Je ještě nějaká šance na těhotenství?

133
2.6.12 10:41

Je ještě nějaká šance na těhotenství??

Zdravím všechny bez ohledu na to zda čekáte mimi nebo se snažíte nebo už máte.
Celkem nerozumím co se semnou děje.Moje poslední ms byla 25.4.,tak jsem si myslela že bych snad mohla být těhotná-bolesti v podbřišku,občas nějaké to píchnutí,cilivé bradavky,zvýšená teplota,nevolnost ale bez zvracení,smrdělo mi jídlo.Je to tak cca týden co jsem si udělala test a byli tam dvě čárky sice ta první slabounká ale vidět byla,proto jsem se objednala k dr. s podezdřením na mimi.Dr mě udělal ultrazvuk a řekl,že tam nic není.Dal mi tabletky na vyvolání a já šla domů sklamaná.Tabletky jsem nezačla užívat protože jsem si myslela,že je třeba ještě brzo něco vidět.Je to 4dny od spoždění MS a právě dneska mi dorazila ale je slabá a růžová což jsem nemívala.Tak bych se Vás chtěla zeptat jestli je tady ještě nějaká šance zda bych mohla byt těhu nebo se tím už nezabývat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
2.6.12 10:46

Ahojky taky mám mit ms a misto toho mám ružové špinění,ale bohužel to spíš asi značí začínajicí ms :,( aspon u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.6.12 10:49

tak to je celkem zajímavej přístup doktora 8o pokud máš 4 dny zpoždění od ms, tak může a nemusí být nic vidět.. každopádně já bych nic nebrala a vyčkala, tělo si poradí samo .. buď druhá čárka bude sílit nebo dostaneš ms ;)

• Citovat
  • Upravit
404
2.6.12 10:51

V klidu, jak na test, tak na doktora bylo podle mě ještě dost brzy. Příznaky sedí a i to krvácení může být implantační. V klidu si udělej další test a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.6.12 10:53
@vašikova píše:
Ahojky taky mám mit ms a misto toho mám ružové špinění,ale bohužel to spíš asi značí začínajicí ms :,( aspon u mě.

U mě to bylo vždycky tak,že když přišla tak už pořádně a teďkom ne,já už fakt nevím ,sem už zoufalá ikdyž se snažím na to nemyslet pořád mi v duchu něco říká ať to nevzdávám,že se dočkám,co já vím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.6.12 10:56
@drobececek píše:
V klidu, jak na test, tak na doktora bylo podle mě ještě dost brzy. Příznaky sedí a i to krvácení může být implantační. V klidu si udělej další test a uvidíš.

Celkem mě ale zaráží,že ovu sem měla 12.5 a k dr sem šla 29.5 a nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
2.6.12 10:59
@Sabrus píše: …sem už zoufalá…

A z čeho? :think: Tak to tolik neřeš, zbytečně se nervuješ. Příznaky máš, zakrvácení na začátku těhotenství je normální (obzvlášť pokud máš pravidelný cyklus a teď zpoždění) a u doktora jsi byla podle data příliš brzy na to, aby tam mohl něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

@Sabrus na utz bylo brzo, i kdybys těhotná nakrásně byla tak podle mě absolutně nemohlo být nic vidět. Doktor by v tomto měl mít snad rozum…
Tabletky na vyvolání ms slyším poprvé, většinou se píchá jednorázově injekce, po které by měla ms dorazit do 14dnů, případnému těhotenství neublíží.

Holt musíš počkat a za pár dnů zase testnout. Miminko, to je samý čekání, nejdřív než otěhotníš, pak na první utz, všemožný testy, velký utz, pohyby, další utz, pak čekání na porod a pak už jen čekáš, až bude mimino přibírat, smát se, otáčet se, klečet, lézt, sedět, stát, chodit, mluvit, kreslit, číst psát, počítat a nakonec se přistihneš, že čekáš, až ti řekne, jak dopadla maturita :mrgreen: Takže trpělivost, stejně nic neurychlíš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

jaký máš cykly? jestli jsi měla poslední ms 25.4., tak mi to vychází, že bys měla být 5+3tt, to už by něco být vidět mělo :think:

• Citovat
  • Upravit
404
2.6.12 11:02

@Sabrus Mě to tedy nezaráží. V pátém týdnu tam opravdu ještě nemuselo být nic vidět. Dělal ti klasický UZ nebo nebo vaginální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
2.6.12 11:03

@madi já jsem byla poprve u doktora stejně jako ty a nic vidět nebylo a v 6 plus 3 už jo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
2.6.12 11:03
@drobececek píše:
@Sabrus Mě to tedy nezaráží. V pátém týdnu tam opravdu ještě nemuselo být nic vidět. Dělal ti klasický UZ nebo nebo vaginální?

jenže 5+3 už je šestý týden

• Citovat
  • Upravit
31594
2.6.12 11:04
@madi píše:
jaký máš cykly? jestli jsi měla poslední ms 25.4., tak mi to vychází, že bys měla být 5+3tt, to už by něco být vidět mělo :think:

Mě vychází cca 35dnů, pokud je tedy zpoždění 4dny. Nezáleží na posledním datu ms jako spíš na datu ms očekávané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.6.12 11:05

@Sabrus tak si udělej další test. :nevim: špinění i slabá MS je v prvních měsících těhu Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.6.12 11:05
@Gladys píše:
Mě vychází cca 35dnů, pokud je tedy zpoždění 4dny. Nezáleží na posledním datu ms jako spíš na datu ms očekávané

to je jasný, proto se ptám, jak dlouhý má cykly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí