Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj hoky, maminky i nastávající maminky. Přistěhovala jsem se do Havířova před rokem. Tehdy jsem to moc neřešila, protože jsme často jezdili do Jablunkova, kde mám všechny kamarádky a známe, ale teď, jak už bývám většinu času doma, tak mi je sem tam docela smutno
Nemám tady moc známých natoš kamarádek, tak jsem si řekla, že třeba některá jste tady taky, co to cítí podobně, nevíte sem tam co s volným časem, nebo si nemáte s kým popovídat a co si budeme povídat, s manželem či přítelem to taky pořád nejde ![]()
Takže, pokud tady jste, pisněte, třeba zajdem na kafe, a nebo normálně pokecáme u vína. Nemusíme řešit pořád jen děti, ale třeba i chlapy ![]()
Tak snad se budu těšit ![]()
Ahoj v Havířově sice bydlím už 17 let, ale momentálně mi kamarádka taky chybí. Sice tu pár kamarádek mám, ale žádná nemá tak malé dítě a proto se moc nevídáme. Ony nemají čas během dne a já zase nemůžu večer. Pokec u kafe, nebo společnou procházku s kočárkem bych uvítala.
jé, tak to by bylo fajn
jak „velkého“ máš prcka ?
určitě nejsem proti, ráda zajdu, jak na prochajdu, tak na kafe
kde bydlíš v Havru? ![]()
Ahoj malé bude 6.1. 13 měsíců. A bydlím za kulturákem Radost přímo v centru.
Ahojky, nejsem přímo z Havířova,ale mám to kousek.. nedávno jsme se přestěhovali na vesnici,kamarádky mám daleko a s mou 6.mesíční holčičkou nemáme moc s kým prochajdovat (nevýhoda stěhování)
. jsem typická ukecaná ženská a ráda poznám novou mamču s mimčem..těším se na pokláboseni ať už u kafča, na procházce nebo sklenky vína ![]()
Holky taky se ráda přidám. Mám staršího syna 3,5 let a mladší dceru 13 měsícu. Ale ráda zajdu i bez dětí na dvojku červeného
Hlídání zajistím. Jen řekněte kdy a já rada vypadnu
![]()
Mohly bychom si na sebe poslat ve zprávách facebook. Ať se lépe domluvíme,co? Protože mám pocit, že se tady pořád jen domlouvám a pořád sedím doma
![]()
ahoj holky, moc ráda nekam s váma zajdu
ale mám ted trápení https://www.emimino.cz/…ankovani/46/
tak držte palce snad věřím, že to dobře dopadne a brzo vás poznáme i s malýma prckama :/
tak, všechno dobře dopadlo, tak to mužem jit osalvit na to vinečko ![]()
No tak to jsem ráda
Kdy zajdem? Mohlo by nás jít víc,tak hoďte nějaký termín ![]()
Ahojky holky. Můžu se přidat? Bydlím v Havířově skoro v centru a mám devítiměsíčního chlapečka. Nedomluvíme se někdy na nějakou prochajdu?
![]()
Ahoj holky
obnovuji tuto diskuzi. Najde se tu nějaká maminka? Mám doma 3 měsíční holčičku, bydlím v Havířově v centru a ráda bych si někdy pokecala s nějakou maminkou o dětech, zašla na procházku, na kafe
Sice kamarádky mám, ale většina jsou bez dětí a mají úplně jiné zájmy ![]()