.7.15 10:05

@elis_an3 moc děkuji za informace a kolečka jsou hlučná v městě např. na kočičích hlavách? a je trošičku odpružen nebo je jako golfky takový tuhý? omlouvám se za otázky, ale vybrat ten pravý je fuška :) všichni mají Valco nebo Britax tak sháním něco originálnějšího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
13.7.15 10:07

@elis_an3 vypadá luxusně! :palec: :palec: :palec: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
13.7.15 10:16

Odpružení si teď nejsem jistá, ale nedělá hluk vůbec, jako některé golfáče, on nemá na kolech plast, ale takovou vrstvu gumy a i po dvou odjetých letech jsem si jistá, že ještě dá s přehledem jedno dítko. Jinak pozice stříšky jsou super, buď je stažená, nebo natáhnutá, nebo se dá dát ještě trochu dolů jako na fotce, kde malá spí. Na youtube je přímo video se všemi možnostmi, mrkněte, zadejte do vyhledávání název a vyjede vám to, jo a asi je pro nižší maminky, ale přítel, jak vezl problém neměl, jen, že je pro něj rukojeť trochu níže…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4