Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivana103 a videli neco? Hcg je nizky, samo o sobe to ale moc nevypovida. Jestli nevis, kdy byla ovulace, tak to s ms klidne sedet vubec nemusi. Rozhodujici je vedet, jak to hcg roste a nalez na ultrazvuku.
@DandátkoP na ultrazvuku nevideli nic. Ovulace byla s nejvetsi pravdepodobnosti 29.4. To byl i jediny styk.
@Ivana103 styk byt mohl, ale spermie dokazi v deloze i par dni prezit, takze ovulace byt nemusela. Jako pomalu by melo byt neco videt, ikdyby teda byla ovulace o par dni dyl. Vydrz do pondeli a skoc si na krev jako samoplatce, mela bys mit neco pres 200. V deloze by melo byt neco videt az od HCG minimalne 1000.
@DandátkoP dekuji za trosku uklidneni. Ja se strasne bojim mimodelozniho, precetla jsem si vsechno mozne a na ten tyden je to nizka hodnota a do toho to hnede spineni.
@Ivana103 taky to muze byt “jen” biochemko a prijde klasicka ms.
@karkarka predem se omouvam za takovy dotaz, ale co by to znamenalo? Musela bych na nejaky zakrok?
@DandátkoP @ karkarka holky jsem uplne na dne. Dnes klesl hcg na 79. Ale doktor me vystrasil okamzite chtel at jdu na revizi at se vylouci MD. Ja to odmitla, ze pockame. Co rikate, udelala jsem dobre?
Anonymní píše: Více
To me moc mrzi. Uplne nevim sama, co bych delala. To MD by to byt mohlo, asi bych sla zitra znovu na krev a podle toho se rozhodla. Drzim moc palce ![]()
Hnedy vytok, klesajici HCG, to vypada, ze se embryo nechytlo. Pockala bych a hlidala bolesti. Takhle v počátku mi prijde revize zbytecna. Hlavne nevim jak revize vyřeší MD, oni to vyskrabnou naslepo, ledaze by kontrolovali pak tu tkan, zda tam byl aspon vacek?
Takze pokud je to MD uplne zbytecne by ti delali revizi delohy.
@Tarena chteji to udelat aby to nejak poslali na rozbor aby se vyloucilo MD, nebo neco takoveho ja jsem pres ten brek ani moc nevnimala.
Holky, ja vlastne fakt nevim z toho soku, tedkom kdybych se rozkrvacela, tak je to samovolny potrat a na tu revizi bych nemusela? Dekuju vam vsem moc za informace ja jsem uplne mimo
@Ivana103 jojo, kdyby prisla ms a hcg klesalo, tak to bylo biochemicky tehotenstvi. Proste by to odeslo s menstruaci a bylo by to ok. V tvym pripade ted nejlepsi reseni. Protoze prosperujici tehotenstvi to uz nebude, to vis, kdyz hcg klesa.
Neboj, nejspíš to je jen biochemické. Hcg klesne a začne krvácení. Na revizi bych zatím nešla.
Ahoj holky, jsme uplne na dne. Dnes jsem byla na pohotovosti kvuli hnedemu vytoku. Odebrali mi krev, dle posledni ms jsem 5tt+4. A hcg je 118. Mam strasny strach z mimodelozniho. Mate nekdo zkusenost?