Hodně slabá čárka + kontryhelový čaj

325
4.6.12 15:47

hodně slabá čárka + kontryhelový čaj

Ahoj holky, píšu sem poprvé. Ale hodně jsem tady četla, ale nenašla odpověď na moji otázku. Včera odpoledne jsem si dělala tt a byla tam hodně slabá čárka. I partner ji viděl, dnes ráno jsem si opět dělala tt a nic tam nebylo( nebo zatím se nic neukázalo, ale přijde mi že si tam tu čárku přeji vidět). Piju kontryhelový čaj, aby se mi ustálila MS, tak teď nevím jestli mohu pít dál nebo ne. Vypiju tak litr denně, docela mi zachutnal a drží na nohách při učení. Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
4.6.12 15:49

Kontryhelový čaj se pije jen do ovulace, ne celý cyklus :think: Jinak na srovnání cyklu je dobrý gynex anebo kapky z jeřábu ptačího. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
4.6.12 15:51

ok, děkuji. Kouknu se po tom v lékarně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
4.6.12 15:52

Čaj pij od prvního dne cyklu až do ovulace,pokud víš kdy je (jinak cca do 12. dne),pak ho vysaď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.6.12 15:53

Pokud máš podezření na těhotenství, tak ho nepij. I u Gynexu se dělá pauza tak, abys ho eventuelně nebrala těhotná.

• Citovat
  • Upravit
325
4.6.12 15:54

Přijde mi že si příznaky těhotenství spíše vsugerovávám, je to první měsíc snažení. Takže jsem asi cvok, že takhle panikařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
4.6.12 16:44
@Elizabeth88 píše:
Ahoj holky, píšu sem poprvé. Ale hodně jsem tady četla, ale nenašla odpověď na moji otázku. Včera odpoledne jsem si dělala tt a byla tam hodně slabá čárka. I partner ji viděl, dnes ráno jsem si opět dělala tt a nic tam nebylo( nebo zatím se nic neukázalo, ale přijde mi že si tam tu čárku přeji vidět). Piju kontryhelový čaj, aby se mi ustálila MS, tak teď nevím jestli mohu pít dál nebo ne. Vypiju tak litr denně, docela mi zachutnal a drží na nohách při učení. Moc děkuji za odpovědi.

Přesně jak tu píší.Pokud otěhotnět chceš,tak pít kontryhel od prvního dne ms cca 14 dní-víc ne
Pozor na bylinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
4.6.12 16:49

DObře dám si na to pozor. Děkuju moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
4.6.12 17:02

pije se tak půllitrový hrnek,odstátý,ale ještě teplý.
jinak co se příznaků týče,nemusíš mít žádné.Vůbec nic ti nemusí být,příznaky přicházrjí až tak v 6.týdnu kdy je hcg už vyšší. čím víc se pozoruješ tím víc jich najdeš.Já například ještě po porodu měsíc cítila pohyby :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
4.6.12 17:07

Asi bych na to měla přestat myslet. Pak to určitě přijde samo, jen okolo mě v mém věku se to všem zadaří na první pokusy, a u nás zatím klid. Ale kdo ví. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí