Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé tak já jsem proti vám stará
, ale snad to neva. Holky ale příští týden to nestíhám, mame zas s malým lítání po doktorech od pondělí do středy, jak byl nedonošenej, tak je pořád sledovanej ![]()
No uvidíme, buď počkáme nebo půjdeme znovu až budete moc vy. A jak máš starý mimčo? Kam s nim chodíš, k Matkovi?
a ják moc jsi „stará“..já sem si říkala, že byl malej nějakej maličkej při narození a on chudáček vykouknul na svět dřív..a je vše v pořádku??nakonec to vše pěkně dohnal viď ![]()
tenea píše:
No uvidíme, buď počkáme nebo půjdeme znovu až budete moc vy. A jak máš starý mimčo? Kam s nim chodíš, k Matkovi?
Romíkovi je skoro 8,5 měsíce, narodil se o 1,5 měsíce dřív, chvíli byl v Liberci na neonatologii, ale zatím to vypadá, že je v pořádku, hodně jsme od začátku cvičili Vojtovku, ale podle mýho už to dohnal. Chodíme k Matkovi i tam k nim na rehabku
aajulinka píše:
a ják moc jsi „stará“..já sem si říkala, že byl malej nějakej maličkej při narození a on chudáček vykouknul na svět dřív..a je vše v pořádku??nakonec to vše pěkně dohnal viď
stará jsem 33 ![]()
Oni to většinou doženou, hlavně že je zdravej. Dneska jsou doktoři machři. Já právě taky chodila k Matkovi do 18let, máma mě od dvou let asi do 12 trápila s vojtou, vím co to obnáší, asi je to utrpení muset cvičit s takhle malinkým stvořeníčkem, ale hlavně že to pomáhá. No už se těším až všechny tři pokecáme ![]()
no holky já nad tou vojtovkou právě taky uvažuju.. po svátcích se chci s malým objednat na neurologii a tam mi řeknou.. mám celkem depku z toho jak nic pořádně nedělá.. teda nic..válí sudy klidně i přes tři místnosti, staví se na nohy, když ho opřu tak stojí, ale neleze, na kolínka ho nedostanu a ani nesedí..
Každý dítko je jiný, tak máš trošku línější no, já bych na to zase tak nespěchala, jestli víš jak se Vojta cvičí, tak se ti do toho stejnak asi nebude moc chtít. Bych se spíš poradila s dětskou doktorkou
aajulinka píše:
no holky já nad tou vojtovkou právě taky uvažuju.. po svátcích se chci s malým objednat na neurologii a tam mi řeknou.. mám celkem depku z toho jak nic pořádně nedělá.. teda nic..válí sudy klidně i přes tři místnosti, staví se na nohy, když ho opřu tak stojí, ale neleze, na kolínka ho nedostanu a ani nesedí..
ona ta vojtovka není nic moc, kolikrát jsem u toho bulela. Zkus se spíš poradit s dětskou, ale myslím, že kdyby se jí něco nezdálo, pošle tě tam. Některý děti jsou línější a pak to doženou během chviličky
Se vůbec nedivím, je to srdcervoucí, miminku se to mačkání určitě nelíbí. Já si to pamatuju to teď jak mě máma šťourala mezi žebra apod. Když je to nutný tak se to musí vydržet, ale dobrovolně bych do toho nešla
no já taky nechci dobrovolně, jak říkám po svátkách zajdu na neurologii a uvidím co mi řeknou
jinak vím že je to děsný, že u toho miminka pláčou
Ahoj holky, jsem také z Jablonce a Jablíčko znám dobře. Od půlky ledna tam budu mít každý pátek dopoledne službu. Vše je tam přesně tak, jak vám to popsala Kačka. Je to tam taková velká rodina a určo není problém se s někým seznámit. Tak budeme moc rády, když zavítáte. Jinak „stará“ nejste určitě ani jedna z vás, protože pak nevím, do které kategorie bych se zařadila já, budoucí 35- ti letá. Mám doma „dvojčata po pěti letech“- skoro roční holčičku a skoro šestilétého kluka. Tak se třeba někdy sejdeme v Jablíčku.
Ahoj holky, neplánujete některá vyrazit do toho Jablíčka? Nebo už jste byli??
Ahoj Laknelko, já tam jsem každý pátek dopoledne, mám tam totiž službu. Jestli už holky byly Ti nepovím, ale, pokud chceš, klidně v pátek doraž, já tam budu.