Havířovské maminky a budoucí maminky :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1362
28.12.11 16:49

Havířovské maminky a budoucí maminky :)

Ahoj hoky, maminky i nastávající maminky. Přistěhovala jsem se do Havířova před rokem. Tehdy jsem to moc neřešila, protože jsme často jezdili do Jablunkova, kde mám všechny kamarádky a známe, ale teď, jak už bývám většinu času doma, tak mi je sem tam docela smutno :) Nemám tady moc známých natoš kamarádek, tak jsem si řekla, že třeba některá jste tady taky, co to cítí podobně, nevíte sem tam co s volným časem, nebo si nemáte s kým popovídat a co si budeme povídat, s manželem či přítelem to taky pořád nejde :)
Takže, pokud tady jste, pisněte, třeba zajdem na kafe, a nebo normálně pokecáme u vína. Nemusíme řešit pořád jen děti, ale třeba i chlapy :)
Tak snad se budu těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2203
28.12.11 19:24

Ahoj v Havířově sice bydlím už 17 let, ale momentálně mi kamarádka taky chybí. Sice tu pár kamarádek mám, ale žádná nemá tak malé dítě a proto se moc nevídáme. Ony nemají čas během dne a já zase nemůžu večer. Pokec u kafe, nebo společnou procházku s kočárkem bych uvítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
28.12.11 22:56

jé, tak to by bylo fajn :) jak „velkého“ máš prcka ? :) určitě nejsem proti, ráda zajdu, jak na prochajdu, tak na kafe :) kde bydlíš v Havru? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
29.12.11 08:48

Ahoj malé bude 6.1. 13 měsíců. A bydlím za kulturákem Radost přímo v centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.2.12 20:21

Ahojky, nejsem přímo z Havířova,ale mám to kousek.. nedávno jsme se přestěhovali na vesnici,kamarádky mám daleko a s mou 6.mesíční holčičkou nemáme moc s kým prochajdovat (nevýhoda stěhování) :roll: . jsem typická ukecaná ženská a ráda poznám novou mamču s mimčem..těším se na pokláboseni ať už u kafča, na procházce nebo sklenky vína :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.2.12 21:32

Holky taky se ráda přidám. Mám staršího syna 3,5 let a mladší dceru 13 měsícu. Ale ráda zajdu i bez dětí na dvojku červeného :) Hlídání zajistím. Jen řekněte kdy a já rada vypadnu :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.2.12 21:40

Mohly bychom si na sebe poslat ve zprávách facebook. Ať se lépe domluvíme,co? Protože mám pocit, že se tady pořád jen domlouvám a pořád sedím doma :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
19.2.12 22:08

ahoj holky, moc ráda nekam s váma zajdu :) ale mám ted trápení https://www.emimino.cz/…ankovani/46/

tak držte palce snad věřím, že to dobře dopadne a brzo vás poznáme i s malýma prckama :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.2.12 21:24

Držím palec ať je brzy vše ok :kytka: a v létě se snad sejdem :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
20.2.12 21:40

no tak to snad i dřív ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
23.2.12 19:55

tak, všechno dobře dopadlo, tak to mužem jit osalvit na to vinečko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.2.12 20:03

No tak to jsem ráda ;) Kdy zajdem? Mohlo by nás jít víc,tak hoďte nějaký termín :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
4.3.12 14:36

ja se přispusobim :) ja jsem na mateřske :) takže si řekněte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
27.4.12 12:37

Ahojky holky. Můžu se přidat? Bydlím v Havířově skoro v centru a mám devítiměsíčního chlapečka. Nedomluvíme se někdy na nějakou prochajdu?
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.13 20:35

Ahoj holky :-) obnovuji tuto diskuzi. Najde se tu nějaká maminka? Mám doma 3 měsíční holčičku, bydlím v Havířově v centru a ráda bych si někdy pokecala s nějakou maminkou o dětech, zašla na procházku, na kafe :D Sice kamarádky mám, ale většina jsou bez dětí a mají úplně jiné zájmy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová