Mountain Buggy terrain X B.O.B. Utility

65
28.3.13 15:59

Mountain buggy terrain X B.O.B. Utility

Máte někdo zkušenost nebo jste nastudovali na netu? :lol: Chtěla bych dát dohromady pro a proti… nejvíce mi zajímá kvalita materiálu a odpružení…nemám totiž možnost osobně prohlédnout…díky za info…

tak třeba za mě…
B. O. B se mi líbí víc, ale nemá polohovací rukojeť…jsem prcek :( a nevím jak pruží…má pevné kolo což je mi sympatičtější…
Terrain je pěkně odpružený, polohovací rukojeť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101
7.5.13 13:43

Já mám doma MT terrain a jsem sním maximálně spokojená. Lehučky, výborně odpružený. Pohodlný pro díte. Vejde se do něj v pohodě i 5ti leté :-). Má super boudičku a véélký nákupní košík :-). Mě právě to přední kolečko vyhovuje, dá se i zaaretovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.2.14 23:41

Ahoj, rada bych se zeptala pro který kocarek a proč ses nakonec rozhodla.. Mam klasickou 4kolku xlander Move, ale chybí mi tam ta brzda.. MT terrain se mi moc líbí, vypada i docela skladne.. Je stabilní? Původně jsem nechtěla 3kolku kvůli prevrhnuti..
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.3.14 19:11

Ahoj, chci se zeptat, jestli by se nenašel někdo s kočárkem Moutain Buggy Terrain v Praze a okolí, kdo by byl ochotný mi ho ukázat. Moc se mi líbí, ale nechci kupovat zajíce v pytli… Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.1.15 12:17

Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla, že si koupím kočárek BOB Sport Utility Stroller. Běhání za ním je úžasné, proto se s vámi chci o tento kočárek podělit. Po asfaltové cestě, ale i v lehčím terénu se s ním běhá perfektně. Dvě možnosti nastavení odpružení a velké kola, zaručují mému děťátku maximální možný komfort. Doporučuji všem rodičům, kteří se věnují běhání a nechtějí mimčo nechávát na hlídání u prarodičů. :)

http://kocarky. heureka. cz/…roller-2014/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.5.15 14:23

@Nikol87 Nikol, prosim, preco si si vybrala prave tohoto BOBa? Ja zvazujem prave Boba a Mountain buggy terrain, pozerala som si aj videa, ale u BOBa Ironmana sa mi nepaci, ze nema polohovaciu rukojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.6.15 17:18

B.O.B. Sport utility a jiné kočárky na běhání

Ahoj, též zvažuji koupi BOBa utility (event. baby jogger summit x3) a prosím o zkušenost jak je to s odpružením, např. přes hrbolatý asfalt, drobné kořeny, polní cesty, šotoliny s hrubším štěrkem… při běhání. A polohování - lze do úplného lehu. Případně jestli nejste někdo z Prahy k vidění naživo- oba typy :-) Aktuálně běhám se starým TFK joggster 12, který je neodpružený ale jednoduchý a lehký… a vyzkoušený novější typ s odpružením a poloh. rukojetí mě velice zklamal…, v pružení minimální rozdíl a těžší o 2 kg. Případně uvítám i jiné typy na kočárky na běhání do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
23.8.15 14:53

Ja jsem koupila novy Mountain Buggy Terrain 2015 a jsem spokojena. Ma vse, co jsme od kocaru chteli. Dve sady kol (mensi do mesta, vetsi do terenu), lehky, vysoky s nastavitelenou rukojeti (manzel ma 2m ja 170cm), brzdicku a navic je i hezky (mam zluto-sedivy), aretovatelne kolecko, odpruzenou konstrukci a hlavne prodava se k nemu i korbicka (ziju v usa a korbicky se tzko shaneji). Doporucuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.9.15 09:21

Ahoj, prosím o info ohledně žluto-šedého kočárku Mountain Buggy. Lze ho koupit v ČR nebo je z USA? Líbí se mi již delší dobu, ale u nás jsem na něj nikde nenarazila. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
3.9.15 13:08
@Jonathan píše:
Ahoj, prosím o info ohledně žluto-šedého kočárku Mountain Buggy. Lze ho koupit v ČR nebo je z USA? Líbí se mi již delší dobu, ale u nás jsem na něj nikde nenarazila. Díky moc.

