Je ještě nějaká šance na těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
2.6.12 11:07

já bych počkala, za dva tři dny testla znovu, jestli čárka sílí :nevim: Na doktora bylo tak jako tak ještě brzy.. já byla poprvé v 5+3 - nebylo vidět totál nic, v 6+3 byl vidět váček a skončilo to zt s tím, že mimi bylo opožděné hned od počátku a podruhé jsem měla 5+2 myslím alespoň váček… ale mám cykly 30 dní… od toho se to odvíjí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
133
2.6.12 11:07

Vaginální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 11:09
@madi píše:
to je jasný, proto se ptám, jak dlouhý má cykly :mrgreen:

tak mě stačí údaj, že je 4dny zpoždění 8) V den očekávané ms je ženská cca 4+0 nezávisle na délce cyklu. Takže teď je cca 4+4, 5.tt, u doktora dle mého názoru nemohlo jít absolutně nic, spíš bych byla udivená, kdyby bylo. Na utz by mělo jít něco vidět při 1000j hcg a víc a při takové hodnotě už má člověk na testu dálnice jak blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 11:11

A jinak já poprvé 8+0 dle ms, váček 5+3 dle utz… Váček tu teď čumí na Boba a Bobka. Přitom mi to totálně nevycházelo s pozitivním testem, slaboulinkého polimitního ducha jsem měla v době, kdy jsme dle utz měli teprve počít :lol: Zkrátka technika je fajn věc, ale nesmí jí člověk věřit na 100% ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.6.12 11:12

Včara sem si dělala test znovu a nic jen jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 11:15
@Sabrus píše:
Včara sem si dělala test znovu a nic jen jedna

Hele, pokud nesleduješ nějak ovulaci (měření BT například), tak ovulace mohla být kdykoliv. Tohle růžové může být rozjíždějící se ms nebo třeba taky teprve nidační krvácení, já měla u druhého nidační krvácení 5-6DPO, takže jak jsem psala na předchozí stránce - čekat, buď se rozjede mrcha, nebo budeš mít třeba za týden pozitivní test.
Křišťálovou kouli tu nikdo nemá, vydrž, ono se to vážně během pár dnů rozlouskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
2.6.12 11:27

Gladys a jak dlouho asi může trvat to nidační krvácení?je to jen jednorázově nebo třeba i pár dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 11:31
@Bajča píše:
Gladys a jak dlouho asi může trvat to nidační krvácení?je to jen jednorázově nebo třeba i pár dní?

já ho tenkrát měla jeden den a pak takové špinící dozvuky. Ale je to fakt individuální, někdo to nemá vůbec a pak prošpiní celý první trimestr (viz moje třetí těhotenství). A někdo nezakrvácí ani nešpiní a stejně otěhotní a těhotenství je prosperující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.6.12 11:34

Ovu sem měla mít 12.5 ale jinak to nesleduji a ten den sme měli právě tuleníčko :D přešla jsem k jinému dr a mám tam jít teďka v ponděli,uvidíme co ten mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
2.6.12 11:40

Ahoj tak mě se také stalo, že mi jeden test vyšel pozitivní. Ta druhá čárka tam byla jasně vidět na dalších testech se objěvovaly jen takové siluety spíš bych řekla, že jsem si to vsugerovala ty čárky, ale na tom prvním testu opravdu byla, to mi potvrdili všichni. No a těhotná jsem nebyla jako náhoda takhle s tim pozitivním testem se mi 14 dní nedostavila MS, ale občas se to prostě tak stává. ALE: Pokud jsi měla ovulaci před MS což se klidně taky stává, doktor tam nemusel vůbec nic vidět a bude to vidět později. Já jsem při prvním těhu, které skončilo zamlklým potratem měla pozitivní testy, ale doktor nic neviděl. Pozval si mě až za týden a už viděl váček. Pokud by jsi to tak měla tak si neumím vysvětlit to krvácení. Podle mě kdyby si opravdu těhotná byla MS by se nedostavila ani po vyvolávačce. Poradím ti jednu věc, jestli nechceš váhat kup si ten digitální test stojí 199,– ten ti to odhalí 100%

• Citovat
  • Upravit
133
2.6.12 11:44

Mě právě nepříjde že je to MS,spíš jak když uz končí jen také slabé..včera sem si už říkala že to celé hodím za hlavu ale furt mě tam něco táhne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
2.6.12 11:47
@Sabrus píše:
Mě právě nepříjde že je to MS,spíš jak když uz končí jen také slabé..včera sem si už říkala že to celé hodím za hlavu ale furt mě tam něco táhne :think:

Opravdu, skoč si koupit ten digitální test ten ti to odhalí teď hned na 100% Pokud bude negativní tak těhotná 100% nejsi a nemá cenu si dělat naděje. Mluvím z vlastní zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
20885
2.6.12 11:48

Díky galdys,já jen shromažďuju příznaky mého možného těhotenství :mrgreen: asi mě klepne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.12 11:51
@Anibas55 píše:
Opravdu, skoč si koupit ten digitální test ten ti to odhalí teď hned na 100% Pokud bude negativní tak těhotná 100% nejsi a nemá cenu si dělat naděje. Mluvím z vlastní zkušenosti :)

Já bych se vybodla na digitál, stejně citlivý je i mamatest 10, stačí ty namáčecí proužky, já jsem lovkyně duchů, takže můžu říct, že z ranní moči, 30min po limitu mi už 10dnů po ovulaci ukazoval ducha 8) Ne každý na tyhle postupy je, mě se naprosto osvědčilo, když jsem těhotná nebyla, nikdy žádnýho ducha nehodil. Za zbylých 160 korun bych nakoupila kvalitní čokoládové pralinky na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
2.6.12 11:55
@Gladys píše:
Já bych se vybodla na digitál, stejně citlivý je i mamatest 10, stačí ty namáčecí proužky, já jsem lovkyně duchů, takže můžu říct, že z ranní moči, 30min po limitu mi už 10dnů po ovulaci ukazoval ducha 8) Ne každý na tyhle postupy je, mě se naprosto osvědčilo, když jsem těhotná nebyla, nikdy žádnýho ducha nehodil. Za zbylých 160 korun bych nakoupila kvalitní čokoládové pralinky na nervy :mrgreen:

To není až tak prvda, jak jsem psala, jednou se mi stalo že druhá čárka byla jasně vidět už z dálky, viděl jí i přítel který je jinak úplně slepý a na dalších testech byla jen tková pofiderní, že tam skoro nebyla. Udělala jsem digitál a ten potvrdil, že těhu jsem nebyla, že to musel být jen špatný test. Další měsíc jsem testovala hned 9 dní po ovulaci a byla tam stejně silná čárka jako ten minulý měsíc tak jsem zase testovala raději digitálem a ten jen potvrdil. Nyní jsem 29 týden :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex