Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?
Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XLAhoj,
my ho mame od hlubokeho a ted sportak, je super! Zvlada mesto, metro, teren, skladnej do auta, lehkej, dobre ovladatelnej.
Muzu ti ho jen doporucit.
![]()
masozravka píše:
Ahoj,my ho mame od hlubokeho a ted sportak, je super! Zvlada mesto, metro, teren, skladnej do auta, lehkej, dobre ovladatelnej.
Muzu ti ho jen doporucit.![]()
Lehkej? JA cetla ze ma 17 kilo
my mame sportak, je super, jediny,co je teda nevyhoda, je, ze je tezkej, ale zas zvlada jakykoli teren, jo a jeste maly problem v nasem pripade jsou nafukovaci kola, ktery, si myslim, jsou lepsi nez plast,ale my uz 2× pichli…ale to je smula, ne chyba kocarku
my mame sportak, je super, jediny,co je teda nevyhoda, je, ze je tezkej, ale zas zvlada jakykoli teren, jo a jeste maly problem v nasem pripade jsou nafukovaci kola, ktery, si myslim, jsou lepsi nez plast,ale my uz 2× pichli…ale to je smula, ne chyba kocarku
Tak proti jinym kocarkum je lehkej
, samo, ze kdyz se bude tahat do Xteho patra, bude tezkej, ale to asi kazdej kocar.
Ja take mohu jen doporucit - jsem s nim maximalne spokojena, zvladne i horsky teren, a to i se snehovymi zavejemi! Akorat ma jednu chybu - dost male hluboke luzko, dcerka je drobna, takze jsme to odjezdily i pres zimu v hlubokem (mame Dreamy) normalne s fusakem, az do 7m. Urostlejsi deti by ale mohly mit problem
Ja take mohu jen doporucit - jsem s nim maximalne spokojena, zvladne i horsky teren, a to i se snehovymi zavejemi! Akorat ma jednu chybu - dost male hluboke luzko, dcerka je drobna, takze jsme to odjezdily i pres zimu v hlubokem (mame Dreamy) normalne s fusakem, az do 7m. Urostlejsi deti by ale mohly mit problem
ka-tka píše:masozravka píše:Lehkej? JA cetla ze ma 17 kilo
Ahoj,
my ho mame od hlubokeho a ted sportak, je super! Zvlada mesto, metro, teren, skladnej do auta, lehkej, dobre ovladatelnej.
Muzu ti ho jen doporucit.![]()
no tak 17 kilo nema - tipla bych tak 14-15, ale oproti „lehkemu“ Jane, ktere komplet vazi cca 12 kg je naprosto bezporuchovy a navic na ne pasuji autosedacky MaxiCosi - jedny z nejbezpecnejsich ve sve kategorii, coz se oproti Jane autosedackam vubec rici neda. Asi tak. Ja bych nemenila - pro mne je Quinny zaruka kvality.
Jinak to co pise Masozravka plati - skvele ovladatelnej a do vsech terenu,
vahove akorat - znam i lehci, ale na ukor kvality.
Myslím, že je to jeden z nejlepších kočárů! My jsme ho ale bohužel nakonec nemohli koupit, protože má širší podvozek a nevešel se do výtahu. Takže máme Jané Slalom a jsem docela spokojená. Autosedačky má Jané ale (s vyjímkou Matrixu) taky dobré.
Zdravím, také se mi Freestyle zalíbil, zatím jsem koukala po jiných značkách, ale líbí se mi brzdný systém, vhodnost do terénu a možnosti na:,–(it sport. sedačku proti směru jízdy. Zatím jsem kočár moc nezkoumala, máte zkušenosti se sportovní sedačkou - není přiliš malých rozměrů a jak je možné jí polohovat?
Díky Alice
Ahoj,
sedacku lze polozit do lehu, nozicky se daji taky polohovat. Tuhle zimu jsme se do ni vesli i s pytlem a nejsme zadni drobeckove ![]()
Diky, tak to by bylo fajn, mimco se narodi v cervnu, tak pochubuju, ze by se v zime jeste veslo do hluboke korby.
Nemáte někdo zkušenosti s tím, že se na podvozek Freestylu dá na:,–(it hluboká korba od Maxi Cosi? Vypadá viditelně prostornější. Zároveň se chci zeptat, jestli sportovní sedačka není příliš úzká?
Ahoj všen, tak mi to nedá a taky píšu zkušenosti s tím to kočárkem.
Měla jsem několik kočárků, mezi nima i freestyle a Jané AUINNY prostě nemá pro mě konkurenta. Pravda je těžší než Jané slalom ale je to na úkor kvality, jak už se tu píše.
I po dovolené po čekém ráji byl quinny bez jediné vady a to jsme s ním jezdily fakt po skalnatém terénu, kdybych věděla jak se sem dávají fotky, ukázala bych ![]()
Měla jsem černou barvu, a naprosto přes léto nevyšisovala, a to jsme taky byli dost na sluníčku. Prostě pro mě to je jednička, měla jsem tedy vložnou tašku ne korbu, právě kvůli tomu , že jsme ve třetím patře bez výtahu a chtěla jsem mimi v tom nosit dom a bylo to taky fajn mám zimní miminko a zima mu tam určitě nebyla. Výhoda je že se dá sportovní sedačka otočit po i proti směsrtu jízdy a to má málokterý sporták, Jané to nemá a když jsme šli na vlak musel malý koukat do sluníčka, což musí být hrozný - taky pěkně brečel
tak jsme museli jet pozpátku…
QUINNY FREESTYLE JE JEDNIČKA - ASPON PRO MĚ !!
Příště si ho zase pořídíme a s korbičkou
Ahoj lidi, máte nekdo zkusenosti s Quinny Freestyle 3XL Comfort? Ted jsem si ho na netu vyhlidla, docela se mi libi, ale na zivo jsem ho jeste nevidela… Slysel jste o nem nekdo neco?
Díky moc. Sona