Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,máte-li někdo v Praze kočárky Hauck Roadster SL nebo Runner prosím ozvěte se mi,ráda bych si je prohlédla,ale po obchodech nikde nejsou! Prý až tak koncem března,ale my už kočár potřebujem jak sůl!!!! A bez prohlédnutí už nekoupím,s tím mám špatné zkušenosti.Díky moc
Ahoj, já mám doma Hauck Roadster SL v béžovo-hnědé barvě. Koupila jsem je ale už druhé ruky,ale ještě jsou půl roku v záruce.
Jezdí se s nima bezva, skládají se bezva - velmi jednoduše. Mají odendavací madlo což je taky dobré. jsou užší než QUINNY SPEEDI a mnohem lehčí.
Zádíčka jdou dát skoro do lehu, ale né úplně.
Dokoupila jsem do nich tašku a pohoda.
Tolik chvály a teď co mi na nich vadí :
kolečka se časem lehce vyžvachtlaly( jestli víš co myslím)a když dáš polohu do lehu, tak se budeš jen těžce dostávat do košíku, který je ale zase dost velký, takže tam toho nacpeš spoustu. Takže já to vyřešila síťkou na rukojeti.
Jezdím s ní od minulého léta a vzhledem k tomu, že jsem za ně dala 1500,–, tak je dojezdím do rozpadnutí
.
Kdyby tě něco napadlo co by jsi chtěla o nich ještě vědět, tak písni.
A na závěr - šla bych do nich znova
.
Ale bohužel nejsem z Prahy - každopádně ti poradím, kde si je můžeš prohlédnout - je to kousek za Berounem v Hýskově. Je tam bazar a zrovna tam teď jedny mají - pěkné modro-oranžové za 1500,–. Z Prahy tam jseš autem tak za 25min.
Díky moc za informace! Ještě by mě zajímalo,jak si poradí s terénem.Dceři už je skoro 16měsíců,takže chceme kočárek hlavně jen na to,až se půjde na celodenní výlet do přírody.Na zádech jejích 14kg vláčet nehodláme!A náš kočárek je bohužel hrozný kostitřas.:-(
oceanwave tak v tom ti moc neporadím, já ho používám do města jako druhý kočár, který je stále v autě. Do terénu mám odpérovaný čtyřkolák a hlavně naší Barunce je teprve 8měsíců a má devět kilo.
Ale výrobce píše, že je to do hmotnosti dítěte 15kg + košík 3kg a určitě tam je nějaká rezerva.
Tak ti držím palce ať dobře vybereš. Písni pak jak jsi dopadla ahojky ![]()
Tak konečně mám kočárek! Byla jsem se podívat na ten Roadster,ale zhrozila jsem se,jak je odfláknutě proveden.Nevím,jak starší kolekce,ale 2008 je otřes.Je to vlastně jen kus otřepaného hadru na rámu.Je to škoda,protože na ježdění byl příjemnej.Tak jsem koupila Knorr Joggy S a zatím jsem super spokojená! Stejně lehkej,pěkně provedenej,jezdí ještě líp než Roadster.Až přijdu na nějakou vadu,tak ji sem napíšu.
Tak ti gratuluji
k novému kočárku. Já opravdu nevím jak vypadají v té letošní kolekci. Ale já jsem s trojkolkou Hauk spokojená
, takže pěkné ježdění a ať ti neskřípou kolečka
![]()
Ahojky plánuju si ho koupit, ale zdá se mi že pokud si do něj sedne tak je tam malé místo na nohy…jako že je bude mít moc skrčené a pod bradou ![]()
oceanwave píše:
Díky moc za informace! Ještě by mě zajímalo,jak si poradí s terénem.Dceři už je skoro 16měsíců,takže chceme kočárek hlavně jen na to,až se půjde na celodenní výlet do přírody.Na zádech jejích 14kg vláčet nehodláme!A náš kočárek je bohužel hrozný kostitřas.:-(
..osobně je to už asi déle co jsem někdo psal..ale mohu říci, že do terénu opravdu není„my ho máme jen na výjezdy nákupy do města - je skladnější“,spíš je to kočár do města…do terénu bych volila spíše bud kvalitnější trojkolku s nafukovacíma kolama, nebo čtyřkolku…tu máme my. A to už tam asi bude na doražení. ![]()
Ahoj všem!
Měla bych dotaz, zda někdo náhodou nezná Hauck Fun for kids - je hodně podobný Roadsteru, řekla bych. Ale údajně se v Čechách snad ani neprodával.
Chci obměnit náš vozový park a tento Hauck se nám nabízí za slušnou cenu, jen nikde nemůžu najít nějaké recenze atd. a na dálku kupovat nechci.
Díky moc všem za případnou reakci.
ahoj já osobně bych také , měla dotaz…jak se tento kočárek dá prát???" MÁTE NĚKDO ZKUŠENOST?"..při rozebírání jsem narazila na určité překážky…ale mám dojem, že při prodeji tvrdily - že je snadno pratelný…
![]()