Ja ho mam v usa. Ale jinak je to novozelandska firma. zatim bych pockala, maji lehke problemy s rucni brzdickou. Ta moje neskutecne skripala. Postezovala jsem si dovozci a uz mam snad na ceste novy. Slibili, ze ten novy zkontroluji a poslou jen opravdu spravne fungujici kus. Jinak ja ho miluju :)) je krasny, ma spoustu doplnku uz v cene (dve sady kol, madlo pro dite, dva drzaky na piti pro rodice, spoustu ruznych kapsicek, uzasny kosik s dalsimi kapsickami, je skladnejsi nez puvodni terraine). Ted jeste budu dokupovat korbicku a plastenky na sportak i korbicku. My cekame potomka v rijnu, takze jeste neni vyzkouseny v realu. Pak dam kduztak vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.9.15 16:09

Děkuji mnohokrát, my čekáme prcka v lednu a tento kočárek je jeden z mých favoritů. U nás jsem bohužel nové modely zatím neobjevila. Určitě bychom chtěli kombinaci s hlubokou korbou, která se mi ovšem zdá u MtB malá. Ještě jednou díky a přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
3.9.15 21:17

@Jonathan tady v usa se moc terenich kocarku, ktere zaroven maji i korbicku, neprodava. Jen mountain buggy, baby jogger a bumbleride. Takze ja byla dost limitovana. Vsechny tri maji korbicku stejne velikou. Terrain nam vyhovival ve vsem kstatnim- ma dve sady kol, jde uplne do lehu a je dost vysoky i pro meho dvoumetroveho manzela. Ja si rikam, ze na jare bude malemu 6-7 mesicu a to uz muze jezdit ve sportaku, vzhledem k tomu, ze se da sklopit do kompletniho lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.9.15 13:09

Přidám svou trochu do mlýna. Mám MTB terraine 2014, je super, mému synovi Kájovi je teď 15 měsíců. Kočárek je v permanenci (nedávno jsme odhadovali, že bude mít 2-3 tisíce km) a stále v pohodě, teď začala trochu blbnout nožní brzda. Do korby se Kája vešel cca do 7 měsíců (a byla zima). S kočárem jsme sjezdili, co se dalo, byli jsme i v hodně drsných terénech a v pohodě. Často s ním chodím běhat (max. 20 km) a jezdím na bruslích (to asi nejvíc 30 km) a na oboje je super. Jediné, co je neptraktické je aretace předního kola - musí se zašroubovat vepředu a vycentrovat ho, aby jelo rovně (třeba na brusích je to nezbytnost) je většinou anabáze na 10 minut. Taky bych upozornila, že přední madlo není nijak spojené s kočárem a tak bez pásů úplně dobře nefunguje. Do auta se vejde bez problémů i do menších kufrů a je složený raz dva. Chodila jsem s ním i nakupovat a skvěle se s ním manévruje i mezi úzkými regály:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
4.9.15 14:44

S tim koleckem amte pravdu. Ale zase u spousty konkurencnich kocarku byvaji problemy s tim, ze pozice na zaarerovani je predem dana. Kocarky casto zataceji, protoze to neni vyvazene a neda se s tim poradne nic delat. Takze vlastne u Terrain je to vyhoda. A ohledne tech pasu. Mne by asi nenapadlo dat dite do kocarku a nepripoutat ho. Obzvlaste pokud jdu do terenu, behat nebo na brusle ;) Ja mam ten novy model, ktery vysel myslim letos v cervnu a ten je jeste skladnejsi, nez puvodni. Navic nam shodou okolnosti prodejce poslal dva kocarky a oba si mame nechat :))) takze tomu jednomu ted hledame novy domov. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.10.16 22:27

Holky, ktera máte MBT, má tento kočárek polohovací nožičky? A dá se s nim jet v kopcovitem, lesním, prostě hrbolatem terénu? Zvažuji BJ Summit X3, ale tento se mi taky moc libi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí