Test /, MS žádná, co dál?

Anonymní
1.6.12 06:57

Test /, MS žádná, co dál???

Všechny moc zdravím a prosím o radu. Cca v březnu jsem vysadila antiko, v dubnu jsem dostala normálně menstruaci přibližně v termínu. Během května proběhl několikrát PS a to i v době přibližné ovulace (i když nijak moc to nehlídám, soudím podle pravidelné bolesti podbříška a podle toho, že sex máme pravidelně, takže pokud ovul vůbec byla, určite jsme se do ní museli trefit :lol: ). V neděli jsem měla dostat MS a nic :nevim:
Ve středu ráno jsme zkoušela test a jen jedna /.
Mám bolesti v podbříšku, ale spíš takové jiné - jakoby pnutí zevnitř a mléčný výtok.
Co byste dělaly na mém místě? Nějak moc nevím co dál :? Zkusit další testík? Nebo zajít za gyndr a dát si vyvolávačku?
Moc všem děkuju za reakce. Dita

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
1.6.12 07:00

Zase. Tak já bych počkala,a pak udělala další test.K mudr bych nešla.

• Citovat
  • Upravit
6945
1.6.12 07:01

já bych zkusila si udělat test na HCG,když tam jdeš sama tak stojí 200 a pak vyvolávačku,ale nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 07:04

levmah28
Já vím, že se opakuju… promiň.
Jde mi o to, že nejsem nejmladší a vzhledem k tomu, že celou dobu funguju s antikoncepcí, tohle neznám a miminko bych se samozřejmě jednou chtěla a jde mi o to, jestli to nemám začít řešit co nejdřív, ať si srovnám cyklus a tak, víš? Zakladatelka Dita

• Citovat
  • Upravit
Naima
1.6.12 07:05

Anonymní Dito, projdi si dalších několik desítek nachlup stejných a podobných diskuzí a rad tam najdeš nepočítaně. Nedávno jsi vysadila antikoncepci, bůhví jak teď budeš mít dlouhé cykly, nespoléhej se na 28 dní. Pokud nedostaneš MS ani do konce příštího týdne a test budeš mít pořád negativní, zavolej doktorovi a domluv se s ním.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
1.6.12 07:08

Tak zkus brát nějaké ty vitamíny,nebo běž k doktorovi,ať ti napíše léky na upravení.A pak až se snažte,nebo to nechte tak,a nechte to osudu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
47759
1.6.12 07:15

Vůbec bych to prozatím neresila. Sice jsem osm měsíců po porodu a ještě kojím, ale po sestinedeli jsem měla pořád pravidelný cyklus. Tenhle měsíc se najednou menstruace nedostavila. 4 testy všechny / Nakonec jsem to dostala o 14 dní později. Pokud nemáš vyloženě nějaké bolesti, tak bych s tím dr. počkal 2-3 týdny, pak bych se teprve objednává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 07:17

Naima
Děkuju, to jsem třeba chtěla vědět - počkat do příštího týdne.
Je mi jasné, že cyklus nemusím mít pravidelně po 28 dnech, ale právě mě zarazilo, že prvně jsem ho měla přesně i bez antiko a teď takové zpoždění. A k tomu i ten výtok, který jsem v životě neměla. Tak mě to překvapilo, zarazilo.
levmah28
Ještě asi teda chvilku počkám. Jako spíš to nechám tomu osudu, nechci nic nijak hrotit, na nic tlačit.
Nechám tělu chvilku čas, ať se zregeneruje po těch letech, co jsem do něj tlačila hormony :zed:

• Citovat
  • Upravit
Naima
1.6.12 07:22

Dito, ono je to velmi subjektivní ;), to že jsi měla jednu MS normálně toho ještě moc neznamená. Ten horizont 42-43 dní už je skutečně dost dlouhý na to, aby se případné těhotenství projevilo a na samotný cyklus také. Třeba ti doktor po telefonu řekne, že máš ještě chvilku počkat a nebo si tě rovnou pozve ;). Já třeba nejsem moc přírodní člověk, ale na úpravu cyklu a celkově na regeneraci jsem používala 2 měsíce kapky Gynex, které u mě zafungovaly bezvadně. Ale s nimi ještě určitě počkej :).

• Citovat
  • Upravit
4986
1.6.12 08:21

Agolutin (injekce na vyvolání MS) by eventuální těhotenství jen podpořilo. Alespoň mi to tak bylo řečeno, když jsem se na to před několika měsíci ptala. Bolest podbřišku je jeden z příznaků raného stádia těhotenství, ale o výtoku nevím nic a moc se mi tam nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
1.6.12 08:27
@tumpach píše:
já bych zkusila si udělat test na HCG,když tam jdeš sama tak stojí 200 a pak vyvolávačku,ale nevím

tak nějak :pankac: výsledek cca do hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
1.6.12 09:15

Ahoj, ještě počkej a pak zkus další test, ale moc šancí bych tomu nedávala. Je běžné, že ještě několik měsíců po vysazení HA můžeš mít cyklus trochu rozhozený, takže to příjde třeba až zítra. Pokud by byl další test negativní a MS stále nikde, tak si skoč k doktorovi, ale spíš počítej, že tam nic nebude, dá ti injekci na vyvolání MS a půjdeš domů. Ale věřím, že když se budete poctivě snažit velmi často, tak to dřív nebo později vychytáte a pak příjde mimi. Držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
1568
1.6.12 11:14

Ahoj. Z mojí zkušenosti, první MS po vysazení antikoncepce po 9 letech jsem dostala 47 DC, dnes jsem 40 DC a čekám na druhou (prášky jsem vysadila také v březnu). Moje gynekoložka říkala, at vydržím do 50 DC a pak mi teprve dá vyvolávačku. První cyklus jsem byla naštvaná, že mi jí nechce dát dřív, ale ted jsem ráda, že MS sama dorazila, i když po takové době. Vím, že v těle se něco děje a dává se dohromady. Doporučuju vydržet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
1.6.12 11:19

a ja jsem hrozne netrpeliva,takze bych k dr sla.muze to byt treba jen rozhazeny cyklus,ale taky tehu,ze jsi otehotnela v druhe casti cyklu a test jeste nic neukazuje, test co sis delala,byl jake citlivosti,ani dusik nebyl??
dr. ti muze vzit krev a z te se pozna hned .,zda jsi na zacatku tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí