Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
mate některá maminka zkušenost s tímto kočárkem (Hauck Roadster SL)?
Když moje holčička byla malinká, tak jsme měli sportovní kočárek s nafukovacími koly, jenže jsem vždy řešila, jestli kočárek nebo nákup, tak jsem koupila golfky Loola. V začátku jsem byla nadšená, že jsou úžasné a nemohla jsem lepší kočárek koupit i váha, která je strašná mi vůbec nevadila, Prostě se mi zdály super, hlavně mají výborně vymakanou sportovní sedačku, ale ty kolečka sice jezdím hlavně po asfaltu, ale když se dostanu na panelovku, tak je to děs. Teď se mi začalo zasekávat kolečko i na rovném. V obchodě jsem jezdila po dvou zadních a už měsíc hledám kočárek, který bude mít nafukovací kola a bude trochu skladný. Včera jsem objevila tento a přečetla jsem si o něm vše, ale nějak jsem zatím nenašla žádné zápory, je to jasné, obchodníci nikdy žádné zápory neříkají, tak pokud Vás mohu poprosit, napíšete mi ty zápory, samozřejmě i klady nebo doporučíte jiný, který je skladný a má hlavně nafukovací kola.
Děkuji moc za odpověď a přeji překránou neděli
Ahoj, my máme Haucka Roadstera akorát trochu starší typ bez otočného kolečka. Byla jsem s ním vždycky maximálně spokojená, na nákupy dobrý akorát mi chybělo to otočné kolo
Taky jde dobře a rychle složit do auta.
Asi po roce a půl užívání začal trochu divně vrzat, ale spravilo to namazání, no teď už je to veterán, ale pořád funkční.