Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ovulace je jeden okamžik, kdy se uvolní vajíčko… To je pak několik hodin tuším /??/ schopno oplodnění.
Spermie vydrží vevnitř okolo tří dnů…
Takže je celkem zbytečné do toho bušit každý den, obden nebo i méně neznamená, že se nezadaří.
Jo,tak to vám vyšlo.Právě jsem četla že sper.tam vydrží několik dní,než se uchytnou.
U prvního dítka jsme ovulaci pro*kali snad nostop
a povedlo se,u dalších těhu během ovu jeden sex a taky to vyšlo hned.
No jo,jenže jak to má manža na povel tak hrůza,on má buď chozky před nebo po ovulaci.(snad naschvál)
My tedy jeli víckrát denně během ovu
cca týden,manžel byl spokojený a já s výsledkem též
![]()
Lepsi je to pred. Treba ovulace je ve stredu, tak klidne v pondeli, spermie vydrzi v tele max 3 dny, takze oprvdu je zbytecne kazdy den a zvlast po ovu je to zbytecne uplne, je velka sance, ze spermie „nedohoni“ vajicko
tak během ovulky by měl manža dělat tuleníčko
to jsou výrazy.
Sex je potřeba mít před ovulací, nejpozději v době ovulace. Vajíčko je oplodnitelné ideálně 12 hodin, tak těch 24 hodin ještě, takže pokud víš, kdy máš ovulaci, je předpoklad, že běží plus minus ve stejné dny, tak sex před, ideálně co druhý den, každý den je zbytečné a dle našeho doktora nežádoucí.
@KPKristy píše:![]()
![]()
A to tuleničko by mělo byl mocinky krásňoučké
![]()
Ty bláho, já říct chlapovi, že mám OVULKU, aby DĚLAL TULENÍČKO, tak s ním stoprocentně nic nebude. A nejen v tu chvíli… ![]()
Holky chci se zeptat,když vám zažne ovulace máte s partnerem sex kadý den,po dobu ovulky.Snažíme se o mimčo třetí měsíc ovulaci na sobě poznám,tak se snažíme ,ale ne vždy to vyjde každý den.Manža unavený,pak mě se nechce atd,tak jestli ta šance na otěhotnění je když je sex třeba jen 2× či 3× během ovulace.Jak jste na tom vy?