Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, je tu nějaká maminka z Jablonce? Zajímalo by mě jestli máte nějaké tipy co dělat v tomhle pro Jablonec typickém počasí s malýma dětma. Mám 5ti měsíčního hyperaktivního kluka, kterýho je těžký doma zabavit. Tak mě zajímalo co podnikáte s dětma přes den?
AHOJKY, já teda mimi ještě nemám, ale vím, že v Jablonci toho moc k využití volného času neni..jen, co mě tak napadá, tak mateřský centrum, je kousek od radnice..
No tak o tom už jsem slyšela, ještě jsem se ten neodvážila jít, volně je to tam jen dopoledne, ale jinak tam mají odpoledne různý akce, asi se už konečně odhodlám. Jsem si říkala že je to asi spíš pro větší děti, který už si můžou spolu hrát. Ale děkuju za tip
Ahojky, já mám 8 měsíčního raubíře a mám ten samej problém, pro takhle malý toho tady moc není, musíme přečkat zimu, na jaře a v létě už to zas bude lepší
No už aby to bylo, sice letos není tolik sněhu, ale už mě to tak nebaví, už chci vidět sluníčko. No tak to bude muset se mnou doma vydržet ten můj prďolka, ale stejnak mě to štve, asi se opravdu zajdu podívat do toho Jablíčka ![]()
Kámoška v tom centru kdysi dělala praxi a řikala, že tam chodili i s úplně nejmenšími dětmi, maminky si popovídají a najdou jiné myšlenky, i když jsem taky ten tip, co by se dlouho odhodlával..
No už mě to doma leze na mozek, tak se tam asi vyrazim podívat, za zkoušku nic nedám
Jablicko se otvira az 2.1. jsou ted prazdniny
Podivej se i na stranky www.jablicko.estranky.cz
Ano chodi tam i maminky uplnych miminek, uz jen kvuli tomu, seznamit se s jinymi mamami malych deti, dovedet se, ruzne info- je tam docela hodne akci i dopoledne, bazarky a jine.
Ja jsem tam do minuleho tydne delala sluzby, ted od ledna uz ne- chodim do prace, ale moje deti to tam milujou.
Vozim tam dceru- kamaradka mi ji hlida pres den
Taky MC porada letni dovolenou 2012 pro rodiny s detma, nebo jen maminky s detmi- letime do Bulharska…
tenea píše:
No už mě to doma leze na mozek, tak se tam asi vyrazim podívat, za zkoušku nic nedám
Taky se tam asi někdy po svátkách vyrazím mrknout
Ahoj,taky sem z Jablu a moc to tu neznam.Od znameho jsem o nakem centru uz slysela.Urcite se tam nekdy zajdem mrknout.Ted nas ale trapi ryma a kasel
Dnes nam je 8 tyden ![]()
ahoj, nejlepší je když máš kámošku smimčem..potom si ty dva prckové vyhrajou spolu a mamky si pokecaj
já momentálně bydlím naSmržovce, to je kousek od Jablonce a mám devíti měsíčního lenocha.. ![]()
Tak se tam asi po Novým roce všechny sejdeme, to budu ráda když tam nebudu sama poprvé ![]()
Jéé na Smržovce jsem zrovna dneska byla. No tak tam můžeme vyrazit třeba jeden den spolu, ať nejdu sama, třeba by se ten můj pětiměsíční naučil něco novýho od toho tvýho darebáčka ![]()
a neznáme se takhle náhodou?? hele od toho našeho šmudli se toho asi moc nenaučí, on je to děsněj lenoh, ještě ani neleze, nesedí..válí sudy třeba přes tři mýstnosti a to mu stačí.. takže to se spíš naučíme něco my od vás.. ale jinak určitě bych tam ráda zašla, ani jsem nevěděla, že něco takovýho je pro mimča.. myslela jsem tak kolem toho roka.. ![]()
To asi nee, na Smržovce mám babičku - Klenotovi, teď bydlej v důchoďáku. No to my jsme zase až moc pohyblivý, co ráno vstane tak kope nohama a celej den je nezastaví, když ho postavím na nohy tak už by nejradši cupital, doktorka říkala že budeme brzo chodit, no z toho nemám moc radost, už takhle mi dává zabrat. No ono je to tam právě jen takhle volný jen myslim od 8-12h a pak jsou tam odpoledne vždycky nějaký akce, je to na těch stránkách, a ještě za to chtěj 40Kč, ale stejnak se tam chci zajít podívat