Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dneska jsem byla na krvi a vyslo mi hcg 180? Není to málo, v jakém týdnu si myslítě můžu být? HCG 180 a testy pozitivní.
tak to je super, a jak velká možnost je že se tam vajíčko udrží?
To ti nikdo neřekne, jak velká je šance, že udrží, na to nemysli, že se neudrží. Prostě to zvládně a hotovo, jestli se má narodit, tak se narodí, hlavně se tím nestresuj a zkus nepozorovat každý dloubnutí a píchnutí, bolesti jako při MS jsou normální v těhu, já je mám doteď (ted už je teda vyloženě vyhlížím, ale kvůli porodu
Vypadá to dobře a dobře to dopadne. NIKDO ti nikdy neřekne, jaká je šance, že to dobře dopadne.
Já měla hcg 155 ve 4tt a mrkni na metřík. Teď aby šlo dobře nahoru a všechno bude O.K. Gratuluju ![]()
@Jaruše Tak to jsi mě uklidnila, pročítám to tady a všichni kolem 300¨. Tak jsem ráda že nejsem jediná s tak nízkým.
já sem měla 4 tt. kolem 190hcg. Takže to je určo na dobré cestě. Drž se mamino
@Jitule22 MOc děkuju, jsem trošku nervózní, ale to jste určitě byly všechny.
@skritek Petra píše:
rekla bych tak ve 2.-3. tydnu teprve, gratuluji
2.-3.tt určitě ne, to je týden před a týden po oplodnění. To ještě žádné hCG není, protože vajíčko teprv putuje do dělohy a dělohou případně.
Hodnota odpovídá asi 5.tt, tam je rozpětí 18 - 7000
Zadej si to do vyhledávače a uvidíš, ty hladiny
Bohužel, jestli to dopadne dobře nebo ne ti nikdo nemůže nikdy říct… Ale myslím, že to je hezká hodnota ![]()
Obávám se že 5tt být nemůže, protože 18.5. mi dělali HCG a to bylo v normě, takže tam žádný těhu nebylo.
@Elizabeth88 5.tt znamená od začátku poslední menstruace, takže 18.5. tam určitě ještě nic být nemohlo, jsi těhotná cca 3 týdny a hCG narůstá až na konci 4.tt - tj. až za dva týdny po oplodnění.
A roste ti hezky, gratuluju ![]()
@AnastazieB Děkuji, jen mám dneska slabší výtok, ale četla jsem že to je normální takže se nějak nestresuju.