Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim holky, po asi 3 pozitivnich testech, digi testu ktery ukazal 2-3 jsem se rozhodla zajit si na hcg odber, ms ma byt sice za 2 dny, ale vyslo mi 157,9.
Je to v poradku? Jakemu tydnu to odpovida? Je to nizky nebo tak jak ma byt? Moc dekuji.
Tak si vygoogluj tabulky a zjistis, ze ti jedna hodnota hcg nic nerekne, zvlast pred ms ![]()
A i kdyz pujdes za dva dny znovu na krev a zjistis, ze ti stouply hladiny ukazkove, stejne to neznamena nic.
Proste pockej, jestli vynecha ms a pak se objednej tak na 8.-9.tt na gynekologii a prestan takhle vysilovat, nebo se z nasledujicich mesicu zblaznis.
Vyhledej si tehotenskou kalkulačku. Těhotenství se počítá od data poslední MS. A záleží jak hcg poroste. Toto ti nic neřekne.
Jako na ty testovaci maniacky před menstruaci jsem si tady uz celkem zvykla, ale jít před zpožděním na krev to už je fakt moc ![]()
@Johnytopi Je uplne jedno jakou mate hodnotu hcg, dulezite je aby se obden spravne nasobilo. Coz je dva dny pred ms uz tuplem jedno.
@JancaS84 ja bych netestovala, ale par dni pred ms mi nebylo dobre, a carky byly pekny tak co, laborator sem si nasla ze mam o ulic dal tak jsem si zasla. Uplne na tom nevidím nic spatnyho, kdyz nelovim ducha na testu ale mam carku peknou ![]()
@Johnytopi Ale rozumite tomu, ze je to k nicemu, dokud nemate vynechanou ms? 🙂
@janikema90 ano rozumim tomu ale vzhledem k tomu, ze mam nepravidelny cyklus a mam to nepravidelny jsem si rekla, ze pujdu. Sla jsem jako samoplatce. Na gynde jsem nebyla. A ano vim, ze se uvidí az na gynde za par tydnu.